Кеш Кредит с признание за най-бързи онлайн кредити

31 МАЙ 2017

Кои са най-бързите кредити в България? Този въпрос си зададе Izbiram.bg - сайт за сравнение на кредити и финансови анализи, които целят подпомагане на потребителите за финансови услуги.

През април и май Izbiram.bg направи проучване на пазара на бързи кредити, като оцени времето, за което компаниите дават решение за одобрение или отказ от кредит. Категоричният резултат е, че Кеш Кредит е най-бързата небанкова финансова институция в България.

Проучването измерва скоростта в онлайн процеса на отпускане на бързи кредити от компаниите – от момента на подаването на искането за кредит в уеб сайта на съответната компания до момента на получаване на окончателен отговор.

Кредитните компании, които са включени в проучването на Izbiram.bg, отговарят на точно определени условия: онлайн кандидатстване и одобрение не повече от 1 час, т.е. целият процес да се случи пред компютър и мобилно устройство. За да бъде обективно, за проучването се избират точно определен тип участници: възраст от 30 до 45 г., с добра кредитна история, нови клиенти за съответната компания и доходи над 1000 лв. нетно месечно.

Най-бързото одобрение – до 6 минути, е одобрението, което дава Кеш Кредит. 

Повече за самото проучване прочетете  в нашия блог.

 

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.