Кредити без доказване на доход

23 НОЕМВРИ 2017

Когато живеем усилено забързан живот е съвсем нормално да има както възходи, така и падения. Проблемите дебнат от всеки ъгъл, а когато те се окажат и финансови често се случва да изпаднем в паника, която да наруши спокойствието ни.

Този тип грижи са способни да направят на пух и прах спокойното преживяване на уикенд или дори на цялата работна седмица, особено ако не разполагаме с добри методи и практики, с които да се справим със създалата се ситуация.

Какви са възможностите

Финансовите проблеми биха могли да засягат разнообразни части от живота ни, като във всички случаи те ще изискват строги мерки за разрешаването им. В случай, че сте изпаднали в подобна ситуация е добра идея да се възползвате от възможността за теглене на кредит. Това е един достатъчно разумен и бърз начин да осигурите за себе си и семейството онази сума, от която имате крайна нужда днес и сега.

В повечето случаи ще попаднете на финансова институция, която да изисква наличието на официален доход, за да се възползвате от паричната помощ, която се предлага. Това е така, понеже е съвсем нормално едно от основните изисквания при тази услуга да бъде именно редовният месечен приход.

Съществува обаче и момент, в който вие на практика да получите нужната помощ без това да се налага. Причината е, че вие можете да разполагате с редовни лични приходи, дори и да не сте трудово ангажиран. Това е възможно в случаите, при които получавате например пенсия или осигурителна сума. В подобна ситуация все пак можете да откриете и кредитодатели, които да преценят, че могат да ви отпуснат желаните пари, за които кандидатствате.

На какво трябва да обърнете внимание, когато имате нужда от такъв тип кредит

  • Сумите, от които можете да се възползвате;
  • Сроковете за погасяване;
  • Плюсовете и минусите.

Това са една основна част от спецификите, които трябва да имате предвид преди да сте се решили да използвате услугата.

В повечето случаи средствата, които бихте могли да получите при такива условия варират и не надвишават 2000лв, като рядко стигат и до 5000лв. В зависимост от нуждите ви, това може да се окаже достатъчно добра и разумна сума, с която да попълните дупката в бюджета, създала се от нежелана и непредвидена ситуация.


Сроковете за погасяване често могат да бъдат също разнообразни и да ви предоставят различни възможности да се справите с издължаването към кредитодателя си. Логично е той да предлага свои условия при подобни извънредни ситуации и да осигурява на клиентите си различни времеви възможности за издължаване.


Тъй като този тип суми често са не особено високи, така и времето за погасяване на дълга не е твърде дълго и може да варира между няколко дни и един месец. Предвидени са и случаите, при които не бихте могли да изплатите дължимото в срок, като в подобна ситуация се заплаща определена сума с цел удължаване на заема.


Плюсовете и минусите на този тип финансова помощ са тема, по която могат да бъдат чути различни мнения. От позицията си на клиент обаче вие получавате възможността да запълните създалата се финансова дупка в бюджета си достатъчно бързо, след което да помислите как да се разплатите навреме.


В подобна ситуация не е задължително да има и минус, но не е рядкост да се окаже, че кредитополучателят изпитва трудност да върне съответната сума навреме и му се налага да удължи срока на погасяване, което от своя страна налага начисляването на допълнителни такси.

Ние от cashcredit.bg се стараем да предложим на клиентите си възможно най-разумните условия при отпускане на заеми без изискване на доход. Целта е да пестим времето и притесненията ви в подобни ситуации, като единственото, което трябва да съобразите са личните ви възможности, относно погасяването на избрания план на финансиране.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.