Как да направим бързи пари

Ясно е, че историята за Рокфелер, който купил една ябълка, излъскал я, продал я на цената на две и така ябълка след ябълка станал милионер, е в сферата на фантастиката. Нещата не стават толкова лесно, а правенето на голямо богатство трудно може да е бързо. Тук обаче ще поговорим за възможностите, от които да се възползвате, за да повишите доходите си днес. Как да изкарате малко допълнителни пари, с които да подобрите финансовото си състояние, да си позволите някоя покупка, която отдавна сте набелязали или просто да покриете спешните си разходи. Вижте няколко идеи!

Монетизиране на хоби

Има ли нещо, извън служебната ви квалификация, което ви се отдава добре? Плетене, шиене, рисуване? През последните години бързо нараства интересът към хендмейд стоки. Възползвайте се от това, за да изкарате допълнителни пари! Какви продукти, които можете да създадете с ръцете си, биха се харесали на потребителите? Сувенири, аксесоари, бижута, полезни джаджи… Използвайте свободното си време за правенето на свои артикули и предлагайте изработените от вас предмети на колкото повече места е възможно: онлайн магазини, групи, физически базари и др.

Продажба на вещи

Повечето домове са затрупани от всевъзможни вещи, за голяма част от които дори не се замисляме, че всъщност са ненужни. Ако са ви необходими бързи пари, направете ревизия на всички шкафове и гардероби. Подлагайте всеки предмет на кратък тест. Ползван ли е през последните две години? Има ли изгледи да го ползвате изобщо някога? Ама, наистина? Ще се учудите колко много вещи ще натрупате в купчината „ненужно“. Добре запазените от тях, които могат да свършат работа на някой друг, обявете за продажба. Постъпленията са еднократни и извънредни, но пък наистина бързи и могат да са много полезни в кризисен момент.

Фрийланс

Ако имате умения, които са полезни в дигиталния свят, използвайте ги! Търсят се фрийлансъри в редица сфери: журналистика, автори за създаване на съдържание, графични дизайнери, поддръжка на социални мрежи, правене на преводи, програмиране, лични асистенти, въвеждане на данни и др. Регистрирайте се във възможно най-много платформи и предложете услугите си. Ако планирате добре времето си, можете да си докарвате добра месечна заплата.

Анкети

Много дигитални маркетингови агенции търсят обратна връзка от потребителите и пускат различни анкети, изпробват сайтове и продукти. Попълването на анкетата отнема няколко минути и за него има заплащане. Отговаряйки редовно на подобни проучвания лесно добавяте допълнителен доход към бюджета си. Отлична възможност за правене на бързи пари от хора без голям опит.

Афилиейт програми

Ако имате блог, където често споделяте статии, вижте възможностите за включване в афилиейт програми. Свържете интересните си статии с реклами на продукти. Ще получавате пари при реални резултати – колкото повече ваши потребители се интересуват от статията, кликнат на линка и направят покупка от вашите партньори, толкова по-голям приход ще имате. За правенето на бързи пари обаче трябва създаването съдържание наистина да е добро.

Реклами от Google

Важно е да знаете, че можете да печелите и директно от блога или уеб сайта си чрез опцията Google AdSense. Тя ползва ваше рекламно пространство, за да публикува платени реклами. Съдържанието се съобразява с тематиката на сайта. Колкото по-посещаван е, толкова по-бързо ще е правенето на пари.

Видео съдържание

Ако имате много гледан видеоканал, YouTube ще ви плаща за реклама. За да достигнете до този момент обаче е нужно видеата ви да достигат до голяма аудитория, тоест – да са супер интересни, забавни, информативни. Недостатъкът на този метод за правене на пари е, че не е чак толкова бърз. Нужно е време, докато каналът стане достатъчно популярен (да натрупате поне 1000 абонати) и събере достатъчно сумарно време, през което е гледан.

Фотографията не само като хоби

Ако обичате фотографията и правенето на снимки ви се получава добре, качете свои изображения в различни фото банки. Ако потребителите им харесат снимките ви, ще плащат за ползването им, а вие ще получавате пари в дългосрочен план.

Уроци

Ако сте специалист в дадена област, предаването на знанията ви само по себе си може да се използва за правене на бързи пари. Даването на уроци може да става присъствено или онлайн. По какво бихте могли да сте преподавател? По езици, български език, математика, история, дигитални умения… Със сигурност има ученици, студенти, млади специалисти, които имат нужда от помощ в областта.

Как да започнете

Някои от начините за изкарване на допълнителни средства, споделихме в тази статия можете да изпробвате още днес, без предварителна подготовка. За да реализирате останалите с оптимална печалба обаче се изисква подготовка, а за най-добри резултати – и инвестиции. Ако имате нужда от малко помощ в началото, ние сме насреща.

Планирайте бюджета си, разработете си инвестиционен план и ни потърсете на Cashcredit.bg! Вземете кредит от вкъщи с бързо одобрение до 6 минути! Правенето на бързи пари е по-лесно с Кеш Кредит!

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.

Благодарим ти, че се свърза с нас! С какво можем да сме полезни?