Полезно

Как да се предпазя от наказателна лихва


Кредитната история на всеки един гражданин, потърсил начин да се възползва от заем, е запазена в Централния кредитен регистър (ЦКР). Този регистър осигурява достъп на всяка една институция, предлагаща бързи заеми и регистрирана в БНБ до данни за предишната история в тази насока на клиента.


Ако човек е коректен, лоялен и внимателно подбира размера на сумата, за която кандидатства и погасителния си план той ще запази отлично досие в ЦКР. В противен случай би могъл да компрометира своята кредитоспособност и да бъде прекратен достъпа му до подобен тип финансиране в перспектива.


Какво да знаем за лихвените проценти по кредити 

Лихвеният процент е нещо, за което трябва да бъдете подробно информирани, преди да пристъпите към тегленето на пари. От това каква сума усвоявате и срокът за нейното погасяване, зависи и колко ще трябва да върнете за конкретния период.
Ние ще ви осигурим индивидуална консултация с наш кредитен консултант, за да направите максимално информиран избор, защото удовлетворението на нашите клиенти е най-добрата ни реклама.


Хората, които редовно погасяват вноските си, без да пропускат вноски се причисляват към графата „лоялни клиенти“. С течение на времето те получават точки, даващи им правото да ги разменят за подаръци. Освен това се снабдяват с възможност за отстъпка на всеки следващ заем, който са изтеглили.


Лихвен риск 

 • При определени обстоятелства съществуват и рискове, свързани с кандидатстването и усвояването на финансов ресурс от небанкови компании:
 • При закъснение или неплащане на месечна вноска, кредитополучателят влошава своята история в ЦКР;
 • Ако забавите или въобще не изпълните своя погасителен план, то вие дължите обезщетение, което се изчислява върху сумата и просроченото време;
 • Лихвата по отпуснатите средства се изчислява на база сумата, която изберете и времето за нейното погасяване.

Съветът на Кеш Кредит като отговорна финансова институция, за да не попаднете в капана на собствената си лоша преценка, е внимателно да разгледате условията и подберете вариант, отговарящ на реалните ви възможности. Не кандидатствайте за размер на средствата по-голям от този, който можете да покриете според планираните си приходи за периода.


За да не допускате неконтролиран риск от този тип да породи безпокойство у вас, то ние ви съветваме да съберете максимален обем информация, в който да присъства подробно разяснение за ГПР.
Предлагаме ви лесен и светкавичен начин за постигане на всичко това. Подхождайте интелигентно и ви гарантираме, че ще ви предпазим от наказателна лихва и ще бъдем нужната за вас опора в момент на финансова нестабилност.


Новини
Още
 • Отпускане на бързи кредити

  Това е един перфектен и бърз начин да се справите с изникнала изневиделица финансова ситуация, за която личните ви средства не достигат.

 • Просрочен кредит

  В никакъв случай не трябва да се поддаваме лесно на изкушенията, които ни вкарват в допълнителни разхищения, освен ако те наистина не са много важни за нас.

 • Краткосрочни заеми за забавления

  Емоционалните и положително заредени дейности са цел на много хора и дори да нямат изискваните за това финансови сили, те намират начин да ги направят с помощта на бързи кредити.

Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам