Полезно

Да уловиш момента

Икономиката винаги е била и ще бъде динамична. Постоянно променящата се икономическа конюнктура в страната, в Европа и по света непрекъснато размества пластовете на икономиката, а заедно с това непрестанно се появяват нови полета за реализация, даващи възможност за добри доходи.

Какво означава да уловиш момента

Проблемът винаги е един и същ - много често хората биват осенени от много добри идеи за доходоносен бизнес, но след много колебания, пресмятания и съмнения, чудесното хрумване вече не изглежда толкова добро.

Според експерти в сферата на мотивацията, при едно такова хрумване трябва да се действа на момента. Докато идеята още е “прясна”, ние имаме в съзнанието си перфектен “коктейл” от качества, а именно:

 • увереност;
 • ентусиазъм;
 • решителност;
 • енергия;
 • мотивация.

Родената бизнес идея днес има срок на годност

Проблемът идва оттам, че бизнес идеите имат един неписан срок на годност. Появилите се ниши на пазара са един вид вакуум, който така или иначе скоро ще бъде запълнен. Докато вие се колебаете, друг човек с повече решителност, а много често и с по-малко умения, ще в изпревари.

Ето защо финансистите съветват да не прекарваме твърде много време в колебания. Това не означава да се впуснем със затворени очи в авантюра с неясен резултат, но все пак да не заделяме твърде много време за анализи.

От какво се нуждаем за скорошна реализация

Оправданието на мнозина потенциално успешни предприемачи да не започнат бизнес е недостигът на средства и липсата на заделени за целта спестявания. При подобна нужда от спешни пари мнозина се отказват, но тук не е задължително да губите надежда.

Общото между повечето успешни проекти през последните години е, че се реализират в интернет. А от своя страна повечето онлайн бизнеси могат да започнат с доста скромен бюджет. Ако няма друг вариант за стартиране на бизнес, можете да помислите за бързи кредити.

Съветите на Кеш Кредит

От компания за бързи кредити в България, Кеш Кредит, ни съветват да не се страхуваме от идеята за заем, защото днес качеството на този тип финансиране вече се доближава сериозно до банковото кредитиране, особено при големите и авторитетни фирми в бранша. CashCredit ни препоръчва да направим следното:

 • Да си направим личен бизнес план;
 • Да определим какви разходи ще имаме за хостинг, изработка на сайт, закупуване на стока;
 • Да планираме откриването на фирма (сами ли ще работим или с други хора);
 • Да анализираме конкуренцията;
 • Да сондираме нагласите на хората.

Новини
Още
 • 5 начина да се отървем от дълговете

  Кризисните моменти са част от живота на всеки. На кой ли не се е случвало да остане без работа, без доходи, да има сериозни непредвидени разходи, и да се наложи да използва кредит. Понякога..

 • Как да станем богати?

  Ех, вероятно всеки човек по света би дал всичко, за да разбере отговора на този въпрос. Магическа формула няма. Има обаче някои принципи, които биха могли да ни изведат на правия път. Вижте ги.

 • Как да разпределяте парите за вашите деца?

  Дошло е времето за вашето хлапе да се научи на самостоятелност? Основите на финансовото планиране са ключова част от това. Децата от ранна възраст трябва да изграждат отговорности и умения да боравят с парите си. Малко

 • Постигане на финансова независимост - възможно ли е?

  Какво е финансовата независимост? Да имаш възможността да разполагаш с толкова пари, колкото са нужни за покриване на основните житейски потребности плюс да си позволяваш известни удоволствия и разнообразия..

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам