Полезно

5 знака, че е дошъл вашият момент

Има моменти в живота, в които се чувстваме готови да променим нещо и да подобрим живота си като цяло. Ако подобна мисъл се върти в главата ви, но все още не сте съвсем сигурни дали да предприемете голямата крачка, следете за следните 5 знака, които недвусмислено показват, че сте готови.

Предпочитате да четете, вместо да сте на кафе с приятел

Ако ви е по-приятно да стоите у дома пред компютъра или на мобилния телефон, четейки за потенциалния бизнес, вместо да си бъбрите с приятел в някое кафе, това е знак, че сте емоционално и психически готови за действие.

Идеите в главата ви се избистрят

Един от най-сигурните сигнали, че сте готови да преминете на ниво реализация, това е усещането, че идеите в главата ви се избистрят. Става ви все по-ясно какво трябва да се направи и как искате да изглежда крайния резултат.

Вече имате план за действие

Третото най-важно е да имате план за действие. Той може и трябва да е гъвкав и готов за промени. Това обаче по никакъв начин е означава, че трябва да се отказвате, а точно обратното. Планът трябва да се изменя според обстоятелствата, но все пак в рамките на разумното.

Усещане за потенциален бизнес за милиони

Това което може да провали потенциален бизнес за милиони е нагласата, че няма да успеем и недостигът на кураж и решителност. Важно е да се има предвид това, че всяко едно начинание е потенциална златна мина, която обаче може да се провали ако не повярвате достатъчно в себе си.

Знаете как да синхронизирате мислите си с реализацията им

Усещането, че знаете как да синхронизирате мислите си с всяко едно следващо действие се нарича бизнес план. Един такъв план за действие може постепенно да се нагоди към реалността, като по този начин ви доближава все повече към реалността на един успешен бизнес проект.

Ако знаете какви трябва да са дори и само първите 2 или 3 стъпки, тогава значи сте се ориентирали наистина много добре и можете да очаквате положително развитие на нещата И все пак не се отпускайте - прекаленият оптимизъм може да е добър за духа и нагласата, но все пак може да е капан, който да ви провали.

Защо да се доверите на Кеш Кредит

CashCredit е сред предпочитаните имена на пазара в България в областта на бързите кредити. Компанията предлага условия, които трудно можете да откриете на друго място в толкова пълен пакет, което я прави едно от най-удачните решения за предприемчивите хора. Кеш Кредит предлага:

 • отговор до няколко минути;
 • висок шанс за положителен отговор;
 • отлични условия;
 • гъвкави планове за погасяване и срокове до 24 месеца;
 • атрактивна лихва.

Новини
Още
 • 5 начина да се отървем от дълговете

  Кризисните моменти са част от живота на всеки. На кой ли не се е случвало да остане без работа, без доходи, да има сериозни непредвидени разходи, и да се наложи да използва кредит. Понякога..

 • Как да станем богати?

  Ех, вероятно всеки човек по света би дал всичко, за да разбере отговора на този въпрос. Магическа формула няма. Има обаче някои принципи, които биха могли да ни изведат на правия път. Вижте ги.

 • Как да разпределяте парите за вашите деца?

  Дошло е времето за вашето хлапе да се научи на самостоятелност? Основите на финансовото планиране са ключова част от това. Децата от ранна възраст трябва да изграждат отговорности и умения да боравят с парите си. Малко

 • Постигане на финансова независимост - възможно ли е?

  Какво е финансовата независимост? Да имаш възможността да разполагаш с толкова пари, колкото са нужни за покриване на основните житейски потребности плюс да си позволяваш известни удоволствия и разнообразия..

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам