Полезно

Евтини билети до чуждестранни дестинации? Възползвайте се!

Напоследък не е трудно да се намерят евтини билети, а пътуването в чужбина никога досега не е било толкова достъпно. Много българи, които досега не са могли да си позволят да пътуват, вече имат възможност да посетят с ограничен бюджет редица страни, сред които са и някои от най-желаните туристически дестинации в Европа и света.

Кои чуждестранни дестинации са най-актуални за българите

Българите традиционно проявяват интерес основно към няколко държави, които имат репутацията на едни от най-желаните туристически дестинации като цяло. Списъкът се оглавява от следните страни:

 • Гърция;
 • Италия;
 • Испания;
 • Португалия;
 • Хърватска.

Защо е добре да планираме подобно пътуване по-рано

Обикновено този тип пътувания, които се предприемат с цел почивка, е добре да бъдат планирани в детайли, и то по-отрано.  Това е един вид гаранция, че ще можете да се възползвате от най-добрите цени.

Имайте предвид, че когато планирате предварително, имате възможност да откриете наистина най-евтините самолетни билети и според тях да наместите датите на отпътуване и връщане.

По този начин ще имате възможност да наместите почивните си дни според това кога е най-изгодно да се предприеме пътуването.

Какви финанси е нужно да предвидим

Макар и да сте намерили най-евтините и изгодни самолетни билети, трябва да имате предвид и това, че трябва да сте готови да посрещнете и някои други разходи. Сред тях са нощувки, храна и разбира се джобни пари.

Обикновено най-ниски са тези разходи извън активния туристически сезон, ето защо трябва да премислите добре кога да предприемете пътуването.

Имайте предвид, че зимния сезон е най-евтината възможност да се пътува, но тогава можете да разчитате на хубаво време в много малък брой дестинации, като например Кипър и най-южните части на Испания и Португалия.

Как Кеш Кредит ни помага в подобни ситуации

От Кеш Кредит ни напомнят, че за да протече всичко по план, трябва да действаме в момента, в който се появи изгодна възможност да посетим някое място. Въпросът с отпуските може лесно да се уреди, особено ако имате да взимате по-голям брой почивни дни.

По-сложен е въпросът с финансите. Проблемът е, че парите не винаги са достатъчно на момента.

Ако не разполагате с необходимите средства в точно този момент, но все пак сте уверени, че ще можете да ги заделите в бъдеще, CashCredit е най-добрият избор за вас.  Компанията предлага ниски лихви и гъвкави погасителни планове, от които да се възползвате.


Новини
Още
 • Какво е овърдрафт кредит?

  Случвало ли се е да не ви достига съвсем малко, за да сте стабилно стъпили на земята? Да ви трябват една-две заплати, за да покриете неочаквани разходи, да организирате семеен празник, непредвиден ремонт или по-голяма покупка? Овърдрафтът е ...

 • Съвети за безопасно шофиране през лятото

  Вие сте зад волана всеки ден и сте уверени в изправността на машината. И все пак, градските разстояния подлагат колата на регулярно, но сравнително кратко натоварване. Възможно е обаче да има ...

 • Активно и пасивно инвестиране. Как да направите правилен избор?

  В света на финансовите инвестиции няма място за емоции. За да натрупате средства, трябва да се заредите с търпение и внимателно да изработите стратегията си. Вижте повече за двата най-популярни варианта.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам