Кога да искаме кредит и кога - не

27 СЕПТЕМВРИ 2018

Често човек може да изпита чувство за финансова невъзможност, с което да не знаекак да се справи. Разходите постоянно ни изненадват, а заплатата не ни  остига, за дапосрещнем всички предизвикателства на момента.
Обикновено, за да се справим с подобни ситуации се обръщаме към роднини и  риятели, но в условията на днешния бързо променящ се свят, това става все по-еприемливо.
Компании предлагат бърз кредит, който може да замести помощта на близките хора.
Обикновено, за това се покриват съвсем елементарни условия, а за разлика от банковия сектор, тук не са нужни гаранции, поръчителство и препоръки.
Кеш Кредит, като едно от най-реномираните имена в бранша, предлага бързи онлайн кредити при изключително атрактивни условия, а за целта трябва да покрият минимални критерии.
Ето какви препоръки отправя компанията към потенциалните потребители и как отговаря на най-често задаваните въпроси.

Чувство за финансова невъзможност

CashCredit поставя акцент именно на чувството за финансова невъзможност, тъй като това се споделя от голяма част от потребителите. Това обикновено означава, че хората, макар и да разполагат с известни доходи, все пак не могат да се справят  всичко, пред което се изправят.
Тук има два варианта, които според финансовите експерти трябва да ви насочат към това дали да вземете заем или не. Всичко зависи от това колко дълго продължава тази финансова несигурност.
Ако положението е перманентно, тогава кое ви кара да мислите, че ще се справите  със ситуацията и ще съумеете да посрещнете задълженията си към кредиторите, при това с лихвата.

От друга страна, ако наистина положението е временно, тогава ситуацията лесно може да се овладее и да се излезе от затруднението именно с помощта на малката финансова помощ.


Кога можем да избегнем вземането на бърз кредит

Ако сте склонни да безпокоите близките си и ако те от своя страна изявят доброто желание да ви помогнат, тогава това е до известна степен за предпочитане. Предимството е, че ще върнете само това, което сте взели от близките, без да се налага да се плаща лихва. Да не споменаваме това, че и сроковете при това положение могат да са доста гъвкави.Това обаче си има и своите недостатъци. Така например, тази зависимост от близките ви поставя в положението на по-малко доверие към вас в семейството и поставя допълнителна тежест върху тях, без да  те сигурни доколко ще ги затрудни това, че ви помагат.


Какви са условията за предпоставка за искане на заем

Екипът на CashCredit препоръчва да се внимава изключително много при теглене на кредит и да се иска такъв само когато положението наистина го налага. Специалистите припомнят, че в немалко ситуации усещането за финансова нестабилност е илюзорно и човек може да изпита сериозни трудност именно ако се натовари с допълнителни задължения.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.