Полезно

Как да оптимизираме разходите си през зимата

Зимата е най-красивият сезон от годината, но с настъпването и се увеличават доста от нашите разходи. Важно е да намерим вариант, при който да контролираме парите си и да не усещаме когато те драстично намалеят, след като платим сметката за отопление на ток, например. Ако не успеем да се справим, Кеш Кредит ни предлага алтернативен вариант, а именно бърз кредит. Той ще бъде верен помощник ако разходите са повече през зимата.

Кое е най-икономичното отопление

Това е въпрос, по който дълго може да се спори. Определено ако сте избрали да заложите на отопление на ток, то вашите сметки драстично ще се покачат. Погледнато от друга страна обаче, ако отоплителното тяло е икономично и енергоспестяващо, по-добре изберете него, отколкото печка на дърва или котел. Много зависи и какъв е вашият дом - колко голям е той и какво е разположението му. Нека не забравяме, че всеки предпочита различни градуси, за да му е достатъчно топло и да се чувства комфортно. Затова, нека се спрем на тезата, че най-икономичното отопление е различно за всяко семейство, в зависимост от неговите нужди и разходите, които може да отдели за него. Ако от приятели сте чули,че има отопление, което е по-икономично, възползвайте се от него. Това е нещо, което ще ползвате дълго време, затова ако нямате възможност да го закупите, Кеш Кредит ви предлага бърз кредит. След като намерите подходящото отопление и намиле сметки, то и връщането на кредита ще бъде бързо и лесно.

Да подготвим ли зимнина

А защо не? Ако имате градина, в която отглеждате плодове и зеленчуци, най-нормалното нещо е да се “запасите” за зимата. Много семейства предпочитат да приготвят буркани с месо, различни зеленчуци или такива със различни видове сладко. Това определено би редуцирало разходите ви, а и ще сте спокойни, че има какво да приготвите за вечеря, използвайки зимнината. Тази практика не е излязла от мода и определено ще ви излезе по-евтино да използвате зеленчуците, които сте консервирали, отколкото да купите от магазина през зимата. Ако не отглеждате зеленчуци, но искате да направите зимнина, а в същото време нямате излишни средства - изтеглете бърз кредит. Той може да е какво за малка, така и за голяма сума. Затова изчислете колко продукти са ви необходими, свържете се с Кеш Кредит и действайте.

Хитрини за зимния гардероб

Много важно е да се обличаме топло през зимата, за да избегнем вируси и болести, които отново ще се отразят в бюджета. За целта:

 • носете дебели дрехи;
 • подбирайте топли материи;
 • носете със себе си чадър или дъждобран;
 • купете чифт гумени ботуши, които със сигурност ще ви предпазят от намокряне в лошото време.

Знаем, че след горещото лято не е приятно да бъдем навлечени с много дрехи. Якетата ни пречат, по-некомфортно е с тях. Въпреки това е от изключителна важност да се обличаме разумно през зимата. Модата е достатъчно развита и различна, за да се хареса на всеки. Носете шал, шапка, ръкавици, които да ви предпазват. Или накратко - мислете за себе си и не подценявайте студа.

Как да се придвижваме по-икономично с автомобил

Автомобилът е най-удобното превозно средство, особено през зимата. Изключително неприятно е да чакаш автобус или метро в студените зимни вечери, Но какво можем да направим, за да се придвижваме икономично? Много е просто - само спазвайте няколко основни правила. Най-важното от тях е да изчакате автомобилът да загрее - това е добър начин да намалите разходът на гориво.  След подгряване на автомобила, пуснете и климатика, който да допринесе за комфорта на вашето пътуване.


Новини
Още
 • Очаква ли се рецесия и как тя ще се отрази на личните ни финанси

  Все повече хора, към днешна дата се тревожат от неблагоприятните прогнози за настъпването на икономическа рецесия. Спада в икономиката изобщо не е за подценяване, тъй като той несъмнено би довел до негативни последици за Вашите лични парични постъпления.

 • Най-добрите инвестиции

  Имало едно време, преди 10 години, човек, който изгубил посоката на живота си. Не знаел какво да прави, всеки ден му се струвал по-труден и объркан от предишния. Изпадал в безизходица и мислел, че никога няма да..

 • Коя банка е най-сигурна

  Когато имате нужда от голяма сума пари, единственият начин бързо да се сдобиете с тях, е да се обърнете към банката. По въпроса коя е най-сигурна ще чуете различни мнения. Всяка банкова институция предлага различни условия...

 • Колко струва прехвърлянето на автомобил

  Купили сте си нова кола? Чудесно! За съжаление, обаче, има куп неща, които трябва да се свършат още със самата покупка. Нека първо поговорим за прехвърлянето.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам