Почивка спрямо бюджета

5 ДЕКЕМВРИ 2019

Къде да отидем на почивка през зимата спрямо бюджета

 

През зимата посрещаме най-светлите български празници. Всеки се събира със семейството си, има време за почивка и търси най-доброто място, където да прекара дните си. Дори и преди да са настъпили празниците, вие, може би, правите планове за почивка. В зависимост от мястото, което ще изберете ще ви е необходима различна сума пари. Сега е време да се запознаете и с нашите предложения за почивка.

 

Ски в Алпите

 

Ако сте с приключенски дух и търсите нещо различно, отидете със семейството си на ски. А защо не и в Алпите? Разбира се, организацията не е много лесна и ще са ви необходими повече пари от отделения бюджет. Дори и да намерите евтино място, в което да нощувате, то екипировката за ски, сноуборд и други зимни забавления оскъпява доста. Предвидете това предварително, за да не попаднете в сложни и извънредни ситуации.

 

Престой в България и близките съседки

Празничните зимни дни може да прекарате и в нашата страна, както и близките съседки. Предлагат се страхотни места и оферти, от които да се възползвате:

  • СПА;
  • Почивка в планината;
  • Релакс в спокойно вилно селище;
  • Зимни курорти и много други.

Не забравяйте,че ако заложите на близките държави, разходите ви ще намалеят. Ако предпочитате да бъдете извън България изберете някоя от тях. Определено ще спестите средства, които можете да използвате за купуване на подаръци за вашето семейство.

 

Къде да посрещнем Нова година

Както вече споменахме, Коледните празници са най-топлите и прекрасни дни от годината и определено трябва да ги прекарате заедно със семействата си. След като сте обърнали достатъчно време на роднините и семейството, направете планове за новогодишната нощ. Организирайте си екскурзия за няколко дни с приятели или изберете мероприятие, където да я посрещнете. И тук вариациите са много. Всичко зависи от вашите предпочитания и вкус.

 

Как да си помогнем финансово

Ако спестяванията се окажат недостатъчни, за да купите подаръци на всички, а вече сте планирали и екскурзия и престой на някое ново място, трябва бързо да измислите как да се справите. Нека ви подскажем. Вземете малка сума пари, като кандидатствате за бърз кредит. Той представлява малък потребителски заем, който се отпуска за кратък период от време. Най-разпространеният начин за кандидатстване е онлайн, като въведете желаната от вас сума и своите данни в уеб страницата на банката или банковата организация. Бързият кредит ще ви “спаси” от ситуацията, за да може да се насладите спокойно на заслужената почивка и любимите празници.

Чат с нас

В момента няма активен агент, който да ти отговори.
Пиши ни всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа или изпрати въпроса си във формата тук.

Благодарим ти, че се свърза с нас! С какво можем да сме полезни?