Фейсбук бизнес - можем ли без пари

6 ЮНИ 2019

Предприемачеството е един добър източник на финанси, който ще ни освободи от оковите на това да работим от 9 до 5 от понеделник до петък. Ако това ви звучи като сбъдната мечта, вероятно първото, което излиза в съзнанието ви е онлайн бизнес. И правилно, защото напоследък всяка успешна търговия се развива в интернет.

Колко често чувате за печеливш бизнес “от нулата”

Интернет пространството стана неустоимо за притежателите на предприемачески дух, а едно от най-често срещаните послания гласи “започни бизнес от нулата”. До колко обаче е възможно да се започне бизнес “от нулата”? Това е относително понятие и по-скоро ще звучи автентично като “започни бизнес с по-малко средства”.

Защо обаче те зациклят на едно ниво

Колкото и да ни се иска, такова нещо като бизнес без никакви пари е малко вероятно да се случи и да бъде успешно, тъй като до голяма степен всяко едно начинание се нуждае от реклама.

От друга страна, послания на големи компании като Фейсбук да стартирам бизнес без да инвестираме пари са съчетание от реалност и маркетинг. Действително, Фейсбук позволява да започнем бизнес и дори в известна степен в началото ни подтиква в тази посока, но в един момент се оказва, че резултатите не ни задоволяват.

Все пак и компанията, която ни предоставя поле за развитие се надява да спечели нещо с благоприятната среда, която предлага. И тук много хора зациклят на едно място.

Как да стигнем нови върхове във фейсбук

Компанията ни дава необходимата база за развитие, но след това очаква от нас да направим по-големи разходи за реклама, което рефлектира от своя страна и в  печалба за нас. Въпросът е дали ние самите сме в състояние да използваме правилно средствата, които искаме да инвестираме в реклама.

По какъв начин да инвестираме правилно в реклама

Рекламата във Фейсбук може да бъде изключителен стимул за вашия бизнес, но от друга страна може да се окаже и един безсмислен разход на средства, който само да погълне част от спестяванията ви.

За да се възползвате по най-добрия начин и за да спечелите много, но безѝ да губите, трябва да определите внимателно рекламните параметри:

  • подберете правилно възрастовата група;
  • изберете повече мъже или повече жени да виждат рекламите и;
  • подбирайте по интереси (тук помислете по-задълбочено);
  • изберете какъв точно тип реклама искате да направите;
  • поддържайте постигнатия резултат.

Какви са съветите на Кеш Кредит

Компанията за бързи кредити CashCredit ни съветва да помислим за реклама преди да стартираме бизнеса и по възможност да калкулираме колко точно пари ще са ни необходими.

Съветът на експертите се изразява и в това да се намери човек, който разбира от реклама и може да организира и оптимизира детайлно и с по-голяма възвръщаемост вложеното в реклама.

Дори и ако нямате възможност да заделите средства към момента, все пак помислете за това да изтеглите бърз кредит, с който да можете да посрещнете финансовата страна на нещата още от самото начало.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.

Благодарим ти, че се свърза с нас! С какво можем да сме полезни?