Полезно

Блог

Най-добрите инвестиции

Имало едно време, преди 10 години, човек, който изгубил посоката на живота си. Не знаел какво да прави, всеки ден му се струвал по-труден и объркан от предишния. Изпадал в безизходица и мислел, че никога няма да..

Коя банка е най-сигурна

Когато имате нужда от голяма сума пари, единственият начин бързо да се сдобиете с тях, е да се обърнете към банката. По въпроса коя е най-сигурна ще чуете различни мнения. Всяка банкова институция предлага различни условия...

Колко струва прехвърлянето на автомобил

Купили сте си нова кола? Чудесно! За съжаление, обаче, има куп неща, които трябва да се свършат още със самата покупка. Нека първо поговорим за прехвърлянето.

Как да оптимизираме разходите си през зимата

Зимата е най-красивият сезон от годината, но с настъпването и се увеличават доста от нашите разходи. Важно е да намерим вариант, при който да контролираме парите си и да не усещаме когато те драстично намалеят

Как да монетизираме уменията си

Всеки от нас има нещо, в което е по-добър от другите. Нашите умения са нашата сила и ние трябва да ги развиваме, а защо не и да печелим от тях. Нека разгледаме различни начини, чрез които..

Безопасно шофиране през зимата

Зимата е сезонът, през който трябва да бъдем изключително внимателни, когато шофираме. Важно е автомобилът ни да бъде изряден, а гумите - подходящи за сезона.

Как да спестим от коледни подаръци

Най-топлите и най-семейните празници от годината предстоят. Всички са у дома и прекарват време с любимите си хора. Под елхата подаръците чакат да бъдат разопаковани, но как да планираме бюджетът си за тях?

С колко пари живеете?

Независимо дали имате семейство или все още се грижите само за себе си, на вас са ви необходими пари, за да живеете. А замисляли ли сте се колко са ви необходими за да живеете?

Как се прави общ семеен бюджет

В наши дни обществото, градовете и индустрията се развиват все по-бързо. Магазините ни затрупват с какви ли не стоки, рекламите ни влияят постоянно да искаме нещо ново. И резултатът от всичко това е....

Какво да правя, когато нямам пари

Често се случва да излязат непредвидени разходи, да ви намалят заплатата или дори да останете без такава. Идва момент, в който дори спестените средства свършват и трябва бързо да вземете решение какво да правите.
Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам