Полезно

5 знака, че е дошъл вашият момент

Има моменти в живота, в които се чувстваме готови да променим нещо и да подобрим живота си като цяло. Ако подобна мисъл се върти в главата ви, но все още не сте съвсем сигурни дали да предприемете голямата крачка, следете за следните 5 знака, които недвусмислено показват, че сте готови.

Предпочитате да четете, вместо да сте на кафе с приятел

Ако ви е по-приятно да стоите у дома пред компютъра или на мобилния телефон, четейки за потенциалния бизнес, вместо да си бъбрите с приятел в някое кафе, това е знак, че сте емоционално и психически готови за действие.

Идеите в главата ви се избистрят

Един от най-сигурните сигнали, че сте готови да преминете на ниво реализация, това е усещането, че идеите в главата ви се избистрят. Става ви все по-ясно какво трябва да се направи и как искате да изглежда крайния резултат.

Вече имате план за действие

Третото най-важно е да имате план за действие. Той може и трябва да е гъвкав и готов за промени. Това обаче по никакъв начин е означава, че трябва да се отказвате, а точно обратното. Планът трябва да се изменя според обстоятелствата, но все пак в рамките на разумното.

Усещане за потенциален бизнес за милиони

Това което може да провали потенциален бизнес за милиони е нагласата, че няма да успеем и недостигът на кураж и решителност. Важно е да се има предвид това, че всяко едно начинание е потенциална златна мина, която обаче може да се провали ако не повярвате достатъчно в себе си.

Знаете как да синхронизирате мислите си с реализацията им

Усещането, че знаете как да синхронизирате мислите си с всяко едно следващо действие се нарича бизнес план. Един такъв план за действие може постепенно да се нагоди към реалността, като по този начин ви доближава все повече към реалността на един успешен бизнес проект.

Ако знаете какви трябва да са дори и само първите 2 или 3 стъпки, тогава значи сте се ориентирали наистина много добре и можете да очаквате положително развитие на нещата И все пак не се отпускайте - прекаленият оптимизъм може да е добър за духа и нагласата, но все пак може да е капан, който да ви провали.

Защо да се доверите на Кеш Кредит

CashCredit е сред предпочитаните имена на пазара в България в областта на бързите кредити. Компанията предлага условия, които трудно можете да откриете на друго място в толкова пълен пакет, което я прави едно от най-удачните решения за предприемчивите хора. Кеш Кредит предлага:

 • отговор до няколко минути;
 • висок шанс за положителен отговор;
 • отлични условия;
 • гъвкави планове за погасяване и срокове до 24 месеца;
 • атрактивна лихва.

Новини
Още
 • Фейсбук бизнес - можем ли без пари

  Предприемачеството е един добър източник на финанси, който ще ни освободи от оковите на това да работим от 9 до 5 от понеделник до петък. Ако това ви звучи като сбъдната мечта, вероятно първото, което излиза в съзнанието ви е онлайн бизнес.

 • Трябва ли да се срамуваме при нужда от пари

  Масово явление е хората да се отнасят с известно пренебрежение и да гледат осъдително всеки, който е изпаднал в нужда от пари, а на момента няма как да ги набави, освен със заем. Но повод ли е това за срам?

 • Трябва ли да се срамуваме при нужда от пари

  Масово явление е хората да се отнасят с известно пренебрежение и да гледат осъдително всеки, който е изпаднал в нужда от пари, а на момента няма как да ги набави, освен със заем. Но повод ли е това за срам?

 • По-добре бърз кредит, отколкото заем от приятел

  Всеки човек е попадал в положение на финансови затруднения, в което не може да посрещне даден свой разход. Ако това е нещо, от което можем да се лишим, все някак ще се справим. Ако обаче става дума за битови сметки или нещо друго, което не ...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам