Полезно

Как да решим финансов проблем

Неочаквани разходи, сложна финансова ситуация, малко пари в наличност… На всеки се е случвало да се почувства в безизходица и да не знае от къде да вземе спешно пари, за да реши конкретен проблем. Ето какво предлагаме ние.

Какви са възможностите пред нас при финансови проблеми

Работещите бедни българи са над 600000 души. Тоест, толкова много хора у нас имат работа, но доходите, които получават от нея, не достигат и за покриването на основните им нужди. Това е абсурдна ситуация, в която човек се чувства в безизходица, макар да полага усилия и да работи за доброто си материално състояние. Има ли изход?

 • Първата и най-важна посока на мислене, е, как да направим така, че да печелим повече. Забележете! На първо място по важност не е да харчим възможно най-малко, а да заработваме възможно най-много! Преценете накъде да насочите усилията си, за да постигнете това: нов пост в компанията, която сте, нова работа, нова сфера, втора заетост… Не се притеснявайте от големите промени. Важното е да постигнете резултатите, към които се стремите и финансово спокойствие;
 • Успешни продажби. Можете да продадете много неща: продукти, които произвеждаме или представляваме, услуги, времето си или дори парите си (чрез инвестиции). Помислете какво можете да продавате вие;
 • Промяна във всекидневните навици също е насока, в която трябва да концентрирате мисленето си. От съществено значение е също и да оптимизирате разходите си. Не става дума да ги намалите до минимум, а просто да премахнете онези от тях, които са свързани с импулсивни покупки и ненужни разхищения. Направете си дневен план и месечен бюджет. В никакъв случай обаче не се отказвайте от плащанията, които са свързани с инвестиции във вашето развитие;

Защо да предпочетем бързите кредити

Не пропилявайте времето си, а го използвайте, за да начертаете план за действие. Важно е да имате идея в перспектива за успешните стъпки, които трябва да предприемете. Знаем обаче, че планът и реализацията му могат да отнемат дни и месеци. През това време може да се наложи спешно да закърпите бюджета или пък да намерите финанси за нужната за развитие инвестиция. Ето защо бързите кредити са подходящи за целта:

 • Процедурата по кандидатстване за кредит е опростена;
 • Не се изисква трудов договор;
 • Не се изисква поръчител;
 • Одобрението е бързо.

Какво ни предлагат от Кеш Кредит

Финансовите проблеми не са нещо, което не може да бъде решено. Вместо да изпадате в депресия и да потъвате в лоши мисли, използвайте трудната ситуация. Тя може да се окаже катализаторът на промяна и отправна точка за нова посока в живота ви.

Ако имате нужда от съдействие, CashCredit е насреща 7 дни в седмицата. Кандидатствайте онлайн по всяко време! Одобрението идва за минути!


Новини
Още
 • Девет идеи за есенни забавления, които не тежат на бюджета

  След активния летен сезон, в който вероятно сте ходили на почивка или сте правили ремонт, есента е добър момент да внесете баланс във финансите си. Отдайте се на забавления, които не тежат на бюджета. В тази статия Ви предлагаме девет идеи за такива

 • Класна стая у дома. Как?

  България се готви за четвъртата вълна на коронавируса. Не е изключено част от новата учебна година да премине под формата на дистанционно обучение. В тази статия ще научите как да създадете чудесна класна стая у дома.

 • Най необходимото за новата учебна година?

  Започващата учебна година няма да е като останалите. В условията на пандемична обстановка подготовката за 15. септември съчетава традиционните и нови задачи. В тази статия ще разгледаме какво е нужно да направите, преди да бие първият звънец.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам