Полезно

Бързите пари назаем в дигиталната ера

Бързите кредити в наши дни са услуга, която се променя с голяма скорост, така че да се адаптира към тенденциите и динамиката на пазара. Кандидатстването при все повече финансови фирми се извършва изцяло онлайн, като тенденцията и при останалите участници в сектора е в тази посока.


След подаване на заявление, одобрението пристига в рамките на броени минути. Ако кандидатът е одобрен, следва обаждане по телефона от служители на компанията, в което се потвърждават и доуточняват подробностите.


Сумата се изплаща само по банкова сметка, като наличието на такава е задължително условие при кандидатстване. Kлиентът получава парите си незабавно и без да се налага да напуска дома си.

Тенденциите при бързото финансиране


В сектора се наблюдават много ясно очертани тенденции, които година след година все повече се затвърждават. Тази услуга извървя дълъг път, за да спечели доверието на потребителите, но в края на краищата, много от компаниите успяха да го постигнат с лоялност и коректно отношение към клиентите. Ето и какви са тенденциите:


1. Повишаваща се информираност сред потребителите


Големите фирми в областта, като Cashcredit, обикновено са водещи и определят тенденциите. Именно при тях възникват и се усъвършенстват програмите за лоялностна клиентите, както и тенденцията да се работи изцяло по интернет.


Компанията е сред имената в бранша, които залагат най-много на предаването на информация, тъй като се счита, че информираните граждани остават по-доволни от услугата, тъй като са по-наясно какви очаквания да имат.


В наши дни все повече се увеличава информираността на потребителите. Те знаят какво търсят и все повече се ориентират правилно в обстановката при кандидатстване за финансиране.


Въпреки това, все още съществува известно непознаване на услугата. Много хора остават изненадани при получаване на отказ, защото не знаят какви точно са изискванията.

2. Персонализацията е засилваща се тенденция

В дигиталната ера новите технологии предлагат все по-високо ниво на персонализация. С цел да задържат потребителите в условията на нарастваща конкуренция, компаниите използват индивидуален подход.


Всеки кандидат се разглежда по отделно, преценява се неговата платежоспособност, възможността му да обслужи задълженията си, нуждите му и сроковете, за които ще може да погаси заема си.


Според клиента, заемите могат да варират като размер, а в последно време според платежоспособността на потребителя и според рисковете на компанията може да има вариации и в лихвата.


3. Автоматизирани процеси - одобрение до минути


Тъй като живеем в дигитална ера, процесите по кандидатстване и одобрение за кредит се извършват изцяло онлайн, поне при по-голямата част от случаите у нас. Това несъмнено представлява голямо удобство за потребителите.


Ако попълните заявление за заем, отговорът вече пристига до няколко минути. Обикновено за срок от 10 - 15 минути с вас ще се свърже служител от компанията, с който да доуточните параметрите по услугата, за която кандидатствате.


Това е изключително деликатен момент, тъй като потребителите са все по-заети и ангажирани, в резултат на което искат да знаят незабавно дали са одобрени или да търсят друго решение.


От своя страна, представителите в сектора се опитват да усъвършенстват максимално добре алгоритмите в своите системи за кандидатстване, така че одобрението да става все по-точно и без допускане на пропуски.


Програма за лоялност с допълнителни бонуси


На фона на конкуренцията, която постоянно се увеличава, все повече компании се опитват да задържат потребителите при себе си, целейки да оцелеят на пазара. Те се опитват да станат толкова атрактивни, че ползвателите да не желаят да сменят фирмата, чийто услуги ползват.


С тази цел, много от големите и сериозни компании разработват специални стратегии, които включват по-ниски лихви, безлихвени заеми, по-големи суми, по- разтегливи срокове, персонализирани планове и много други.


Новини
Още
 • Как да се подготвим за увеличаването на цените

  В последната година цените се увеличават. В тази ситуация е необходимо внимателно бюджетиране, ограничаване на разходите и повишаване на приходите. Тук ще разгледаме няколко съвета в тази посока

 • Девет идеи за есенни забавления, които не тежат на бюджета

  След активния летен сезон, в който вероятно сте ходили на почивка или сте правили ремонт, есента е добър момент да внесете баланс във финансите си. Отдайте се на забавления, които не тежат на бюджета. В тази статия Ви предлагаме девет идеи за такива

 • Класна стая у дома. Как?

  България се готви за четвъртата вълна на коронавируса. Не е изключено част от новата учебна година да премине под формата на дистанционно обучение. В тази статия ще научите как да създадете чудесна класна стая у дома.

 • Най необходимото за новата учебна година?

  Започващата учебна година няма да е като останалите. В условията на пандемична обстановка подготовката за 15. септември съчетава традиционните и нови задачи. В тази статия ще разгледаме какво е нужно да направите, преди да бие първият звънец.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам