Бърз заем без поръчител и без превод на заплата

07 МАРТ 2018

Тегленето на бърз кредит е съвсем лесна задача. Важно е обаче, то винаги да бъде добре обосновано и да го налага важна за вас причина. Все пак става дума за вашите пари, време и труд, които трябва да използвате, за да решите даден финансов казус. Често обаче се налага наличието на поръчител за дадени заеми.

Но ако нямате такъв, задължително трябва да се потърсите ефективен вариант за получаване на заем без наличието на поръчител или превод на работна заплата. Това в никакъв случай не е невъзможно, особено ако сте се насочили към добре и лоялно работеща компания, която да ви окаже съдействие в услугата, от която имате нужда.

В кои ситуации е нужен подобен бърз кредит

  • При плащане на ежедневни битови задължения, които съвпадат с други парични задължения;
  • Покупки на важни части от обзавеждането на дома;
  • При възстановяване на повреден важен уред, без който домакинството не може да функционира нормално и ефективно;
  • Лечение и важни здравословни процедури, които не може и не трябва да бъдат отлагани за вас или ваши близки;
  • Планирани семейни събития, тържества и други подобни;
  • Ремонти на автомобила или дома, които не трябва да бъдат пренебрегвани;
  • Плащания, свързани с образование, особено когато то е в чужбина;
  • Екскурзии, които не ви се иска да пропускате, както и други дейности, които могат да ви донесат приятни емоции.

Лихвените условия при бърз кредит без поръчител и без превод на работна заплата

Могат да бъдат най-разнообразни. Като за начало и вие самите трябва да отговаряте на дадени изисквания, но когато липсата на лице-гарант и превеждане на работна заплата са на дневен ред, начините да получите желаната сума са малко по-различни. Това разбира се, не означава невъзможни.

Лихвените условия често варират, спрямо заема, от който се нуждаете и кредитната институция, която ще го отпуска. В зависимост от размерите на сумите, срокът за погасяването им е между 3 месеца и няколко години. Повечето фирми държат да подчертаят, че лихвата е фиксирана за целия период от връщането на заема, което е добре, тъй като можете сами да предвидите сумата, която ще трябва да възстановите в края на периода.

Има дружества и банкови институции, при които се налага да следите движението на лихвата, тъй като тя е фиксирана само през първата година, след което процентът варира, базирайки се най-вече на пазарния индекс и надбавката на банката. При други банкови учреждения лихвата е променлива през целия период на изплащането и зависи от кредитоспособността на всеки един клиент на банката. Каквото и да изберете, като перфектен вариант за вас, е нужно да знаете колко бихте изплатили в крайна сметка, след срока на връщането на заема. Една от  алкото пречки и ограничения за получаването на бърз кредит без поръчител и без превод на работна заплата, може да се окаже малката възраст на кандидатстващия. В някои банки, изискването е минимум 23-годишна възраст. Липсата на постоянен трудов договор също може да бъде известен проблем.

Някои ограничения за този тип заеми са свързани с размера, като в повечето случаи максимумът, който можете да получите е между 7 и 10 хиляди лева. Редки са ситуациите, при които е възможна сума от около  15-20 хиляди лева.

Във всички случаи, имайте предвид, че трябва да се насочите към максимално добра компания за отпускане на този тип финансови услуги. Ние от Cash Credit държим на спокойствието на нашите потребители и партньори. Именно затова показваме готовност за работа и се стремим да осигурим максимална яснота на нашите клиенти, които се възползват от различни заеми.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.