Полезно

Бърз кредит онлайн - За какво да внимаваме

Имате нужда от бърз кредит и желаете да откриете най-добрите условия, които пазарът предлага? Колебаете се на кого да се доверите, защото сте чували безброй нелицеприятни истории за лихвари и други незаконни и полузаконни компании, които притесняват всячески клиентите си?

В тази статия ние от Кеш Кредит ще опишем някои инструкции за това как да направите най-мъдрия избор при нужда от онлайн кредит.

За какво да внимаваме и какво да четем

Един от масовите проблеми, които са бич за родното кредитиране, са хората, които не четат общите условия. Те не четат при какви условия се отпуска един кредит и така задълбочават финансовата си зависимост, правейки прибързан избор.

По този начин не просто влошават собственото си състояние, а на по-късен етап това влияе и на целия легален кредитен пазар в България. Резонно потребителите започват да демонизират кредитните организации, които всъщност изпълняват социална функция, осигурявайки извънредно финансиране за семейства, изпаднали в непредвидена ситуация.

Ето няколко бързи съвета, които при спазване ще ви гарантират спокойствие:

 • Винаги, винаги, винаги четете условията, а ако не ги разбирате, помолете да ви бъдат разяснени, включително и с подходящ пример за сходен с вашия казус;
 • Проверете за мнения за съответната финансова организация в Интернет, за да знаете не как тя вижда себе си, а как потребителите ѝ я оценяват;
 • Вземете толкова, колкото можете да върнете;
 • Имайте план Б за погасяването на вашия бърз кредит – всичко се случва;
 • Сравнете условията на различните кредитори, за да сте сигурни, че правите най-добрия избор – напишете си домашното;
 • Не вземайте пари назаем от лихвари – това е незаконно и никога не води до нищо добро за кредитополучателите;
 • Проверете дали кредиторът е регулиран от БНБ посредством лиценз за микрофинансиране, ако такъв отсъства – не вземайте пари от тези хора.

Как да се предпазим от измамници, предлагащи бързи кредити

Има няколко прости правила, ако искате да се предпазите от финансови измами при нужда от пари на заем.

Ако е твърде хубаво, за да е истина, то вероятно не е

Ако всичко е прекалено хубаво, за да представлява истина, то има огромна вероятност това да е измама. Не забравяйте, че и кредиторът трябва да печели, ако не виждате как печели той, то тогава имате повод за притеснение.

Не използвайте заложни къщи и лихвари

Срещали ли сте щастливец, взел пари от лихвари или заложна къща? Ние не сме. Не наливайте вода в мелницата на организираната престъпност и не ставайте жертва на тези финансови спекуланти.

Проверете компанията

Познавате ли своя кредитор? Доверяват ли му се много хора? Какви са отзивите за отношението му към клиентите? Отговорите на тези въпроси ще изградят доверие или ще ви откажат от кандидатстването за кредит от него.

Ако държите на удобство и доверен партньор при нужда от спешни пари – изберете позната и лоялна компания като CashCredit, защото е излишно да казваме, че сме най-добрите в бранша, когато можете да го проверите и сами.


Новини
Още
 • 5 съвета при лошо ЦКР

  Съвременният начин на живот до голяма степен може да се опише като живот на кредит. Дали имате добро или лошо ЦКР може да е разликата между това дали ще получите заем за къщата или апартамента на мечтите си, за колата която ...

 • Да уловиш момента

  Икономиката винаги е била и ще бъде динамична. Постоянно променящата се икономическа конюнктура в страната, в Европа и по света непрекъснато размества пластовете на икономиката, а заедно с това непрестанно се появяват ...

 • Изненада, имате непредвидени разходи

  На всеки се е случвало (а най-вероятно ще се случва от време на време и в бъдеще) да се изправи пред ситуацията на неочаквано възникнал непредвиден разход. Колкото и да се стараем това никога да не се случва, много често ...

 • Как да управляваме най-ценния човешки ресурс - времето

  Времето е най-ценният ресурс, с който разполагаме. За съжаление, отношението ни към него е сякаш то е абсолютно безкрайно и неограничено. Инвестирането му в правилната насока обаче може да ни позволи да реализираме повече от ...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам