Как да получите заем и да не се окажете жертва на измама

23 АВГУСТ 2017

Времената, в които днес живеем, крият не малко опасности и клопки, на които гражданите се превръщат в жертва. Масово разпространените през последните няколко години кредитни компании са част от тези капани. Със сигурност сте се превръщали в слушател на разказ, в който човек заспива със заем от 300 лева и се събужда с дължимо от няколко хиляди. Звучи страшно, нали?


Какви схеми на кредитни измами има в Интернет


За огромно съжаление не малка част от пострадалите са попаднали в клопката, посещавайки офис на компанията или кандидатствайки чрез Интернет. Независимо опитите на държавата това да бъде прекратено, то днес броят на пострадалите все още е значителен. Именно поради тази причина наша е отговорността да се опитаме да систематизираме част от опасностите, дебнещи в Интернет пространството.


Едно от най-важните неща, които навярно многократно сте чували, е да четете внимателно договора. Уверете се, че всяко едно условие е напълно ясно и прозрачно. Ако се чувствате пришпорени от страна на кредиторите, относно подписването на договора, то имайте едно наум. Това често се оказва сериозна предпоставка за допълнителни лихви и такси, които са останали скрити измежду редовете и за които не сте били уведомени.


Как да се предпазите от тези, които се представят за добри кредитни брокери


Немалко от небанковите дружества ще се опитат умишлено да ви вкарат във финансовото блато, където да потънете. Затова преглеждайте неколкократно всяка една изписана страница от документите, които ви се предоставят.


Преди да завършите своята кандидатура за заем бихте могли да се запознаете с правата си на кредитоискател. Не си мислете, че всичко, което ви се предлага, са условия, на които сте длъжни да се съгласите.


Не забравяйте, че вашите права са много и в случай, че у вас се появят някакви съмнения, то можете да потърсите съдействие на квалифицирано в правната област лице, което да ви отговори на всички въпроси.


Кеш Кредит са компания, която освен че е коректен съюзник, спазва родното законодателство до последния щрих. Можете спокойно да ни се доверите и да се възползвате от нашите услуги. Начините за връзка с нас са няколко: онлайн, посещаване в някой от 70 – те офиса в страната или на телефон 088 20 088. Ако ли все пак решите да се възползвате от друга институция, то запомнете няколко основни съвета:

  • Никога не подписвайте договор, ако имате някакви съмнения за избраната фирма;
  • Разпитайте ваши близки и приятели, които са теглили заеми. Не допускайте техните грешки;
  • Добре информираният потребител е най-пълноценно предпазен от измамните финансиращи компании. Четете всеки ред от край до край.

Ние ви предлагаме свежи пари, без скрити условия, капани и такси, за които да разберете след време. Доверете ни се и сами ще се уверите, че по-коректен съюзник от нас няма да откриете!

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.