Полезно

Как да спестим от коледни подаръци

Най-топлите и най-семейните празници от годината предстоят. Всички са у дома и прекарват време с любимите си хора. Под елхата подаръците чакат да бъдат разопаковани, но как да планираме бюджетът си за тях? Нека разгледаме различни варианти, с които бихте зарадвали хората покрай вас. А ако нямаме събрани пари за подаръци? Тогава на помощ идва Cash credit, който ще бъде вашият таен помощник.

Какво да купя за Коледа

Пазарът ни предлага широко разнообразие от стоки между които да избираме. Доста често ние сме затруднени в избора. Винаги се стремим да изберем най-доброто за нашите близки, роднини, колеги и приятели. Разбира се, всичко това е свързано и с парични средства, които оказват голямо влияние, когато пазаруваме. Ако отделим повече време, със сигурност  ще намерим точно това, което търсим, без да залагаме на компромисни варианти. Главните покупки, между които да избирате са:

 • свързани с дома - сервизи, вази и т.н;
 • лични за човека - дрехи, аксесоари;
 • сувенири за спомен от празника;
 • ръчно изработени подаръци.

Как да зарадваме близките си с минимални разходи

Има много начини да изберете нещо, което да не ви струва скъпо. Ако добре познавате човекът, за който е подаръка, лесно бихте могли да изберете продукт на достъпна цена. Винаги помнете, че жестът е много важен и точно това прави празникът специален. Добър вариант е да заложите на ръчно изработени неща.  Ако сте креативна личност, обичате да творите и това ви доставя истинско удоволствие, това е най-добрата идея за вас. Ръчно изработените подаръци могат да бъдат лични, с послания към човекът, на който ще принадлежат. Сигурни сме, че всеки от вас би се зарадвал ако получи нещо, изработено специално за него. От финансова гледна точка, с евтини материали, можете да изработите какво ли не. Ако нямате пари, а искате да развихрите въображението си, Cash credit ще ви помогне. Вземете бърз кредит, започнете да творите, а кой знае - може да превърнете хобито си и в професия.

Опаковане на коледни подаръци

Както вече споменахме в началото, вълнението от разопаковането на подаръците, чакащи по елхата е винаги силно, независимо от това на колко години сте. Но нека първо поговорим, за това как да ги опаковаме. Цените на опаковките доста често ви излизат “солено”. Можете да заложите на стандартният вариант и да изберете подаръчни торбички, които определено допринасят за коледният дух. Друг вариант е опаковането с хартия, която пък води до по-голямо вълнение при самото разопаковане. Трети начин е да изберете кутии, на който да сложите красиви панделки отгоре. Каквото и да предпочитате, със сигурност би се харесало на хората, за които сте подготвили изненадите. Защото колкото и да пораснем, всички пазим частица детско в себе си, и точно тя, ни връща към радостта за Коледа, елхата и изненадите, криещи се в опаковките под нея. Затова е важно всеки да има подарък. За да не пропуснете никой от близките си, възползвайте се бързите кредити, които Cash credit предлага. Нека всеки бъде щастлив на празника.


Новини
Още
 • Очаква ли се рецесия и как тя ще се отрази на личните ни финанси

  Все повече хора, към днешна дата се тревожат от неблагоприятните прогнози за настъпването на икономическа рецесия. Спада в икономиката изобщо не е за подценяване, тъй като той несъмнено би довел до негативни последици за Вашите лични парични постъпления.

 • Най-добрите инвестиции

  Имало едно време, преди 10 години, човек, който изгубил посоката на живота си. Не знаел какво да прави, всеки ден му се струвал по-труден и объркан от предишния. Изпадал в безизходица и мислел, че никога няма да..

 • Коя банка е най-сигурна

  Когато имате нужда от голяма сума пари, единственият начин бързо да се сдобиете с тях, е да се обърнете към банката. По въпроса коя е най-сигурна ще чуете различни мнения. Всяка банкова институция предлага различни условия...

 • Колко струва прехвърлянето на автомобил

  Купили сте си нова кола? Чудесно! За съжаление, обаче, има куп неща, които трябва да се свършат още със самата покупка. Нека първо поговорим за прехвърлянето.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам