Полезно

15 септември и бързите кредити онлайн

Всеки човек, който има у дома си дете, знае колко е трудно, когато в края на лятото малчуганите трябва да се завърнат на училище. Настъпва време да се купуват учебници, а както знаем, те никак не са евтини.


И това не е всичко. Обикновено старото облекло не е удачно, защото вече е захабено, а дори и да не е, детето най-вероятно вече е пораснало. Това води и до необходимостта да се купуват нови дрехи и обувки, което прави положението още по-сложно.


Като добавим и нуждата от покупка на ученически принадлежности, положението вече става трудно поносимо. За късмет, компаниите предлагащи бързи кредити всяка есен излизат с нови атрактивни предложения и промоции, които идват тъкмо навреме.


През това време от годината, когато имаме толкова много харчове, повечето от нас се притесняват и за още нещо. Наближава студеното време, а с него чука на вратата и новия отоплителен сезон.


В този момент много хора решават да потърсят малка финансова помощ, която да използват като освежителна финансова инжекция с цел да се справят по-лесно. Сред най-атрактивните предложения можем да намерим и такива в Cashcredit, където се предлагат изключително горещи оферти за кредити и бързи пари, които после да погасим при изгодни условия и без сериозно оскъпяване.


Защо септември е подходящ месец за теглене на малък кредит


Според специалисти в сферата на финансите, септември е един от най-трудните месеци в годината от финансова гледна точка, а причините за това са доста. Това изправя доста домакинства пред необходимостта от финансова помощ.


В същото време, финансистите споделят и мнението, че този период е най- благоприятен за теглене на заеми, тъй като обикновено тяхното връщане след това ене чак толкова трудно.


1. Има много разходи


Обикновено, месец септември е последният удар върху семейния бюджет, след катовече сме останали без пари след лятната ваканция. Сега, сякаш за да ни бъде още по-трудно, учителите ни посрещат с указания какви учебници да закупим, какви тетрадки са нужни, колко е необходимо да се плати за охрана и за куп други допълнителни неща.

Наличието на специално спортно облекло за часовете по физическо възпитание изисква да се купят допълнителни спортни дрехи, освен онези, които детето традиционно обича да носи.


Действително, това може да не е толкова непосилно за някои родители, но за повечето семейства това са няколкостотин лева (минимум 200), които могат да се окажат голямо предизвикателство.


2. Има достатъчно време за връщане на кредита преди Коледа


Периодът предлага достатъчно време на “затишие”, в което да върнете натрупаните задължения. След като сте се охарчили за лятна почивка (най- ероятно през Август) и след като сте посрещнали куп разходи около старта на учебната година, сега идват няколко по-спокойни месеца.


Обикновено до Коледа, когато идват следващите разходи по почивки, подаръци и тържества, няма други разходи, които да трябва да се предвидят. Това ще ви помогне да изплатите учебниците, дрехите и ученическите пособия за детето на вноски, коетоопределено винаги е по-лесно.


3. Лесно се планира периода до края на годината


Макар и септември да е доста натоварен месец от гледна точка на разходите в най- различни направления, той има едно безспорно предимство. На фона на големите разходи, периодът септември - декември е лесно предвидим.


По това време вече са минали летните отпуски, а обикновено идните месеци могат да откликнат на стандартния бюджет. От тази гледна точка е лесно човек да посрещне своите задължения и да планира периода.


Новини
Още
 • 5 съвета при лошо ЦКР

  Съвременният начин на живот до голяма степен може да се опише като живот на кредит. Дали имате добро или лошо ЦКР може да е разликата между това дали ще получите заем за къщата или апартамента на мечтите си, за колата която ...

 • Да уловиш момента

  Икономиката винаги е била и ще бъде динамична. Постоянно променящата се икономическа конюнктура в страната, в Европа и по света непрекъснато размества пластовете на икономиката, а заедно с това непрестанно се появяват ...

 • Изненада, имате непредвидени разходи

  На всеки се е случвало (а най-вероятно ще се случва от време на време и в бъдеще) да се изправи пред ситуацията на неочаквано възникнал непредвиден разход. Колкото и да се стараем това никога да не се случва, много често ...

 • Как да управляваме най-ценния човешки ресурс - времето

  Времето е най-ценният ресурс, с който разполагаме. За съжаление, отношението ни към него е сякаш то е абсолютно безкрайно и неограничено. Инвестирането му в правилната насока обаче може да ни позволи да реализираме повече от ...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам