Кеш Кредит – първият в света кредит през Viber

14 АПРИЛ 2017

Кеш Кредит, финтех и кредитна компания, стана първата в света, отпуснала кредит през Viber. За да постигне още по-добро обслужване и светкавичен отговор на потребностите на клиентите си, Кеш Кредит си партнира с Viber и разработи революционен канал за обслужване. Комуникацията в едно от най-големите приложения за разговори става с помощта на интегриран чат бот, програмиран да предоставя обща информация, да обработва кандидатствания, да отпуска кредити и да общува по любопитни и актуални теми. 

„Изключително горди сме, че отново успяхме да отговорим на предизвикателствата на високото търсене на финансови услуги онлайн. Комуникацията в мобилни приложения е бъдещето на всички услуги и сме доволни, че сме първи в сътрудничеството с Viber“, коментира Георги Крумов, основател на Кеш Кредит и председател на Борда на компанията.
Viber е сред най-популярните и бързо развиващи се средства за комуникация в целия свят. Приложението има над 800 милиона регистрирани потребители според данни от декември 2016 г. и базата му продължава да расте. То е известно с лесната си и бърза функционалност, както и с високото ниво на сигурност, което предоставя на своите потребители чрез криптираните си чат услуги. Партньорството между Viber и Кеш Кредит е логично продължение на стремежа на двете компании към новаторски решения и постоянно подобрение на предлаганите услуги.

Кеш Кредит е финтех компанията, която благодарение на съчетанието между технология и иновации дава най-бърз отговор на пазара на кредити – в рамките на 6 минути след кандидатстване, и постоянно работи в посока осъществяване на по-скоростна и ефективна услуга. Комуникацията чрез чат бот, която сътрудничеството на Кеш Кредит с Viber предлага, е бърза и забавна и оставя в миналото процеса на попълване на полета и натискане на бутони. Кандидатстването за кредит е много просто – чрез насочващи въпроси чат ботът идентифицира клиента и изпраща неговата заявка за одобрение. Отговорът идва до 6 минути, а сумата може да бъде усвоена веднага по банковата сметка на клиента.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.