Предимства
Оферта
Доведи приятел

Новата програма ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ вече е активна и те очаква! С Кеш Кредит можеш да печелиш дългосрочно, като доведеш приятел. Продължаваш да печелиш и ако той доведе свой приятел.

Виж повече
Последни новини
Последни новини
Виж всички

Бързи кредити с решение до 6 минути

Продукти
$template_data.banners.0.title
Офиси
Къде да ни намерите?
Как да взема бърз кредит? Как да върна бърз кредит?
Кеш Кредит Блог
Кеш Кредит Блог
Към блога

Регистрация в Бюрото по труда по време на извънредно положение

Ако всички мерки от правителството не са успели да помогнат на Вас и работодателя Ви за справяне с кризата последвала от пандемията и Вие сте останали без работа, трябва да се регистрирате в Бюрото по труда, за да получите обезщетение за безработица.

Помощ за стартиращи и микро предприятия след 13.03.2020г.

Министерски съвет полага усилия за да спаси максимален брой предприятия. За тези от тях, които влизат в графата стартиращи и микро предприятия и са от силно засегнатите, се предприемат допълнителни финансови решения.

Въпроси и отговори
Въпроси и отговори
Всички
 • Кеш Кредит е технологична небанкова финансова институция, която предлага микрокредити от 100 до 4000 лв. на физически лица само срещу лична карта. Кеш Кредит дава най-бързото одобрение на пазара на кредити – до 6 минути, и позволява усвояване на кредита изцяло онлайн или в офис на компанията.

  Всеки нов клиент може да се възползва от безлихвен кредит до 600 лв. за период до 30 дни.
  Прочети повече за нас тук

  ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН

 • Вземи парите за минути – направи го в три лесни стъпки:

  1. Регистрирай се или Влез в профила си от тук
  • Разгледай индивидуалните условия, които ти предлагаме в зависимост от актуалната ни кампания и нивото ти на лоялност
  • Ще видиш вноската си (няма да платиш нито лев повече) – можеш да я съобразиш със своите възможности, като промениш срока на плана си за погасяване
  2. Попълни личните си данни и избери как да получиш парите – директно по банковата си сметка (IBAN), в наш офис в брой или в каса на EasyPay
  • Снимай с телефон или прикачи, като документ личната си карта
  • Потвърди документите си
  • До 6 минути ще получиш отговор чрез sms дали си одобрен
  • Ако си избрал да получиш сумата по банкова сметка – въведи кода за усвояване, който получи с sms, тук в сайта
  3. Сумата те чака, получаваш я моментално

  ВЗЕМИ КРЕДИТ ОНЛАЙН

 • Всеки български гражданин, навършил 18 години, има право да кандидатства за кредит от Кеш Кредит. Можеш да разбереш повече за условията и да кандидатстваш за желана от теб сума във всеки един от нашите офиси, онлайн или на 0800 200 88. Необходимо е да имаш валидна лична карта.

 • Всеки клиент може да рефинансира своят кредит в случай, че е изплатил над 70% от текущия си заем. Направете рефинанс на своят кредит тук в нашият сайт, през Viber или Facebook за минути, в няколко лесни стъпки. За повече информация вижте Рефинансиране на кредит посетете най-близкият до вас офис на Кеш Кредит или се свържете с нас на 0800 200 88

  РЕФИНАНС НА КРЕДИТ ОНЛАЙН

 • Предлагаме различни канали, чрез които можеш да погасиш кредита си. Ето ги и тях:

  • През сайта bg с твоята кредитна или дебитна карта
  • Кеш Терминал
  • Еasy Pay
  • Кеш Кредит е на линия да ти помогне. Операторите на безплатния ни национален телефон 0800 200 88 са на твое разположение, винаги когато имаш нужда от помощ или информация.

Финансов пример, кредит за 500 лв.:

При усвояване на кредит със стойност 500 лева, за 3 месеца, годишният процент на разходите (ГПР) е 42.58%. Месечната вноска е 176,77 лева, като лихвата за посочения период възлиза на 30,31 лева. Общата сума за връщане е 530.31 лева. Нашите продукти се предлагат със срок от 3 до 24 месеца за суми от 100 до 4000 лева и максимално ГПР 49,90%.


За нас

Ние сме бързоразвиваща се небанкова финансова институция, която предлага малки краткосрочни кредити на стойност от 100 до 4000 лева и „Кеш на ден“ от 100 до 800 лева (*промоции за нови клиенти ) с прозрачни условия, фиксирана лихва и лесно одобрение.
Компанията подхожда към кредитирането по един иновативен и революционен начин. Ние даваме възможност на много семейства в България да получат парите, от които се нуждаят навреме и при най-добрите условия. Дружеството е вписано като финансова институция в регистъра на БНБ и отговаря на всички необходими изисквания по Закона за кредитните институции. Кеш Кредит е надлежно вписан в регистъра на администраторите на лични данни, поддържан от Комисията за защита на личните данни на Република България. Компанията започва дейност през 2011 г. в София и от тогава е помогнала на хиляди българи да се почувстват по-спокойни в момент на финансова нестабилност, както и по-лесно да реализират своите плановете.Вземете най-бързият кредит от нас

Всеки платежоспособен клиент, с чиста документация и постоянни месечни доходи, може да кандидатства при нас само срещу лична карта, при светкавично одобрение до 6 минути. След независимо проучване на пазара, проведено през месеците март и април, Кеш Кредит е оценявана като най-бързата небанкова финансова институция от 2017 г. до 2020 включително, като изпреварва основните си конкуренти според сайта за сравнение izbiram.bg. Ние печелим признанието за най-бързи онлайн кредити, благодарение на отличния скоринг модел за оценка и изцяло автоматизирания процес на одобрение, който е напълно обективен, тъй като не е обвързан с агентска мрежа. Само за няколко години компанията успя да извоюва стабилна позиция на пазара и вече има над 70 офиса в цяла България, като продължава да развива мрежата си.

Вашият коректен и надежден партньор

Само за няколко години компанията показа скоростно развитие и спечели сериозен пазарен дял. Успехът се дължи на екипът от креативни, енергични и вдъхновени хора, които винаги са на разположение на своите клиенти. На безплатния телефон за връзка 0800 200 88, както и онлайн,  професионалистите ни са готови веднага да отговорят на всички клиентски въпроси. Нашите ценности са доверие и прозрачност. Стремим се да предоставим на клиентите си цялостна информация за условията и параметрите на нашите услуги, предлагайки им персонализирани финансови решения. Не се колебайте! Свържете се с  Центъра за обслужване на клиенти на 0800 200 88 или ни потърсете онлайн. Уверяваме Ви, че ще положим всички усилия, за да удовлетворим Вашите очаквания.

Какво е бърз кредит

Това представлява спешен заем, който най-често има относително малки размери и в повечето случаи се тегли онлайн. Може да се изтегли за срок от няколко дни, но е възможно да се предоставят и с по-дълъг погасителен срок като 4 или 6 месеца, а понякога дори с удължаване до година. Предлага се и финансиране без лихва, като това е сред най-популярните продукти. Плюс на компанията е това, че може да се кандидатства изцяло онлайн, като за целта се попълва форма за заявка в сайта на компанията и се очаква отговор, който пристига до броени минути.

Дори и да е един от най-използваните финансови продукти на пазара, този тип заем остава сравнително непознат за потребителите. Мнозина не знаят какви са неговите предимства и особености, нито кога, как и защо могат да го използват.

Облекчената процедура по кандидатстване е обща черта, но други особености, например размера на месечните вноски или възможността удължаване и рефинансиране са индивидуални черти.

Защо да ни се довериш?

Една от най-популярните компании, които са се специализирали в областта на бързото финансиране е Кеш Кредит. Тя е известна с това, че отпуска заеми веднага, а процедурата за кандидатстване е силно облекчена.

 Компанията е спечелила доста добра репутация с това, че работи бързо и коректно, оставяйки след себе си огромен брой доволни потребители.

 Какви видове има

Съществуват различни видове продукти, като според техните особености можем да ги поделим на следните няколко разновидности.

 • Онлайн - кандидатства се единствено по интернет, като не е необходимо да се посещава офис;
 • Докато получите пари от фирмата ви - тегли се краткосрочно и се погасява при получаване на заплата от вашият работодател;
 • Безлихвен - съществува определен период, в който заемът може да се погаси без да се дължи лихва или друга такса;
 • Целеви - отпуска се с определена цел, например покупка на даден артикул;
 • Други потребности;

Кеш Кредит предлага бързи заеми с одобрение до 6минути за суми от 100 до 4000лв., за срок от 3 до 24 месеца и максимално ГПР 49,90%.За какво може да използваме кредита

Предназначението може да варира в изключително широки граници, като на практика единствено от вас зависи за какъв тип продукт ще кандидатствате и за какво ще използвате изтеглената сума в лева.


Според продуктите, които се предлагат на пазара, те могат да се отпуснат при различни условия. От страна на потребителите, най-често изтеглените суми биват похарчени за:

 •    Почивка на кредит;
 •    Кредит за кола;
 •    Кредит до получаване на възнаграждение от вашият работодател, за което не дължите неустойка в рамките на 30 дни;
 •    Техника на кредит.


Cash Credit

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам