Полезно

Как да изтеглим бързи пари назаем през почивните дни

Това е времето за почивка, когато институциите са със заключени врати, а улиците са празни. Какво да правим обаче, ако точно през уикенда имаме спешна нужда от пари?

Кои са най-честите причини за нужда от пари тогава

Именно почивният режим, в който е застинал градът, може да се окаже неудобство за мнозина. Често хората се оказват без нужното финансиране, а то им трябва, защото:

 • Заплатата се очаква идната седмица;
 • Няма как да изтеглят от банковата си сметка;
 • Спонтанно планират кратка почивка;
 • Появява се спешен непредвиден ремонт.

Какви са вариантите за бърз кредит през събота и неделя

През почивните дни малко са работещите офиси, в които можете да подадете заявка за спешен заем. Още повече, че дори и фирмите, които предлагат кредит с банков превод, няма как да ви свършат работа, защото дори и да бъдете одобрени и сумата да бъде пусната по банков път, тя ще премине във вашата сметка на следващия работен ден.

Ако ситуацията е непредвидена, едва ли имате изработен механизъм за действие. Ето няколко неща, които можете да направите при подобни обстоятелства:

 • Потърсете в интернет – така ще си спестите безрезултатното обикаляне на офиси, много от които ще са затворени;
 • Набележете различни компании и прегледайте страниците им с контакти;
 • Ако имат работещ телефонен оператор или чат на живо, може да се свържете. Имайте предвид, че всички компании за бързи кредити приемат заявки денонощно, но не всички могат да отпуснат парите на момента;
 • Ако има работещ офис на удобно разстояние, също бихте могли да го посетите;
 • Проверете дали съответната фирма предлага опция за получаване на заема на същия ден;
 • Кандидатствайте и очаквайте специалистите да проверят кандидатурата ви и да върнат отговор.

Какво ни съветват от Кеш Кредит

Бъдете бдителни! Когато нямате голям избор от офертите на различни фирми, може да попаднете на неизгодно предложение. В бързината понякога се случва хората да нямат достатъчно време да прегледат условията и да не прочетат добре договора. Не правете тази грешка, а обърнете внимание на всичко: срок, вноски, лихви, такси и т.н.

Консултантите на CashCredit ви очакват на нашия телефон по всяко време, а офисите ни са отворени всяка събота от 10:00 до 17:30 часа. Очакваме вашите въпроси!


Новини
Още
 • Класна стая у дома. Как?

  България се готви за четвъртата вълна на коронавируса. Не е изключено част от новата учебна година да премине под формата на дистанционно обучение. В тази статия ще научите как да създадете чудесна класна стая у дома.

 • Най необходимото за новата учебна година?

  Започващата учебна година няма да е като останалите. В условията на пандемична обстановка подготовката за 15. септември съчетава традиционните и нови задачи. В тази статия ще разгледаме какво е нужно да направите, преди да бие първият звънец.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам