Коя банка отпуска кредити най-лесно?

 

В случай че се чудите коя е банката, която ще ви отпусне най-лесно заем, експертите на Кеш Кредит ще ви помогнат в отговора на този въпрос. В момента има достатъчно кредити, от които да се възползвате, а и времето за одобрение значително намалява. Ще имате възможност да получите одобрение до няколко часа и да вземете сумата много бързо.

Има някои банкови институции в България, които отпускат бързи и лесни кредити. Те са с минимум изисквания и документация, като не се налага да доказвате и доходи.

Имат улеснена и дори онлайн процедура за кандидатстване. Някои от финансовите продукти са без поръчител и без обезпечение, само срещу лична карта. Но какво се крие зад всичко това?

При какви обстоятелства може да ви бъде отпуснат бърз заем

Трябва да се знае, че никоя банкова институция няма да ви даде кредит, ако е наясно, че няма как да го върнете. В случай че при кандидатстване ви излезе лоша кредитна история, може и да ви бъде отказано финансиране. Доброто ЦКР е много важно, когато решите да теглите заем. Това показва, че сте лоялен платец и нямате забавяния в плащанията. Не е невъзможно да изтеглите заем и с лоша кредитна история, защото има банкови и небанкови институции, които предлагат финансиране и на такива хора.

Дали ще ви отнеме много време

В повечето случаи взимането на пари назаем изисква време. Необходимо е да подготвите различни документи, които банковата институция ще изисква. Следва проучване на вашето състояние, дали сте надежден платец и други изисквания, които са специфични за всяка банка и всеки финансов продукт. Не така стои въпросът, що се касае до небанковите финансови компании, които имат малко условия, за да ви отпуснат кредит. В доста от случаите одобрението става в същия ден на кандидатстване, като парите също може да получите бързо.

 

На кои аспекти да обърнете внимание, когато кандидатствате

На първо място, това са критериите за одобрение. За съжаление, все още при някои банки те са строги, което прави предлаганите кредитни услуги недостъпни за мнозина. Критерии, като:

  • кредитна история;
  • представяне на трудов договор;
  • доказване на доходи, осигуровки;
  • необходимост от застраховка;
  • други документи, които работодателят трябва да предостави.

Когато сте решили да теглите заем, задължително се информирайте, според желаната банка, дали отговаряте на всички условия, които има. 

Необходимо е още да проучите самите процедури за кандидатстване и одобрение. Налага ли се да се разхождате до близкия офис, ако да, колко пъти. Може ли да се подадат документите онлайн? Положителният отговор след колко време ще ви бъде върнат? Всички тези въпроси са важни особено за хората, които им график, задачи, работят на смени или друго. 

 

За какво да внимавате  

Преди всичко не правете компромиси за нищо. Селектирайте и избирайте само оферти, които отговарят на нуждите ви в конкретния момент, както и на възможностите ви за връщане. Изисквайте процедурите да са максимално опростени за вас, защото всяко забавяне може да ви коства след това. Ако не откривате необходимите ви финансови инструменти, не се съгласявайте и не подписвайте, защото след това може да съжалявате. 

Кои са финансовите институции, които отпускат лесно кредити

Много хора изпадат в ситуации, в които са притиснати от времето и спешно се нуждаят от средства. Тогава се налага да изтеглят бърз заем, чрез който да обслужат своите нужди или непредвидени покупки. Изборът е голям, защото много банки и небанкови институции вече предлагат такива продукти. Одобрението е от минути до няколко часа. Това е много полезна опция за хора, които не могат да чакат с дни, за да получат сумата. Изискванията им са сведени до минимум, както и документите. Процедурата е лесна, а освен това има и възможност за кандидатстване онлайн. Някои от вариантите са без поръчители, само срещу лична карта.

  1. Банки, които отпускат заеми въпреки лоша кредитна история  - Малцина са тези, които имат заделени пари за черни дни или могат да отделят сума при спешна необходимост. Всяко просрочено задължение в повечето случаи след 30 дни се отчита в ЦКР с лоша кредитна история. Имайте предвид, че има банки, които биха ви отпуснали заем, но условията биха били по различни – висока лихва, необходимост от поръчител, ипотека или др.
  2. Финансови институции, които нямат условия за предоставяне на трудов договор - Не са малко хората, които работят в сивия сектор. Дори и на тях може да се наложи да вземат пари назаем, а в такъв момент на помощ идват фирмите, които дават кредит, без да предоставяте договор, да имате осигуровки или др.
  3. Бърз кредит  - Този вид потребителски заем е само срещу лична карта, без превод на работна заплата или нужда от поръчители. Отговорът дали сте одобрени ще получите до 2 часа. Максимумът, който можете да вземете е 10 000, а лихвата е фиксираната за срока на договора. Има време за погасяване 72 месеца. Валутата, в която можете да вземете финансирането е лева.

Според екипа на Cashcredit.bg, който и от тези продукти на банките да изберете, ще получите желаната сума бързо, лесно и без да се налага да представяте много документи.
Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.

Благодарим ти, че се свърза с нас! С какво можем да сме полезни?