Медии
Кеш Кредит с признание за най-бързи онлайн кредити

Кеш Кредит - най-бързи онлайн кредити в България

Бързи ли са наистина бързите кредити в България и къде може най-бързо да получите пари?


След независимо проучване на пазара за бързи кредити и оценка на тяхната „бързина“ за даване на решение, Izbiram.bg е категоричен – Кеш Кредит е най-бързата институция за 2017 г., като изпреварва основните си конкуренти в бранша.


Бързи ли са наистина бързите кредити в България и къде може най-бързо да получите пари? Това е въпросът, който Izbiram.bg – сайт за сравнение на кредити, анализи и подпомагане на потребителите на финансови услуги, си поставя. Поради ръста в броя на клиентите, които се възползват от небанковите потребителски кредити (т.нар. бързи кредити), сайтът провежда собствено проучване през март и април. Проучването измерва скоростта в онлайн процеса на отпускане на бързи кредити от компаниите – от момента на подаването на необходимите данни от клиента в уеб сайта на съответната компания до момента на получаване на окончателен отговор.

Кредитните институции, които са включени в проучването на Izbiram.bg, трябва да отговарят на строго дефинирани условия: фирмата да предлага кандидатстване за кредит онлайн и процесът по одобрение да не е повече от 1 час и да протича изцяло онлайн и по телефон, т.е. да не се изисква клиентът да посети офис на фирмата или да бъде посетен у дома си от фирмен консултант. За да бъде максимално обективно, проучването залага и строго дефиниран профил на участниците: хора на възраст от 30 до 45 г., с безпроблемна кредитна история, нови клиенти за съответната компания, с доходи над 1000 лв. нетно месечно.


Най-бързото одобрение – до 6 минути, е одобрението, което дава Кеш Кредит. Компанията постига този резултат благодарение на своя иновативен модел на работа, който отличава Кеш Кредит от другите компании на пазара. Отличният скоринг модел за оценка и изцяло автоматизираният процес на одобрение, който не е обвързан с агентска мрежа, дават възможност на Кеш Кредит светкавично бързо да прецени кандидатстващия за кредит и да отпусне поисканата сума в рамките само на 6 минути. Освен бързина и удобство в предоставянето на услуги, клиентите на Кеш Кредит получават и коректно отношение и любезно и качествено обслужване. Компанията постоянно работи в посока разработване и предлагане на нови непознати досега на пазара продукти. Цел на Кеш Кредит е да предоставя на потребителите това, от което имат нужда, в точния момент, при най-добрите условия.


Новини
Още
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам