Полезно

Бърз спешен кредит с лошо ЦКР - какви са възможностите ви

На всеки човек може да се случи по една или друга причина да кандидатства за заем и това е съвсем нормално. За съжаление, не винаги можем да отговорим на изискванията и условията, а най-неприятното е, че това не винаги зависи от нас.

Ако по някаква причина е забавено превеждането на работната ви заплата и не е имало достатъчна наличност, която да подплати вноската по наличен ваш кредит, това е сериозен негатив, за който до голяма степен може да се каже, че нямате вина.

Какво означава лошо ЦКР

За лошо ЦКР говорим тогава, когато в Централния кредитен регистър са отбелязани забавяния по вноски по кредити и кредитни карти. Тук може да се обобщи, че кредитната задлъжнялост като цяло има най-голямо значение и именно това определя дали ще получите одобрение или отказ при кандидатстване за финансиране.

Кой дава кредит с влошени показатели

Ако искате да изтеглите заем, но имате лоши показатели в регистъра, тогава изборът пред вас се свива значително. Единият вариант е да се обърнете за финансова помощ към свои приятели и роднини, които ви имат доверие и искат да ви помогнат.

Другият вариант е да се обърнете за заем към фирма за бързи кредити. На пазара оперират десетки такива, като постоянно изникват нови и нови. За да сте сигурни и спокойни, а също така и за да не бъдете излъгани, избирайте внимателно.

Как се актуализира

Информацията в Централния кредитен регистър не подлежи на корекция и това е лошата новина. Хубавата е, че тя постоянно се обновява, тоест ако от днес промените своето поведение по отношение на финансите и задълженията си, това ще се отбележи мигновено.

От значение при кандидатстване за кредит са последните 5 години. Това ще рече, че каквото и да се е случвало в миналото, ако в продължение на 5 години сте безупречни като поведение, тогава и досието ви в ЦКР ще е безупречно.

Какво препоръчват от Кеш Кредит

От Кеш Кредит споделят, че каквато и да е причината за наличие на негативни данни в Централния кредитен регистър, ако не отговаряте на условията към момента нито една банка няма да се съгласи да ви финансира.

От тук следва, че тегленето на бърз кредит се оказва единствената реална възможност, особено на фона на това, че за пълна актуализация на данните в ЦКР могат да минат години.  

Ако нямате възможност да чакате да се случи подобно изчистване и ви трябва бърз спешен кредит, тогава, макар и да имат някои недостатъци, фирмите за бързо кредитиране са една от малкото опции. CashCredit е сред най-известните имена. Компанията предлага:

 • Възможност да се тегли заем изцяло по интернет;
 • Гъвкави погасителни планове;
 • Нисък лихвен процент;
 • Нисък процент на откази;
 • Възможност за кредитиране дори и ако имате лоша кредитна история.

Новини
Още
 • Девет идеи за есенни забавления, които не тежат на бюджета

  След активния летен сезон, в който вероятно сте ходили на почивка или сте правили ремонт, есента е добър момент да внесете баланс във финансите си. Отдайте се на забавления, които не тежат на бюджета. В тази статия Ви предлагаме девет идеи за такива

 • Класна стая у дома. Как?

  България се готви за четвъртата вълна на коронавируса. Не е изключено част от новата учебна година да премине под формата на дистанционно обучение. В тази статия ще научите как да създадете чудесна класна стая у дома.

 • Най необходимото за новата учебна година?

  Започващата учебна година няма да е като останалите. В условията на пандемична обстановка подготовката за 15. септември съчетава традиционните и нови задачи. В тази статия ще разгледаме какво е нужно да направите, преди да бие първият звънец.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам