Полезно

Изненади за рожден ден - бъдете креативни

Когато на хоризонта се зададат празници, ние често отлагаме до последния възможен момент избора на подаръци. Искаме да изненадаме близките си, мислим си, че ги познаваме и не искаме да изглеждаме стиснати, но все пак сякаш сме в задънена улица.

Това ли да изберем или пък онова, кое е по-подходящо. Този цвят или онзи, а тази материя? Дали ще се хареса? Това е едно решение, което изисква много повече време, нерви, ентусиазъм и енергия, отколкото пари.

Каква изненада да направим за рожден ден

Факт е, че колкото и да се опитваме да направим най-хубавата изненада, в повечето случаи нашите близки не са толкова запленени от подаръка, колкото от самия жест. Най-честият повод, по който избираме какво да подарим са рождените дни.

Ако искате да сте наистина полезни в избора на подарък, заложете на дреха. Това е нещо, което със сигурност ще е полезно, а ако познавате личните предпочитания в облеклото и размера, който вашия близък носи, това гарантира успех.

Една малка помощ от наша страна е да ви напомним, че дрехите в тъмни цветове се харесват повече. Те имат следните предимства:

 • винаги изглеждат по-стилни и елегантни;
 • по-лесно се съчетават с други дрехи;
 • по-лесни са за поддържане;
 • правят ни по-стройни (нека не забравяме, че повечето от нас не са съвсем удовлетворени от фигурата си и това е възможност да изглеждаме малко по-стройни).

Какво се подарява на семейни празници

Тук има някои правила, нарушаването на които ще ви доближи до същността. Може би сте чували твърдения, като например това, че не бива да се подаряват тенджери и тигани, четки за баня, както и всякакви други подобни принадлежности.

Сита се, че купувайки подобен подарък, намеквате на получателя, че трябва да чисти, готви и да стои в кухнята. Това обаче не важи за нашето съвременно общество, в което всичко е безумно скъпо, а хората препуска между работата и другите ангажименти.

Все повече хора се хранят навън и на крак, а възможността да се приготви нещо за семейството е по-скоро радост, отколкото ежедневен ангажимент. В този ред на мисли вече не се приема за обида или подигравка да се купи подарък от типа на луксозен комплект тенджери и тигани, както и прибори за готвене.

При семейните подаръци изборът във всеки случай е по-лесен, защото трябва да се отдели по-малко внимание на познаването на личните предпочитания, като вместо тях се наблегне на полезността.

Как да се подготвим предварително

Най-добрият начин да се приготвим предварително за подобна ситуация, която трябва да изберем хубав подарък е като обърнем внимание на нуждите на домакинството. Забележете какво обичат да си приготвят хората у дома и дали имат всичко необходимо.

Поинтересувайте се в небрежен разговор дали имат всичко нужно в за дома, като по този начин няма да действате на база на случайните опити да изберете нещо удачно. Ще имате зад гърба си информация, която ще ви насочи към правилната покупка за семейството на близките ви.

Ако пък не знаете какво да им подарите, но все пак искате да направите хубаво впечатление, подарете една кратка почивка, например в рамките на един уикенд. Бъдете обаче внимателни. Подаръкът трябва да бъде малко по-далеч във времето, защото така хората ще имат възможност да се организират по-добре.  

Как Кеш Кредит ни помага в подобни ситуации

Ако наистина искате да зарадвате хора, които обичате, но финансите към момента не са в най-цветущото си здраве, онлайн заемите CashCredit ще и предложат необходимото решение в случая.

Компанията предлага бързи кредити, при отлични условия, съчетаващи гъвкави срокове и ниски лихви. Кеш Кредит е най-добра измежду компаниите за небанково финансиране на пазара у нас, а това ви дава гъвкавост и свобода на избор.


Новини
Още
 • 5 начина да се отървем от дълговете

  Кризисните моменти са част от живота на всеки. На кой ли не се е случвало да остане без работа, без доходи, да има сериозни непредвидени разходи, и да се наложи да използва кредит. Понякога..

 • Как да станем богати?

  Ех, вероятно всеки човек по света би дал всичко, за да разбере отговора на този въпрос. Магическа формула няма. Има обаче някои принципи, които биха могли да ни изведат на правия път. Вижте ги.

 • Как да разпределяте парите за вашите деца?

  Дошло е времето за вашето хлапе да се научи на самостоятелност? Основите на финансовото планиране са ключова част от това. Децата от ранна възраст трябва да изграждат отговорности и умения да боравят с парите си. Малко

 • Постигане на финансова независимост - възможно ли е?

  Какво е финансовата независимост? Да имаш възможността да разполагаш с толкова пари, колкото са нужни за покриване на основните житейски потребности плюс да си позволяваш известни удоволствия и разнообразия..

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам