Полезно

5 закона за привличане на пари

Не, няма да ви убеждаваме да визуализирате успеха и да си представяте как блестите в злато. Нито пък ще ви съветваме да подредите дома си според фън шуй. Просто ще ви напомним за 5 прости правила на успеха, които са винаги в сила.

Защо е важно да развиваме нашето въображение

Как си представяте живота си след 5 или след 10 години? Имате ли нова работа или пък собствен бизнес? Ако е така, значи е крайно време да пристъпите към реализация на плана. Няма как обаче това да стане, като през целия ден сте на работното си място, а вечер сядате пред телевизора. Отделяйте време да мислите, да планирате, да проучвате пазара, да изследвате възможности. Мислете креативно, за да стигнете до правилната идея за развитие. Може би трябва да смените компанията, сектора, дори типа занимание. Не се страхувайте от новото.

Как навиците определят начина ни на живот

Богатството не е самоцел, а начин да живеем добре. Това обаче не значи, че трябва да харчите всяка спечелена стотинка. Не се затъвайте в излишни разходи и покупки, а спазвайте някои прости правила:

 • Разходите – по-малко от приходите – Финансовата дисциплина поддържа положителен баланс на бюджета;
 • Обкръжение – Средата на креативни успешни хора е мотивираща;
 • Спорт – Поддържа добра физическа и психическа кондиция, зарежда със сили за работа;
 • Пътувания – Разширяват светогледа, дават ни нови идеи за бизнес.

Пари при пари отиват

Те не са отделен вид, който се саморазмножава, но всички сме чули тази максима. Постарайте се да извлечете максимума от своите средства.

Първо, всеки месец се старайте да заделяте определена сума в отделен фонд.

Второ, направете така, че парите да работят за вас. Може да ги инвестирате по много начини: в печеливша идея, в имоти, с помощта на инвестиционен фонд, чрез стартиране на нов бизнес.

Инвестиция в себе си

Дори и в периоди на криза, когато ви се струва, че нещата не вървят добре и че трудно виждате изход, е важно да не спирате да се развивате. Помислете какво не ви достига за успех в желаната сфера: практически опит, владеене на език, конкретни умения? Вместо да губите време, го инвестирайте в своето развитие и квалификация. Курсове, обучения, видео уроци – вариантите са много.

Как да се самомотивираме

Няма как да очакваме някой да ни подканя и непрестанно да работи за нашия финансов просперитет, ако сами не действаме в тази посока. Обмислете добре целите си, поставете си срокове за изпълнението им и планирайте стъпки в желаната посока. Какъв е най-силният ви подтик? Да се докажете пред близките, да имате повече средства, да купите имот? Всеки е воден от различни мотиви, но най-силният и обединяващ всички тях е желанието да усетим удовлетворението от успеха. Не забравяйте за това и в най-трудните моменти.

Какво ни предлагат от Кеш Кредит

Ако вече имате идеи за развитие, но ви е нужна подкрепа, ние винаги сме насреща. С бързи кредити от CashCredit можете да стартирате желаното обучение или да закупите оборудване за новия си бизнес. Когато имате ясна цел, начин ще се намери.


Новини
Още
 • Девет идеи за есенни забавления, които не тежат на бюджета

  След активния летен сезон, в който вероятно сте ходили на почивка или сте правили ремонт, есента е добър момент да внесете баланс във финансите си. Отдайте се на забавления, които не тежат на бюджета. В тази статия Ви предлагаме девет идеи за такива

 • Класна стая у дома. Как?

  България се готви за четвъртата вълна на коронавируса. Не е изключено част от новата учебна година да премине под формата на дистанционно обучение. В тази статия ще научите как да създадете чудесна класна стая у дома.

 • Най необходимото за новата учебна година?

  Започващата учебна година няма да е като останалите. В условията на пандемична обстановка подготовката за 15. септември съчетава традиционните и нови задачи. В тази статия ще разгледаме какво е нужно да направите, преди да бие първият звънец.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам