Полезно

Франчайз бизнес - препоръки и предимства

Ако се питате какво представлява франчайз бизнеса, вероятно вече сте забелязали из медиите или сте дочули от ваши близки за неговото сериозно присъствие и експанзия на българския пазар. Определено зад този ръст си има и логични обяснения, които съвсем не са безпочвени.

Какво можем да започнем с него

Франчайз бизнесът дава възможност да се започне търговска дейност в огромен брой сфери. Това се допълва от изключителното предимство да се започне със силен старт. Разбира се, има си и някои недостатъци, като например това, че за стартиране на такъв бизнес обикновено се заплаща доста солидна начална такса.

Редица марки изискват след това да получават и периодично някакъв процент или твърда такса. Като изключим това, бизнесът от този тип идва с цял куп предимства. Едно от тях е, че няма нужда да популяризирате своето начинание.

Причината е в това, че се предполага да сте част от успешен бизнес, чието име не се нуждае от реклама и от допълнително запознаване на аудиторията с това, което предлагате. Ако пък бизнесът не е достатъчно известен, тогава може би е добре да се преориентирате към друг бранд, с който да работите.

Как да си намерим партньори

Тъй като понякога първоначалната такса е доста голяма (това зависи от размерите на бизнеса, с който искате да ви асоциират), много предприемачи търсят партньори, с които да работят.

В подобни обстоятелства винаги би било най-добре да намерите съдружник сред собствения си кръг от познати и приятели. Това обаче не винаги е възможно. В такива моменти не бива да се отчайваме, а просто да намерим партньори в бизнеса извън нашия собствен кръг.

Обикновено, за целта трябва да се създадат нови контакти. Най-добре в случая е да се използва интернет, което дава възможност за бърз достъп до голяма база данни от хора, които имат сходни на нашите интереси. Различни групи и сайтове за предприемачи в страната и в Европа ни дават възможност да открием човек, с който по-лесно да реализираме собствените си планове.

Какво ни съветват от Кеш Кредит

Кеш Кредит ни препоръчва да не се отчайваме и да не се отказваме от плановете си, дори и ако ни се струва, че няма как да се справим. В случай, че се нуждаем от малка финансова помощ, на пазара се предлагат голямо разнообразие от компании за бързи кредити.

CashCredit е една от тях. На потребителите се предлага възможността да изтеглят при облекчени условия желаната сума онлайн. Критериите са изключително лесни за покриване, а погасителните планове дават възможност за  нагаждане към нуждите на кандидатите.


Новини
Още
 • 3 въпроса за парите, които трябва да си зададем

  Лихвите са все по-ниски, условията - все по-лесни за покриване, а сроковете - все по-гъвкави. Редно е обаче, като се има предвид, че от всички страни сме заобиколени от възможности за лесно финансиране, да погледнем на парите по един...

 • Рестартирайте вашите финанси за новата 2019 година

  Управлението на финансите далеч не е толкова сложно, колкото много хора мислят, че е, но във всеки случай, то изисква внимателно планиране и детайлен предварителен разчет. Трябва да приемем факта, че е нужно винаги да се стремим към постигане на баланс.

 • Работа от дома - предимства и недостатъци

  Работата от дома е самоцел на много хора, които искат веднъж завинаги да прекратят с досадното препускане към работа и обратно. Действително, това е нещо, от което не печелите нито вие, нито вашите работодатели.

 • Пътуване в чужбина - какво ни е нужно

  В наши дни пътуването в чужбина вече не е някаква екстра, а част от нормалното ежедневие. На почти всеки се е случвало или налагало да посети друга страна. Причините могат да са много различни - с цел почивка, по работа, за...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам