Полезно

3 предимства при кандидатстване за онлайн заем

Финансовата култура на българите значително се подобри през последните години. Хората се запознаха доста по-отблизо с услугата бързо финансиране, което ги направи по-добри клиенти за компаниите, но и повиши техните очаквания от друга страна. Стигна се до сериозна конкуренция от страна на компаниите за онлайн заеми, което пък доведе до все по-атрактивни условия и за сериозна борба за всеки отделен клиент.

Доста компании се наредиха сред престижните имена с добра репутация, но едно от най-открояващите се е това на Кеш Кредит. Небанковата финансова институция вече доста години оперира на пазара, предлагайки услуга, която е ешелон за високо качество.

И докато се опитва да създаде отлична репутация, на пазара все още съществуват хора, които дори нямат представа какво представляват онлайн кредитите, като някои дори и не са чували за тях.

Какви са предимствата да кандидатстваме онлайн

CashCredit подчертава, че предимствата да се кандидатства за известна сума пари онлайн са многобройни. Може цялостно да се каже, че за потребителите това е по-лесният вариант. Основните предимства за това са следните три:

1.Бързина и удобство

Макар че личното посещение на офис при теглене на пари също си има своите неоспорими предимства, няма как да се отрече това, че при кандидатстването онлайн всичко става много по-бързо и удобно.

Обикновено бюрокрацията е сведена до абсолютния минимум, въпросите са максимално опростени, а времето за реакция при подаване на заявлението е сведено до няколко минути.

2.Избягване на сложна документация

При онлайн заявката се попълва само една елементарна апликация, която има ограничен брой въпроси. Не се изисква сложна обработка на документи или четене на дълги сложни текстове, каквито така или иначе никой не чете.

Детайлите след това се уточняват в телефонен разговор между кандидата за заем и служител на компанията. Тук се потвърждават параметрите на заема като срок, размери и се потвърждават данните, посочени от кандидатите.

3.Коректност и учтивост

С времето окончателно се затвърди мнението, че при тегленето на онлайн кредит хората масово споделят за по-високо качество на обслужването. След като бъдат попълнени онлайн заявленията, хората обикновено получават обаждане от служител на компанията, който да потвърди и изясни детайлите.

Разликата идва от там, че обикновено хората, които поемат задачата да се свържат с кандидатстващия са с много високо образование, умения на психолози, както и отлично информирани за това, което компанията предлага.

Това са топ служители, които притежават наистина великолепни комуникативни умения, така че да направят всичко възможно, за да може комуникацията да тече гладко.

Защо да предпочетем CashCredit

Кеш Кредит е едно от най-авторитетните имена, когато става дума за бързи кредити и за онлайн финансиране. Компанията изгради изключително добра репутация, която е базирана на многобройните положителни отзиви на потребителите.

Особености, които могат да ви накарат да се насочите към компанията са ниските лихви, гъвкавата политика с индивидуален подход към потребителите, както и гъвкава политика по отношение на сроковете.


Новини
Още
 • 3 въпроса за парите, които трябва да си зададем

  Лихвите са все по-ниски, условията - все по-лесни за покриване, а сроковете - все по-гъвкави. Редно е обаче, като се има предвид, че от всички страни сме заобиколени от възможности за лесно финансиране, да погледнем на парите по един...

 • Рестартирайте вашите финанси за новата 2019 година

  Управлението на финансите далеч не е толкова сложно, колкото много хора мислят, че е, но във всеки случай, то изисква внимателно планиране и детайлен предварителен разчет. Трябва да приемем факта, че е нужно винаги да се стремим към постигане на баланс.

 • Работа от дома - предимства и недостатъци

  Работата от дома е самоцел на много хора, които искат веднъж завинаги да прекратят с досадното препускане към работа и обратно. Действително, това е нещо, от което не печелите нито вие, нито вашите работодатели.

 • Пътуване в чужбина - какво ни е нужно

  В наши дни пътуването в чужбина вече не е някаква екстра, а част от нормалното ежедневие. На почти всеки се е случвало или налагало да посети друга страна. Причините могат да са много различни - с цел почивка, по работа, за...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам