5 закона за привличане на пари

26 АВГУСТ 2019

Не, няма да ви убеждаваме да визуализирате успеха и да си представяте как блестите в злато. Нито пък ще ви съветваме да подредите дома си според фън шуй. Просто ще ви напомним за 5 прости правила на успеха, които са винаги в сила.

Защо е важно да развиваме нашето въображение

Как си представяте живота си след 5 или след 10 години? Имате ли нова работа или пък собствен бизнес? Ако е така, значи е крайно време да пристъпите към реализация на плана. Няма как обаче това да стане, като през целия ден сте на работното си място, а вечер сядате пред телевизора. Отделяйте време да мислите, да планирате, да проучвате пазара, да изследвате възможности. Мислете креативно, за да стигнете до правилната идея за развитие. Може би трябва да смените компанията, сектора, дори типа занимание. Не се страхувайте от новото.

Как навиците определят начина ни на живот

Богатството не е самоцел, а начин да живеем добре. Това обаче не значи, че трябва да харчите всяка спечелена стотинка. Не се затъвайте в излишни разходи и покупки, а спазвайте някои прости правила:

  • Разходите – по-малко от приходите – Финансовата дисциплина поддържа положителен баланс на бюджета;
  • Обкръжение – Средата на креативни успешни хора е мотивираща;
  • Спорт – Поддържа добра физическа и психическа кондиция, зарежда със сили за работа;
  • Пътувания – Разширяват светогледа, дават ни нови идеи за бизнес.

Пари при пари отиват

Те не са отделен вид, който се саморазмножава, но всички сме чули тази максима. Постарайте се да извлечете максимума от своите средства.

Първо, всеки месец се старайте да заделяте определена сума в отделен фонд.

Второ, направете така, че парите да работят за вас. Може да ги инвестирате по много начини: в печеливша идея, в имоти, с помощта на инвестиционен фонд, чрез стартиране на нов бизнес.

Инвестиция в себе си

Дори и в периоди на криза, когато ви се струва, че нещата не вървят добре и че трудно виждате изход, е важно да не спирате да се развивате. Помислете какво не ви достига за успех в желаната сфера: практически опит, владеене на език, конкретни умения? Вместо да губите време, го инвестирайте в своето развитие и квалификация. Курсове, обучения, видео уроци – вариантите са много.

Как да се самомотивираме

Няма как да очакваме някой да ни подканя и непрестанно да работи за нашия финансов просперитет, ако сами не действаме в тази посока. Обмислете добре целите си, поставете си срокове за изпълнението им и планирайте стъпки в желаната посока. Какъв е най-силният ви подтик? Да се докажете пред близките, да имате повече средства, да купите имот? Всеки е воден от различни мотиви, но най-силният и обединяващ всички тях е желанието да усетим удовлетворението от успеха. Не забравяйте за това и в най-трудните моменти.

Какво ни предлагат от Кеш Кредит

Ако вече имате идеи за развитие, но ви е нужна подкрепа, ние винаги сме насреща. С бързи кредити от CashCredit можете да стартирате желаното обучение или да закупите оборудване за новия си бизнес. Когато имате ясна цел, начин ще се намери.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.

Благодарим ти, че се свърза с нас! С какво можем да сме полезни?