Полезно

3 важни събития, които правят бедните богати

Бедният човек, който прави състояние от нулата е един от най-очарователните супер герои, на когото мнозина се възхищават. И вие сте чували доста такива истории за успех, нали? Кога е преломният момент?

Защо икономическата криза е шанс за предприемчивите

Понякога непредвидени обстоятелства се оказват именно нужният подтик, който ни тласка напред. По време на криза, докато някои са стресирани, мислят за проблемите си и не виждат изход, други са стимулирани да търсят нов път и пристъпват към действия. Предприемаческият потенциал може да се развие точно в такъв момент.

Важното е да съумеете да превърнете дефекта в ефект. Помислете например над факта, че е намалена покупателната способност на населението. Хората биха се възползвали от рентабилни решения, които да обслужват текущите им нужди.

Как създаването на семейство може да е стимул

Ако до момента е било лесно да издържате сами себе си и заплатата е била достатъчна за текущите разходи, със семейството нещата се променят. Досега спестените пари, ако е имало такива, са отивали за забавления. От този момент обаче, спестявания е наложително да се заделят, и всеки месец те имат своето конкретно предназначение: ремонт на жилище, мебели, автомобил, семейна почивка и т.н.

Тук е мястото да се преосмислят ценностите и да се поставят нови цели. Може това да е нужният подтик да бъдем по-креативни в работата си, за да заслужим повишение или пък сега е моментът да започнем свой бизнес. Близките хора са най-голямата ценност, така че с мисъл за тяхното щастие пътят към успеха не изглежда толкова тежък.

Защо загуба на работа или материални загуби означават време за промяна

Когато по дадена причина останем без работа или претърпим финансови загуби, е перфектният момент да поемем дълбоко въздух и да преосмислим ситуацията:

 • Правилен ли е пътят, по който вървим?;
 • Къде може да ни изведе в най-добрия случай?;
 • Какви други варианти имаме?;
 • Можем ли да инвестиране време в себе си и развитието си с различни курсове и квалификации?

Именно така, лишени от придобивките на миналото, можем да вземем адекватно решение.

Какво ни съветват от Кеш Кредит

В живота на всеки идва момент, в който трябва да сложим нещата на пауза и да погледнем ситуацията отстрани. Важно е да се преосмислят грешките и да се направи план за действие в перспектива. Такива ситуации могат да събудят решителността и инициативността ни. Ако точно в този отрязък от време имате нужда от помощ за новото начало – може да разчитате на CashCredit. А ако наистина си създадете визия за успеха и работите за него, няма начин да не го постигнете!


Новини
Още
 • 5 начина да се отървем от дълговете

  Кризисните моменти са част от живота на всеки. На кой ли не се е случвало да остане без работа, без доходи, да има сериозни непредвидени разходи, и да се наложи да използва кредит. Понякога..

 • Как да станем богати?

  Ех, вероятно всеки човек по света би дал всичко, за да разбере отговора на този въпрос. Магическа формула няма. Има обаче някои принципи, които биха могли да ни изведат на правия път. Вижте ги.

 • Как да разпределяте парите за вашите деца?

  Дошло е времето за вашето хлапе да се научи на самостоятелност? Основите на финансовото планиране са ключова част от това. Децата от ранна възраст трябва да изграждат отговорности и умения да боравят с парите си. Малко

 • Постигане на финансова независимост - възможно ли е?

  Какво е финансовата независимост? Да имаш възможността да разполагаш с толкова пари, колкото са нужни за покриване на основните житейски потребности плюс да си позволяваш известни удоволствия и разнообразия..

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам