Полезно

Евтини билети до чуждестранни дестинации? Възползвайте се!

Напоследък не е трудно да се намерят евтини билети, а пътуването в чужбина никога досега не е било толкова достъпно. Много българи, които досега не са могли да си позволят да пътуват, вече имат възможност да посетят с ограничен бюджет редица страни, сред които са и някои от най-желаните туристически дестинации в Европа и света.

Кои чуждестранни дестинации са най-актуални за българите

Българите традиционно проявяват интерес основно към няколко държави, които имат репутацията на едни от най-желаните туристически дестинации като цяло. Списъкът се оглавява от следните страни:

 • Гърция;
 • Италия;
 • Испания;
 • Португалия;
 • Хърватска.

Защо е добре да планираме подобно пътуване по-рано

Обикновено този тип пътувания, които се предприемат с цел почивка, е добре да бъдат планирани в детайли, и то по-отрано.  Това е един вид гаранция, че ще можете да се възползвате от най-добрите цени.

Имайте предвид, че когато планирате предварително, имате възможност да откриете наистина най-евтините самолетни билети и според тях да наместите датите на отпътуване и връщане.

По този начин ще имате възможност да наместите почивните си дни според това кога е най-изгодно да се предприеме пътуването.

Какви финанси е нужно да предвидим

Макар и да сте намерили най-евтините и изгодни самолетни билети, трябва да имате предвид и това, че трябва да сте готови да посрещнете и някои други разходи. Сред тях са нощувки, храна и разбира се джобни пари.

Обикновено най-ниски са тези разходи извън активния туристически сезон, ето защо трябва да премислите добре кога да предприемете пътуването.

Имайте предвид, че зимния сезон е най-евтината възможност да се пътува, но тогава можете да разчитате на хубаво време в много малък брой дестинации, като например Кипър и най-южните части на Испания и Португалия.

Как Кеш Кредит ни помага в подобни ситуации

От Кеш Кредит ни напомнят, че за да протече всичко по план, трябва да действаме в момента, в който се появи изгодна възможност да посетим някое място. Въпросът с отпуските може лесно да се уреди, особено ако имате да взимате по-голям брой почивни дни.

По-сложен е въпросът с финансите. Проблемът е, че парите не винаги са достатъчно на момента.

Ако не разполагате с необходимите средства в точно този момент, но все пак сте уверени, че ще можете да ги заделите в бъдеще, CashCredit е най-добрият избор за вас.  Компанията предлага ниски лихви и гъвкави погасителни планове, от които да се възползвате.


Новини
Още
 • Чат ботове - какво представляват и как се ползват

  Чат ботовете напоследък станаха изключително популярни и се използват все по-широко в компании, където общуването с клиентите е част от бизнеса. Те много успешно изместват истинските служители, а качеството на онлайн услугите така се повишава.

 • Пътуването по света е приключение, а не само лукс

  Всеки човек има желанието да обиколи колкото се може повече места по света, но за съжаление, това често остава единствено във фантазиите на повечето от нас. Едновременно с това, животът бързо се променя...

 • Кредити с лошо ЦКР - какви са опасностите

  Често се коментират въпроси, свързани с Централния кредитен регистър, което е продиктувано от нуждата на хората да теглят кредит с една или друга цел. Това което предопределя дали ще бъдете финансирани или не, в повечето случаи ...

 • Кредит през Viber - Как да кандидатстваме

  На всеки човек може да му се случи да изпадне в положението да не му достигат пари. Тогава едно от най-лесните решения се оказва да прибегне към фирма за бързи кредити.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам