Онлайн или Офлайн - как да кандидатстваме за кредит

1 ОКТОМВРИ 2018

С нарастващото популяризиране на бързите заеми, все повече се налага тенденцията пари да се теглят основно онлайн. Според потребителите, особено според по-младите от тях, това е предпочитан метод, който дава редица предимства.

Съществуват обаче немалко хора, за които посещението на офис и разговорът със служителите на място е единственият надежден вариант. Лично в офис на компанията или при партньор, те считат, че ще се запознаят по-добре с всички стъпки, които трябва да се изпълнят в процеса на кандидатстване.

Хубавото е, че докато онлайн финансирането е на път да се превърне в единствен вариант, при теглене на кредит хората все още имат избор, който им позволява да постъпят по начина, който ги кара да се чувстват по-удобно.

Cashcredit е едно от големите имена в сектора, което обяснява защо компанията се стреми да удовлетвори всички свои потребители. Тя позволява да се кандидатства бързо и без излишни трудности, а парите се получават по банкова сметка минути след одобрението.

Кеш Кредит обслужва своите клиенти както online, така и в над 70 офиса в страната.

Фирмата разполага не само със свои собствени офиси, но работи и чрез сериозна и много добре развита партньорска мрежа.

Кандидатстване онлайн


Кандидатстването за кредит онлайн има изключително много плюсове. В резултат на това, този метод се очертава като основна и водеща тенденция, чиято перспектива е да се превърне в единствен вариант в обозримо бъдеще.

Това позволява на потребителите да се възползват от възможността да изтеглят желаната сума пари, без при това да се налага да излизат от дома си или да напускат работното си място.

Обикновено, тегленето на пари онлайн има и още няколко други предимства, като едно от водещите е това, че в онлайн платформите по традиция всичко е много опростено, обясненията са сведени до минимум, а условията са възможно най-ясни.

Традиционно, повечето институциите от този тип предлагат два основни варианта да кандидатстване за заем. Единият е чрез сайта на компанията, която предлага услугата, а вторият вариант е чрез Viber.

1. През сайта

Да се кандидатства през сайта на финансовата институция е основният начин при редица компании. Тук се предлага детайлна и подробна информация за това какво представлява продукта.

Дават се всички подробности, а в повечето сайтове има и инструмент, който е създаден с цел да се определят по-лесно параметрите на заема. Чрез него се посочва каква сума желаете да изтеглите и за колко време я искате.

Обикновено, сайтовете са достатъчно подробни, така че с достатъчно четене и внимание можете напълно да избегнете всички възможни неясноти и капани на този тип услуга.

Сайтовете най-често представят доста добре съответната институция, нейната мисия и подробностите на услугата, която се предлага.


2. През Viber

Един от начините да се възползвате от услугата на финансовите небанкови институции е чрез Viber. От тук по-скоро можете да кандидатствате и да се свържете с консултант, който да ви помогне.

Проблемът е, че през платформата Viber няма да можете да научите много за заемодателя, така че е препоръчително да се възползвате от този канал единствено ако срещу вас има компания, която познавате много добре.


Кандидатстване офлайн

Все още много потребители предпочитат да кандидатстват офлайн. Този начин се предпочита, когато става дума за по-възрастни кандидати, при които използването на високите технологии не е толкова приоритетно.

Дори и когато са добре запознати с тях, по-възрастните потребители традиционно искат да видят лично кой стои срещу тях и предпочитат да се възползват от контакта с консултантите, за да се запознаят по-добре с услугата.

Проблемът е, че точно тогава съществува риск те да получат твърде много информация, при което да не знаят как да постъпят и да се объркат ненужно с твърде много подробности. Ето и какви са вариантите да се кандидатства офлайн:

1. В офис

При посещение в офис на компанията можете да зададете доста повече въпроси, отколкото ако кандидатствате онлайн или ако разговаряте със служителите само по телефона.

Много хора се нуждаят от време, за да се сетят за всичко, което биха искали да запитат, ето защо това предполага, че при лично посещение могат да се възползват максимално от обстоятелствата.

2. При партньор

Посещението на офис на партньор за бързо финансиране ви дава възможност да сезапознаете с услугата лично и на място, но през обективния поглед на странична компания, която просто представя услугата и играе ролята на посредник.
Много от фирмите за бързи кредити използват точно този начин за комуникация с потребителите, тъй като в редица населени места липсват други линии за контакт между търсене и предлагане.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.