Кредит за автомобил - какви са възможностите

27 МАРТ 2019

Да притежаваме собствена кола се оказва скъпо удоволствие, което не всеки може да си позволи. Изборът на нов автомобил не е лесен и трябва да се обмисли наистина много внимателно.

Трябва да се имат предвид различни фактори, като например броят пътници които ще се возят обикновено в него, средата в която ще се управлява превозното средство, разход на гориво, с автоматични или ръчни скорости и много други.

Като цяло, това се оказва доста трудна задача, която не е лесна за решаване и изисква дълго обмисляне и преценка. Не на последно място е и дилемата дали колата трябва да е нова или можем да заложим на возило втора ръка.

Какви документи са ви нужни при регистрацията му

Регистрацията на закупен автомобил следва да се извърши в срок не по-голям от 14 дни след като бъде придобит. Имайте предвид, че за целта ще ви бъде необходим един не малък набор от документи, с които трябва да се снабдите. Те са както следва:

  • документ за самоличност;
  • документ удостоверяващ, че сте сключили задължителната застраховка “Гражданска отговорност”;
  • заявление за регистрация, което се издава само на място;
  • митническа декларация (ако колата е внесена извън Европейския съюз);
  • документ за съответствие;
  • документ за платена ЕКО такса;
  • табели с регистрационен номер.

Как да спестим пари за него

Обикновено е много трудно да се спестят средства за закупуване на нов автомобил, освен ако доходите ви не са наистина доста високи. В повечето случаи е нужно да се заделя с години, а дори и тогава няма гаранция, че ще можете да си позволите онова, което ви се иска.

Най-добрият вариант е да изтеглите заем, с който да закупите возилото на момента, а след това да правите ежемесечни вноски за погасяването на сумата. Това е предпочитаният начин, който обаче си има и недостатъци, а именно изисква се наличие на постоянен трудов договор.

Какво ни предлагат от Кеш Кредит

Притежаването на автомобил си е сериозен разход, който започва още от самото придобиване. Изискват се куп документи, застраховки и какво ли още не, а всичко това струва пари, които могат сериозно да натоварят нашия бюджет.

Ако нямате необходимата за целта финансова подготовка можете да се окажете неприятно притиснати от срокове, а последното което ще желаете е да ви наложат някоя глоба още преди да сте подкарали колата.

За да се справите с подобни неочаквано възникнали ситуации, CashCredit предлага на своите клиенти бързи кредити при изключително облекчени условия, от които можете да се възползвате.

Без значение от вашите доходи и от това дали имате постоянен трудов договор или не, вие можете да се възползвате от предоставените ви възможности и да изтеглите своя заем изцяло онлайн.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.

Благодарим ти, че се свърза с нас! С какво можем да сме полезни?