Полезно

Да уловиш момента

Икономиката винаги е била и ще бъде динамична. Постоянно променящата се икономическа конюнктура в страната, в Европа и по света непрекъснато размества пластовете на икономиката, а заедно с това непрестанно се появяват нови полета за реализация, даващи възможност за добри доходи.

Какво означава да уловиш момента

Проблемът винаги е един и същ - много често хората биват осенени от много добри идеи за доходоносен бизнес, но след много колебания, пресмятания и съмнения, чудесното хрумване вече не изглежда толкова добро.

Според експерти в сферата на мотивацията, при едно такова хрумване трябва да се действа на момента. Докато идеята още е “прясна”, ние имаме в съзнанието си перфектен “коктейл” от качества, а именно:

 • увереност;
 • ентусиазъм;
 • решителност;
 • енергия;
 • мотивация.

Родената бизнес идея днес има срок на годност

Проблемът идва оттам, че бизнес идеите имат един неписан срок на годност. Появилите се ниши на пазара са един вид вакуум, който така или иначе скоро ще бъде запълнен. Докато вие се колебаете, друг човек с повече решителност, а много често и с по-малко умения, ще в изпревари.

Ето защо финансистите съветват да не прекарваме твърде много време в колебания. Това не означава да се впуснем със затворени очи в авантюра с неясен резултат, но все пак да не заделяме твърде много време за анализи.

От какво се нуждаем за скорошна реализация

Оправданието на мнозина потенциално успешни предприемачи да не започнат бизнес е недостигът на средства и липсата на заделени за целта спестявания. При подобна нужда от спешни пари мнозина се отказват, но тук не е задължително да губите надежда.

Общото между повечето успешни проекти през последните години е, че се реализират в интернет. А от своя страна повечето онлайн бизнеси могат да започнат с доста скромен бюджет. Ако няма друг вариант за стартиране на бизнес, можете да помислите за бързи кредити.

Съветите на Кеш Кредит

От компания за бързи кредити в България, Кеш Кредит, ни съветват да не се страхуваме от идеята за заем, защото днес качеството на този тип финансиране вече се доближава сериозно до банковото кредитиране, особено при големите и авторитетни фирми в бранша. CashCredit ни препоръчва да направим следното:

 • Да си направим личен бизнес план;
 • Да определим какви разходи ще имаме за хостинг, изработка на сайт, закупуване на стока;
 • Да планираме откриването на фирма (сами ли ще работим или с други хора);
 • Да анализираме конкуренцията;
 • Да сондираме нагласите на хората.

Новини
Още
 • Най-добрите инвестиции

  Имало едно време, преди 10 години, човек, който изгубил посоката на живота си. Не знаел какво да прави, всеки ден му се струвал по-труден и объркан от предишния. Изпадал в безизходица и мислел, че никога няма да..

 • Коя банка е най-сигурна

  Когато имате нужда от голяма сума пари, единственият начин бързо да се сдобиете с тях, е да се обърнете към банката. По въпроса коя е най-сигурна ще чуете различни мнения. Всяка банкова институция предлага различни условия...

 • Колко струва прехвърлянето на автомобил

  Купили сте си нова кола? Чудесно! За съжаление, обаче, има куп неща, които трябва да се свършат още със самата покупка. Нека първо поговорим за прехвърлянето.

 • Как да оптимизираме разходите си през зимата

  Зимата е най-красивият сезон от годината, но с настъпването и се увеличават доста от нашите разходи. Важно е да намерим вариант, при който да контролираме парите си и да не усещаме когато те драстично намалеят

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам