Полезно

Изненада, имате непредвидени разходи

На всеки се е случвало (а най-вероятно ще се случва от време на време и в бъдеще) да се изправи пред ситуацията на неочаквано възникнал непредвиден разход. Колкото и да се стараем това никога да не се случва, много често обстоятелствата са извън нашия контрол.

Какви неочаквани задължения могат да се появят

Най-често възникващите неочаквани задължения са свързани с изненадващо големи битови сметки и нуждата от извършване на спешен и авариен ремонт. В бизнеса също могат да се случат подобни обстоятелства.

Това най-често става, когато закъснее фактура за извършена от вас покупка (например стоки и материали, които да използвате във фирмата си). В този случай разходът е непредвидим, защото не сте очаквали нещата да се развият така.

Да не забравяме и онзи вечен проблем, който се е случвал на почти всеки човек - да изпита нужда от спешна стоматологична помощ.  

Как да не влизаме в състояние на паника, заради непредвидени разходи

Важно е да не губим самообладание и да не изпадаме в състояние на паника, защото стресът със сигурност е много по-вреден, отколкото могат да са последствията от неочакваните харчове. Ето какво може да се направи в случая:

 • Винаги имайте предвидена буферна сума, която да използвате в непредвидени ситуации;
 • Опитвайте се предвиждате неочакваните разходи. Ако се замислите малко, в 90% от случаите те не са чак толкова неочаквани;
 • Използвайте кредитна карта. Това е вариант, който ще ви позволи да се простирате в случай на спешна нужда малко над възможностите си;
 • Опитайте се да договорите разсрочване на задължението, за да имате време да реорганизирате харчовете си;
 • Ако нищо не проработи, използвайте бърз кредит от добре подбрана фирма.

Защо чувството е винаги неприятно

Със сигурност винаги е много неприятно да се изправите срещу внезапен разход, защото човешкият мозък е създаден така, че да търси баланс, статичност, повтарящи се обстоятелства и обича да работи в предвидими ситуации.

Важното в случая е да повярвате, че това положение е временно и скоро всичко ще приключи. При всички положения, след като стресът премине, ще се почувствате по-добре, отколкото дори и преди това. Нали си спомняте онова чувство на превъзмогнати трудности?

Какво ни предлагат от Кеш Кредит

CashCredit ни препоръчва да не се колебаем и при нужда от пари да се обръщаме към тях. Компанията предлага най-добрите условия за бърз кредит в страната, а именно:

 • отговор до 6 минути;
 • сума до 4000 лева;
 • възможност за разсрочено погасяване;
 • срок до 24 месеца;
 • гъвкав погасителен план;
 • минимална лихва.

Новини
Още
 • Фейсбук бизнес - можем ли без пари

  Предприемачеството е един добър източник на финанси, който ще ни освободи от оковите на това да работим от 9 до 5 от понеделник до петък. Ако това ви звучи като сбъдната мечта, вероятно първото, което излиза в съзнанието ви е онлайн бизнес.

 • Трябва ли да се срамуваме при нужда от пари

  Масово явление е хората да се отнасят с известно пренебрежение и да гледат осъдително всеки, който е изпаднал в нужда от пари, а на момента няма как да ги набави, освен със заем. Но повод ли е това за срам?

 • Трябва ли да се срамуваме при нужда от пари

  Масово явление е хората да се отнасят с известно пренебрежение и да гледат осъдително всеки, който е изпаднал в нужда от пари, а на момента няма как да ги набави, освен със заем. Но повод ли е това за срам?

 • По-добре бърз кредит, отколкото заем от приятел

  Всеки човек е попадал в положение на финансови затруднения, в което не може да посрещне даден свой разход. Ако това е нещо, от което можем да се лишим, все някак ще се справим. Ако обаче става дума за битови сметки или нещо друго, което не ...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам