Медии
Кеш Кредит – първият в света кредит през Viber

Кеш Кредит – първият в света кредит през Viber

Кеш Кредит, финтех и кредитна компания, стана първата в света, отпуснала кредит през Viber. За да постигне още по-добро обслужване и светкавичен отговор на потребностите на клиентите си, Кеш Кредит си партнира с Viber и разработи революционен канал за обслужване. Комуникацията в едно от най-големите приложения за разговори става с помощта на интегриран чат бот, програмиран да предоставя обща информация, да обработва кандидатствания, да отпуска кредити и да общува по любопитни и актуални теми. Публичният акаунт на Кеш Кредит във Viber е достъпен на следния линк: https://chats.viber.com/cashcredit

„Изключително горди сме, че отново успяхме да отговорим на предизвикателствата на високото търсене на финансови услуги онлайн. Комуникацията в мобилни приложения е бъдещето на всички услуги и сме доволни, че сме първи в сътрудничеството с Viber“, коментира Георги Крумов, основател на Кеш Кредит и председател на Борда на компанията.


Viber е сред най-популярните и бързо развиващи се средства за комуникация в целия свят. Приложението има над 800 милиона регистрирани потребители според данни от декември 2016 г. и базата му продължава да расте. То е известно с лесната си и бърза функционалност, както и с високото ниво на сигурност, което предоставя на своите потребители чрез криптираните си чат услуги. Партньорството между Viber и Кеш Кредит е логично продължение на стремежа на двете компании към новаторски решения и постоянно подобрение на предлаганите услуги.

Кеш Кредит е финтех компанията, която благодарение на съчетанието между технология и иновации дава най-бърз отговор на пазара на кредити – в рамките на 6 минути след кандидатстване, и постоянно работи в посока осъществяване на по-скоростна и ефективна услуга. Комуникацията чрез чат бот, която сътрудничеството на Кеш Кредит с Viber предлага, е бърза и забавна и оставя в миналото процеса на попълване на полета и натискане на бутони. Кандидатстването за кредит е много просто – чрез насочващи въпроси чат ботът идентифицира клиента и изпраща неговата заявка за одобрение. Отговорът идва до 6 минути, а сумата може да бъде усвоена веднага по банковата сметка на клиента.


Новини
Още
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам