Полезно

Как да управляваме най-ценния човешки ресурс - времето

Времето е най-ценният ресурс, с който разполагаме. За съжаление, отношението ни към него е сякаш то е абсолютно безкрайно и неограничено. Инвестирането му в правилната насока обаче може да ни позволи да реализираме повече от своите бизнес идеи, да повишим качеството си на живот, да имаме повече време за любимите хора и да се почувстваме по-удовлетворени от самите себе си.

Как да управляваме времето си, за да сме господари на умовете си

За да бъдете спокойни, самоуверени и за да имате усещането, че владеете положението, трябва да отделяте достатъчно време за себе си. Важно е да разполагате с достатъчно време за сън, за почивка и за забавление.

Времето прекарано с близките не е пропиляно, а прекарано пълноценно. Ще усетите, че използвате времето си пълноценно по това, че се чувствате добре в ума и тялото си. Научете се да се отказвате от планове и дейности, чиято реализация поглъща твърде много време.

Как да го правим успешно и в наша полза

Времето не е безкрайно и няма как да го разтеглим, за да пасне на нашите потребности. Разполагаме само с 24 часа в денонощието и в този интервал трябва да поберем съвместяването на сън, хранене, почивка, развлечение, учене и работа. За да постигнете повече с този ценен ресурс, можете да направите следното:

 • планирайте краткосрочно и дългосрочно;
 • поставяйте приоритети;
 • научете се да казвате “не”;
 • научете се да се фокусирате.

Загубеното време - най-големият враг на човека

Експерти в сферите както на психологията, така и на финансите призовават в един глас да не пропиляваме този най-ценен ресурс - времето. Твърде обсебващите дейности, които ангажират вниманието ни за дълъг период от време, са излишна инвестиция.

Понякога се случва да имаме добри идеи, които могат да ни доближат до това да прекараме живота си по-пълноценно. Когато не ни достигат средства, за да реализираме плановете си, не бива да се колебаем да вземем пари назаем, особено ако това ще ни помогне за постигането на крайната цел.

Как да реализираме бизнес идеите си с Кеш Кредит

Добрите бизнес идеи не бива да остават на ниво замисъл. Един успешно реализиран проект може да промени живота ни и да повиши изключително много неговото качество. Да не споменаваме за удовлетворението, което може да донесе това в личен план.

CashCredit, която е лидер в областта на бързите кредити, ни дава възможност да теглим заеми при облекчени условия. Одобрението е лесно, а отговор на всяко запитване се дава в рамките на 6 минути. Компанията предлага изключително изгодни условия. Заемите се отпускат с нисък лихвен процент и за срок до 24 месеца.


Новини
Още
 • 5 начина да се отървем от дълговете

  Кризисните моменти са част от живота на всеки. На кой ли не се е случвало да остане без работа, без доходи, да има сериозни непредвидени разходи, и да се наложи да използва кредит. Понякога..

 • Как да станем богати?

  Ех, вероятно всеки човек по света би дал всичко, за да разбере отговора на този въпрос. Магическа формула няма. Има обаче някои принципи, които биха могли да ни изведат на правия път. Вижте ги.

 • Как да разпределяте парите за вашите деца?

  Дошло е времето за вашето хлапе да се научи на самостоятелност? Основите на финансовото планиране са ключова част от това. Децата от ранна възраст трябва да изграждат отговорности и умения да боравят с парите си. Малко

 • Постигане на финансова независимост - възможно ли е?

  Какво е финансовата независимост? Да имаш възможността да разполагаш с толкова пари, колкото са нужни за покриване на основните житейски потребности плюс да си позволяваш известни удоволствия и разнообразия..

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам