Как да направим по-добрата инвестиция

31 ДЕКЕМВРИ 2018

Доста често говорим за инвестиции, но погледът ни обикновено се ограничава до това да използваме парите си за покупка на акции или имущество. Докато и двата варианта са разумни, това далеч не изчерпва възможностите. Малцина се наемат да инвестират в бизнес, а една добра идея може да бъде не чак толкова скъпа и да ни докара купища пари.

Какво означава да инвестираш

За инвестираш не е необходимо задължително да притежаваш пари на момента. Компаниите за отпускане на бързи кредити, като например CashCredit, все по-често биват използвани не само за да ви помогнат в посрещането на неочакваните разходи и битовите сметки, но също така и за да ви помогнат в реализирането на интересните бизнес идеи.

Компанията предлага възможността да кандидатствате и да бъдете одобрени изцяло онлайн, а това ще ви спести наистина много време и бюрократични спънки. Попълва се единствено една елементарна форма, която няма да ви отнеме повече от минута.

Коя е най-добрата инвестиция

За много хора покупката на недвижимо имущество е най-добрата инвестиция. Тя обаче си има няколко основни минуса. От своя страна, бизнесът може да не се окаже печеливш, но дори и в най-лошия случай, той няма да ни струва толкова много. Ето какви са основните минуси на недвижимото имущество:

  • Изисква огромна инвестиция

Първият недостатък на недвижимото имущество е, че то се предлага на изключително висока цена. Дори и най-малката инвестиция би ви коствала огромна сума пари, с което автоматично една доста сериозна част от потребителите би се отказала;

  • Възвръща се бавно във времето

Макар и да е разумна, инвестицията в къща, апартамент или друг имот се възстановява много бавно във времето. Най-популярният начин е отдаването под наем, но това може да отнеме десетилетия;

  • Изисква се голяма поддръжка

Сградите винаги имат нужда от поддръжка, а средствата необходими за това могат да се окажат доста сериозна сума;

  • Бързо се оказват сериозен разход

Имотите могат да носят редовни доходи, но ако не се монетаризират бързо, те се превръщат в един сериозен разход. Средствата, които са необходими за поддръжка и плащане на данъци ще направят скъпата покупка още по-неизгодна.

С какво Кеш Кредит може да ни помогне.

Кеш Кредит може да се окаже ценен съюзник, който да ни позволи да реализираме нашите планове още днес. Ако във вас кипи кръв на предприемач, малка финансова подкрепа може да се окаже преломният момент, който да промени живота ви.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.