Как да използваме мъдро бързите пари назаем

5 ФЕВРУАРИ 2019

Търсенето на бързи кредити постоянно нараства. Стигнало се е до там, че тази форма на финансиране всъщност се е превърнала в най-популярна. Подобряването на условията, все по-прозрачната политика, ниските лихви и лекотата, с която се отпускат, прави кредитите доста известни сред все повече българи.

Предимства пред банковите заеми има и те се изразяват с това, че най-често се изискват само няколко минути за да се получи отговор. Да не говорим за това, че банките изискват много повече гаранции, като във всеки един етап от процедурата по кандидатстване се изисква всичко да се гледа “под лупа”.

Лекотата на процедурата обаче си има своите недостатъци. Един от тях е, че много хора прекаляват с тегленето на заеми, като вече са не малко онези, които дори не могат да разграничат ситуациите, в които наистина се нуждаят от заем и тези, в които това е просто прищявка.

Какъв бърз кредит ни трябва

На пазара се предлагат огромен брой най-различни видове бързи кредити. Те се отличават в зависимост от целевата аудитория, към която са насочени. Най-популярни, без да претендираме за пълна изчерпателност, са:

Ако в момента се нуждаете спешно от известна сума пари, трябва да се запознаете с видовото разнообразие, така че да се възползвате максимално добре от най-удачния за вас продукт.

Важно е също така да определите размера на кредита, който искате да изтеглите. От Кеш Кредит съветват да се придържате към заем, който ви е по мярка и да избягвате да теглите прекалено големи суми, от каквито нямате нужда в случая.

Как да планираме използването му

Важно е да сте наясно за какво точно искате да използвате заема. Ако просто искате да изтеглите пари, но не знаете за какво точно са ви необходими, тогава просто не го правете, защото ще се стигне до ситуация, в която живеете над своите възможности.

За да сте сигурни, че не пропилявате излишни средства, вие се нуждаете от план, който да следвате.  

Така например, възможно е да се нуждаете от средствата, защото в резултат на независещи от вас обстоятелства ще се получи известно забавяне на работната ви заплата.

В една такава ситуация е добра идея да изчислите от колко средства се нуждаете за да не се стига до ненавременно изплащане на ваши битови сметки и такси, а получената сума е това, от което се нуждаете за да тече всичко гладко.

Или пък ако ви се е наложило извършване на дадена по-скъпа стоматологична процедура, за която не сте били подготвени финансово, но се е случило така, че да не търпи отлагане. Тогава отново бързите кредити са добро решение.

Защо това е изгодно решение

Когато имате редовни доходи, но по една или друга причина ще получите заплатата си със закъснение, това може да обърка плановете ви и да ви доведе до ситуация, в която да плащате излишни лихви.

Това не е приятно, защото обстоятелствата са се развили независимо от вас. В същото време, сте в ситуацията да не разполагате с необходимите средства. Тогава тегленето на бърз заем е доста изгодно решение.

Струва си да се възползвате от услугата и с цел рефинансиране. То ще ви позволи временно да излезете от неприятната ситуация и да изплатите дължимата сума, така че да не се стига до сериозни проблеми.

Какво ни предлагат от Кеш Кредит

CashCredit предлага възможността да изтеглите пари с минимална лихва при изгодни условия за да решите финансовите си проблеми. Гъвкавите правила и индивидуалния подход ще ви помогнат да останете изключително доволни.

Фирмата ви предлага възможности за погасяване на стари заеми, за получаване на заеми до заплата и всичко това при изключително лесни за покриване критерии.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.

Благодарим ти, че се свърза с нас! С какво можем да сме полезни?