Полезно

Бърз кредит онлайн - За какво да внимаваме

Имате нужда от бърз кредит и желаете да откриете най-добрите условия, които пазарът предлага? Колебаете се на кого да се доверите, защото сте чували безброй нелицеприятни истории за лихвари и други незаконни и полузаконни компании, които притесняват всячески клиентите си?

В тази статия ние от Кеш Кредит ще опишем някои инструкции за това как да направите най-мъдрия избор при нужда от онлайн кредит.

За какво да внимаваме и какво да четем

Един от масовите проблеми, които са бич за родното кредитиране, са хората, които не четат общите условия. Те не четат при какви условия се отпуска един кредит и така задълбочават финансовата си зависимост, правейки прибързан избор.

По този начин не просто влошават собственото си състояние, а на по-късен етап това влияе и на целия легален кредитен пазар в България. Резонно потребителите започват да демонизират кредитните организации, които всъщност изпълняват социална функция, осигурявайки извънредно финансиране за семейства, изпаднали в непредвидена ситуация.

Ето няколко бързи съвета, които при спазване ще ви гарантират спокойствие:

 • Винаги, винаги, винаги четете условията, а ако не ги разбирате, помолете да ви бъдат разяснени, включително и с подходящ пример за сходен с вашия казус;
 • Проверете за мнения за съответната финансова организация в Интернет, за да знаете не как тя вижда себе си, а как потребителите ѝ я оценяват;
 • Вземете толкова, колкото можете да върнете;
 • Имайте план Б за погасяването на вашия бърз кредит – всичко се случва;
 • Сравнете условията на различните кредитори, за да сте сигурни, че правите най-добрия избор – напишете си домашното;
 • Не вземайте пари назаем от лихвари – това е незаконно и никога не води до нищо добро за кредитополучателите;
 • Проверете дали кредиторът е регулиран от БНБ посредством лиценз за микрофинансиране, ако такъв отсъства – не вземайте пари от тези хора.

Как да се предпазим от измамници, предлагащи бързи кредити

Има няколко прости правила, ако искате да се предпазите от финансови измами при нужда от пари на заем.

Ако е твърде хубаво, за да е истина, то вероятно не е

Ако всичко е прекалено хубаво, за да представлява истина, то има огромна вероятност това да е измама. Не забравяйте, че и кредиторът трябва да печели, ако не виждате как печели той, то тогава имате повод за притеснение.

Не използвайте заложни къщи и лихвари

Срещали ли сте щастливец, взел пари от лихвари или заложна къща? Ние не сме. Не наливайте вода в мелницата на организираната престъпност и не ставайте жертва на тези финансови спекуланти.

Проверете компанията

Познавате ли своя кредитор? Доверяват ли му се много хора? Какви са отзивите за отношението му към клиентите? Отговорите на тези въпроси ще изградят доверие или ще ви откажат от кандидатстването за кредит от него.

Ако държите на удобство и доверен партньор при нужда от спешни пари – изберете позната и лоялна компания като CashCredit, защото е излишно да казваме, че сме най-добрите в бранша, когато можете да го проверите и сами.


Новини
Още
 • 3 въпроса за парите, които трябва да си зададем

  Лихвите са все по-ниски, условията - все по-лесни за покриване, а сроковете - все по-гъвкави. Редно е обаче, като се има предвид, че от всички страни сме заобиколени от възможности за лесно финансиране, да погледнем на парите по един...

 • Рестартирайте вашите финанси за новата 2019 година

  Управлението на финансите далеч не е толкова сложно, колкото много хора мислят, че е, но във всеки случай, то изисква внимателно планиране и детайлен предварителен разчет. Трябва да приемем факта, че е нужно винаги да се стремим към постигане на баланс.

 • Работа от дома - предимства и недостатъци

  Работата от дома е самоцел на много хора, които искат веднъж завинаги да прекратят с досадното препускане към работа и обратно. Действително, това е нещо, от което не печелите нито вие, нито вашите работодатели.

 • Пътуване в чужбина - какво ни е нужно

  В наши дни пътуването в чужбина вече не е някаква екстра, а част от нормалното ежедневие. На почти всеки се е случвало или налагало да посети друга страна. Причините могат да са много различни - с цел почивка, по работа, за...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам