Финансов пример за кредит

23 МАРТ 2017

Кеш Кредит е финансова институция, която ви предлага лесен достъп до пари в размер от 200 до 2000 лева. Максималният срок на договора е 18 месеца. Вие сами посочвате продължителността на погасяване, спрямо индивидуалните си възможности, нужди и предпочитания.

Ето как изглежда един примерен сценарий за отпускане и погасяване на кредит, за да можете да си представите механизма, по който работи Кеш Кредит при кредитиране на граждани.


Как протича цялата процедура 

Кандидат за отпускане на заем има нужда от 2000 лева, със срок на договора за погасяване в размер на 12 месеца. Ако кандидатът доведе двама гаранти или предостави банкова гаранция - размерът на месечната погасителна вноска е 200,92 лева. Общата дължима сума за връщане е 2411,09 лева,а годишният процент на разходите (ГПР) за финансовия пример е 42.58%.


Ние не изискваме допълнителни такси при кандидатстване за кредит или такса за паричния превод. В случай, че не погасявате кредитните си задължения в срок, то рискувате да влошите кредитната си история, вписана в Централния кредитен регистър на Българска народна банка.


Как мога да получа заем от Кеш Кредит?

Получаването на средства от Кеш Кредит минава през изключително елементарна и бърза процедура в следните стъпки:

 

  • Избирате финансов продукт, подходящ за вас от сайта ни;
  • Въвеждате личните си данни;
  • Одобряваме ви в рамките на 6 минути;
  • Получавате парите си.

Изборът на кредитен продукт следва да бъде продиктуван от личните ви нужди.
Следващата стъпка е да посочите периода за неговото погасяване. Отново вземете под внимание собственото си финансово състояние и за какъв период ще ви бъде най-удобно погасяването на вноските, както и преценете размера на сумата.


След като сте направили своя избор можете да преминете към следващата стъпка. Там ще получите информация за избрания бърз заем и лихвата, върху него т.е. колко пари ще трябва да върнете при усвояването му с параметрите, избрани от вас.


Въвеждането на личните данни няма да ви отнеме повече от минута. След посочването на необходимите данни можете да пристъпите към натискането на бутона „Продължи“.
На електронната поща, която сте посочили в попълнения от вас формуляр за кандидатстване, ще получите информация дали сте одобрени. Потребителите, които са одобрени, получават договор, с който следва да се съгласят, за да получат желаните средства.
Ако условията на договора отговарят на вашите предпочитания и очаквания, то до няколко минути ще ви бъде наредена исканата сума и ще можете да я използвате в изключително кратък срок.


Нашата безплатна консултация ще ви помогне да вземете правилното решение, отговарящо на потребностите ви, за да направите най-добрият информиран избор за вас и вашите близки.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.