Откъде можем да вземем пари на заем

Имате нужда от свежо финансово постъпление? Попаднали сте на точното място. Ние от Кеш Кредит знаем как да ви помогнем. Вижте повече за най-бързите и максимално прозрачни кредитни услуги!

Защо да потърсим финансова институция

Традицията повелява при нужда от пари, първата ни мисъл да е: „Към кой приятел да се обърна?“. Вземането на пари от приятели обаче почти винаги води до създаване на напрежение. Дори и да успеете да ги върнете в уговорения срок вие се поставяте в неравностойна позиция спрямо заемодателя. Ако пък по някаква причина връщането се забави, неминуемо се стига до неудобна ситуация и нарушаване на доверието. Може да се създадат и финансови трудности за кредитора.

Вземането на заем от финансова институция е проверен, доказано работещ начин за оптимално овладяване на финансови кризи. Това е най-добрата възможност сами да се справите със ситуацията. Така не нарушавате репутацията си и работите с професионалисти.

Много важно предимство на вземането на пари на заем от кредитна институция е също, че имате възможност да изберете най-подходящата за вас схема на връщане. 

Защо да се доверите на Кеш Кредит

Бързина

Кеш Кредит е финансова небанкова институция от нов тип. При нас получавате най-бързото одобрение на българския пазар: до 6 минути.

Размер на заема

Имате възможност за вземане на заем в размери от 100 до 10 000 лв.

Надеждност

Кеш Кредит е с доказана добра репутация и се ползва с доверието на хиляди клиенти. Компанията е вписана в регистъра на финансовите институции, поддържан от БНБ. Регистрацията е по Закона за кредитните институции. Можете да направите справка и да ни проверите по всяко време в сайта на Българската народна банка.

Компанията е и оторизиран оператор на лични данни. Предоставяйки ни своята поверителна информация, няма никакъв риск от разкриването ѝ на трети лица.

Начини за кандидатстване

Вземането на пари от нас може да стане по най-удобния за вас начин:

  • На сайта Cashcredit.bg има удобна форма за кандидатстване. В нея онлайн попълвате размера на желания кредит, въвеждате личните си данни и очаквате одобрение, което няма да се забави повече от посочените 6 минути;
  • С SMS. Удобната опция е на ваше разположение, дори и в моменти, когато нямате достъп до интернет;
  • В наш офис. Заявката си за заем на пари можете да направите и лично при нашите консултанти в над 70 офиса в цялата страна. Това че кандидатствате лично обаче не променя начина на разглеждане на кандидатурата ви. Искането за вземане на заем се разглежда автоматизирано от нашата система и няма субективен момент;
  • Във Viber. Няколко бързи съобщения и вие научавате дали сте одобрени за вземане на пари на заем.

Какви условия да изберете

Това зависи изцяло от вашия бюджет и възможности за връщане. На сайта можете да се възползвате от удобния калкулатор, с който виждате съотношението между сумата, чието вземане планирате, срока за връщане и месечните вноски. Колкото по-скоро имате възможност за връщане, толкова по-малко е оскъпяването и по-ниска е лихвата. Ако обаче се опасявате, че при по-кратък период ще се затрудните с по-високата месечната вноска, заложете на по-дълго разсрочване. Важно е да откриете оптималния за вас вариант с разумна вноска и приемлив лихвен процент.

Как ще получите парите си

Ако сте одобрени за искания заем, вземането на парите става по избран от вас начин:

  • С превод в банковата ви сметка;
  • С превод, получен в офис на EasyPay в цялата страна;
  • В брой в наш офис.

Удобство, бързина, коректност – това са принципите, които са водещи за Кеш Кредит и които ни помогнаха да се превърнем в една от институциите за бързи кредити, ползващи се с най-голямо доверие в България.

Без значение дали планирате ремонт, пътуване, по-голяма покупка или трябва спешно да покриете битови сметки, с малко помощ от Cashcredit.bg лесно ще се справите и ще въведете ред във финансите си.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.

Благодарим ти, че се свърза с нас! С какво можем да сме полезни?