Полезно

Изненади за рожден ден - бъдете креативни

Когато на хоризонта се зададат празници, ние често отлагаме до последния възможен момент избора на подаръци. Искаме да изненадаме близките си, мислим си, че ги познаваме и не искаме да изглеждаме стиснати, но все пак сякаш сме в задънена улица.

Това ли да изберем или пък онова, кое е по-подходящо. Този цвят или онзи, а тази материя? Дали ще се хареса? Това е едно решение, което изисква много повече време, нерви, ентусиазъм и енергия, отколкото пари.

Каква изненада да направим за рожден ден

Факт е, че колкото и да се опитваме да направим най-хубавата изненада, в повечето случаи нашите близки не са толкова запленени от подаръка, колкото от самия жест. Най-честият повод, по който избираме какво да подарим са рождените дни.

Ако искате да сте наистина полезни в избора на подарък, заложете на дреха. Това е нещо, което със сигурност ще е полезно, а ако познавате личните предпочитания в облеклото и размера, който вашия близък носи, това гарантира успех.

Една малка помощ от наша страна е да ви напомним, че дрехите в тъмни цветове се харесват повече. Те имат следните предимства:

 • винаги изглеждат по-стилни и елегантни;
 • по-лесно се съчетават с други дрехи;
 • по-лесни са за поддържане;
 • правят ни по-стройни (нека не забравяме, че повечето от нас не са съвсем удовлетворени от фигурата си и това е възможност да изглеждаме малко по-стройни).

Какво се подарява на семейни празници

Тук има някои правила, нарушаването на които ще ви доближи до същността. Може би сте чували твърдения, като например това, че не бива да се подаряват тенджери и тигани, четки за баня, както и всякакви други подобни принадлежности.

Сита се, че купувайки подобен подарък, намеквате на получателя, че трябва да чисти, готви и да стои в кухнята. Това обаче не важи за нашето съвременно общество, в което всичко е безумно скъпо, а хората препуска между работата и другите ангажименти.

Все повече хора се хранят навън и на крак, а възможността да се приготви нещо за семейството е по-скоро радост, отколкото ежедневен ангажимент. В този ред на мисли вече не се приема за обида или подигравка да се купи подарък от типа на луксозен комплект тенджери и тигани, както и прибори за готвене.

При семейните подаръци изборът във всеки случай е по-лесен, защото трябва да се отдели по-малко внимание на познаването на личните предпочитания, като вместо тях се наблегне на полезността.

Как да се подготвим предварително

Най-добрият начин да се приготвим предварително за подобна ситуация, която трябва да изберем хубав подарък е като обърнем внимание на нуждите на домакинството. Забележете какво обичат да си приготвят хората у дома и дали имат всичко необходимо.

Поинтересувайте се в небрежен разговор дали имат всичко нужно в за дома, като по този начин няма да действате на база на случайните опити да изберете нещо удачно. Ще имате зад гърба си информация, която ще ви насочи към правилната покупка за семейството на близките ви.

Ако пък не знаете какво да им подарите, но все пак искате да направите хубаво впечатление, подарете една кратка почивка, например в рамките на един уикенд. Бъдете обаче внимателни. Подаръкът трябва да бъде малко по-далеч във времето, защото така хората ще имат възможност да се организират по-добре.  

Как Кеш Кредит ни помага в подобни ситуации

Ако наистина искате да зарадвате хора, които обичате, но финансите към момента не са в най-цветущото си здраве, онлайн заемите CashCredit ще и предложат необходимото решение в случая.

Компанията предлага бързи кредити, при отлични условия, съчетаващи гъвкави срокове и ниски лихви. Кеш Кредит е най-добра измежду компаниите за небанково финансиране на пазара у нас, а това ви дава гъвкавост и свобода на избор.


Новини
Още
 • Как да предпазим безконтактната си карта от злоупотреба

  С Вашата безконтактна карта Вие можете да извършите абсолютно всички операции, които и с обикновената пластика. Основното нейно предимство пред стандартната кредитната карта е бързината, с която се извършва транзакцията.

 • Очаква ли се рецесия и как тя ще се отрази на личните ни финанси

  Все повече хора, към днешна дата се тревожат от неблагоприятните прогнози за настъпването на икономическа рецесия. Спада в икономиката изобщо не е за подценяване, тъй като той несъмнено би довел до негативни последици за Вашите лични парични постъпления.

 • Най-добрите инвестиции

  Имало едно време, преди 10 години, човек, който изгубил посоката на живота си. Не знаел какво да прави, всеки ден му се струвал по-труден и объркан от предишния. Изпадал в безизходица и мислел, че никога няма да..

 • Коя банка е най-сигурна

  Когато имате нужда от голяма сума пари, единственият начин бързо да се сдобиете с тях, е да се обърнете към банката. По въпроса коя е най-сигурна ще чуете различни мнения. Всяка банкова институция предлага различни условия...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам