Полезно

4 места за екзотична почивка през зимата

Това, че зимата е вече тук съвсем не означава, че трябва да се откажете и забравите за летните си мечти за няколко дълги месеца. Напротив. Има начини, чрез които да се почувствате на любимите си високи градуси температура, да бъдете заобиколени от звука на морски вълни, да почивате под сянката на екзотични палми и да се взирате в безкрайно море.

Звучи чудесно, нали? Но едва ли това ви се струва твърде близо за случване, тъй като зимата е дълга, а лятото все още далеч. Въпреки това, както казахме, има начини, които да ви отведат отново на описаните приятни места. Какви са те ли?

Пътуване, разбира се. В мобилния и все повече достъпен свят, в който живеем, на практика почти няма място по земното кълбо, което да не можем да посетим.
Именно това прави всичко хубаво в сферата на пътуванията и екскурзиите желано от много хора. Така всеки един човек може да си предостави подобно изживяване срещу дадена сума, разбира се.

Кои са едни от най-желаните дестинации за тази зима

 • Разбира се, оставаме на честота море и плаж и припомняме за добрата стара Куба. Едва ли има някой от вас, който попадайки на филм, в който има сцена от там не е бил впечатлен. Слънце, море, темпераментни хора, качествен ром, който няма как да си предоставите лесно, ако живеете другаде и ароматни пури, за които само сте чували.


Това са една малка част от положителните черти на страната, които преплетени с горещата латино музика няма как да не ви оставят крайно впечатлени от т.нар. зимна почивка тук;

 • Мексико. Освен чудесните плажове, топли океански води и романтични залези, Мексико може да ви предложи много повече. Всеки, който е почитател на морските спортове и забавления може да открие себе си тук. Мексико сити от друга страна е един от най-впечатляващите и динамични градове в света.

На практика той е посещаван от повече от 12 милиона туристи всяка година. Причината ли? Музиката, хората, страхотната храна, отношението към гостите на града, природата в цялата страна;

 • Малдиви. Нашумелият през последните години курорт неслучайно е толкова популярен. Тук ще бъдете достатъчно далеч от студената зима на дома тази година. Архипелагът ще ви предложи смайващи и в същото време сантиментални гледки към безкрайния индийски океан и цялата красота на природата около вас.

Тук ще се насладите на гледките към страхотния Ари Атол, който е един от най-големите атоли и се намира в западната част на архипелага. Гмуркане, екзотична храна, която няма къде другаде да опитате са част от нещата, които привличат към това място. В случай, че все още не сте го посетили и искате да избягате от студената зима, това е перфектната локация;

 • Сицилия. Островът е толкова популярен не само защото е красив, но и защото носи цялата култура и история на Италия заедно със себе си. Тук можете да се насладите на дружелюбните и симпатични хора, за които туристите са нови приятели. Тук ще се сблъскате и с натуралното майсторство в кулинарията. И също тук ще успеете да си починете качествено от дългата изминала година.

Вулканът Етна, който е най-големият действащ вулкан е Европа, Сиракуза и нейните исторически и културни забележителности, Липарските острови и много други забележителности чакат всеки от вас, който е решил да замени студеното зимно време с едно преживяване в това райско кътче.

Както обаче е ясно на всеки един от вас, подобни екскурзии и почивки не винаги са достъпни на ниска цена. В повечето случаи качествените изживявания изискват от вас да инвестирате солидно количество средства в тях. Ако все пак държите да посетите подобна държава и да изкарате заедно със семейството си незабравими мигове е добре да помислите как бихте могли да инвестирате подобно приключение, без да се налага да спестявате твърде дълго време.

Ние от Cash credit предлагаме различни опции за бързи кредити, които да ви улеснят максимално при планирането на едно такова пътуване. По този начин ще успеете бързо да си предоставите това изживяване, като в същото време няма да нарушите баланса в семейния си или личен бюджет.


Новини
Още
 • Просрочен кредит

  В никакъв случай не трябва да се поддаваме лесно на изкушенията, които ни вкарват в допълнителни разхищения, освен ако те наистина не са много важни за нас.

 • Отпускане на бързи кредити

  Това е един перфектен и бърз начин да се справите с изникнала изневиделица финансова ситуация, за която личните ви средства не достигат.

 • Краткосрочни заеми за забавления

  Емоционалните и положително заредени дейности са цел на много хора и дори да нямат изискваните за това финансови сили, те намират начин да ги направят с помощта на бързи кредити.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам