Полезно

3 важни събития, които правят бедните богати

Бедният човек, който прави състояние от нулата е един от най-очарователните супер герои, на когото мнозина се възхищават. И вие сте чували доста такива истории за успех, нали? Кога е преломният момент?

Защо икономическата криза е шанс за предприемчивите

Понякога непредвидени обстоятелства се оказват именно нужният подтик, който ни тласка напред. По време на криза, докато някои са стресирани, мислят за проблемите си и не виждат изход, други са стимулирани да търсят нов път и пристъпват към действия. Предприемаческият потенциал може да се развие точно в такъв момент.

Важното е да съумеете да превърнете дефекта в ефект. Помислете например над факта, че е намалена покупателната способност на населението. Хората биха се възползвали от рентабилни решения, които да обслужват текущите им нужди.

Как създаването на семейство може да е стимул

Ако до момента е било лесно да издържате сами себе си и заплатата е била достатъчна за текущите разходи, със семейството нещата се променят. Досега спестените пари, ако е имало такива, са отивали за забавления. От този момент обаче, спестявания е наложително да се заделят, и всеки месец те имат своето конкретно предназначение: ремонт на жилище, мебели, автомобил, семейна почивка и т.н.

Тук е мястото да се преосмислят ценностите и да се поставят нови цели. Може това да е нужният подтик да бъдем по-креативни в работата си, за да заслужим повишение или пък сега е моментът да започнем свой бизнес. Близките хора са най-голямата ценност, така че с мисъл за тяхното щастие пътят към успеха не изглежда толкова тежък.

Защо загуба на работа или материални загуби означават време за промяна

Когато по дадена причина останем без работа или претърпим финансови загуби, е перфектният момент да поемем дълбоко въздух и да преосмислим ситуацията:

 • Правилен ли е пътят, по който вървим?;
 • Къде може да ни изведе в най-добрия случай?;
 • Какви други варианти имаме?;
 • Можем ли да инвестиране време в себе си и развитието си с различни курсове и квалификации?

Именно така, лишени от придобивките на миналото, можем да вземем адекватно решение.

Какво ни съветват от Кеш Кредит

В живота на всеки идва момент, в който трябва да сложим нещата на пауза и да погледнем ситуацията отстрани. Важно е да се преосмислят грешките и да се направи план за действие в перспектива. Такива ситуации могат да събудят решителността и инициативността ни. Ако точно в този отрязък от време имате нужда от помощ за новото начало – може да разчитате на CashCredit. А ако наистина си създадете визия за успеха и работите за него, няма начин да не го постигнете!


Новини
Още
 • Как да предпазим безконтактната си карта от злоупотреба

  С Вашата безконтактна карта Вие можете да извършите абсолютно всички операции, които и с обикновената пластика. Основното нейно предимство пред стандартната кредитната карта е бързината, с която се извършва транзакцията.

 • Очаква ли се рецесия и как тя ще се отрази на личните ни финанси

  Все повече хора, към днешна дата се тревожат от неблагоприятните прогнози за настъпването на икономическа рецесия. Спада в икономиката изобщо не е за подценяване, тъй като той несъмнено би довел до негативни последици за Вашите лични парични постъпления.

 • Най-добрите инвестиции

  Имало едно време, преди 10 години, човек, който изгубил посоката на живота си. Не знаел какво да прави, всеки ден му се струвал по-труден и объркан от предишния. Изпадал в безизходица и мислел, че никога няма да..

 • Коя банка е най-сигурна

  Когато имате нужда от голяма сума пари, единственият начин бързо да се сдобиете с тях, е да се обърнете към банката. По въпроса коя е най-сигурна ще чуете различни мнения. Всяка банкова институция предлага различни условия...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам