Полезно

Как да увеличим доходите си?

Доволни ли сте от приходите си? Вашите планове за израстване и кариера съвпадат ли с реалното развитие на нещата дотук? Ако разминаването между планове и реалност е голямо, значи нещо трябва да се промени.

 

Кои фактори не ни позволяват да увеличим доходите си

 • Заварено положение

Имате работа, но нещата са заседнали на едно място от години? Не приемайте ситуацията като константа. Помислете в каква посока бихте могли и бихте искали да се развиете: повишение, смяна на работодателя, смяна на сферата, в която работите, допълнителни приходи от втора заетост, създаване на собствен бизнес… Вариантите са много, претеглете плюсовете и минусите и определете посока;

 • Психологически таван

Много хора живеят със заложени негативни нагласи. Израснали са с дадени разбирания, ограничения и комплекси, и мислено сами не си позволяват да излязат от рамките. Трябва да се отърсите от стереотипите, за да вървите напред;

 • Страх

Промяната на нагласата е теоретичната страна на нещата, но следва да направите промяна и на практика. Много от хората са нерешителни и плахи в действията си. Начертайте карта на следващите си ходове и започнете да ги реализирате последователно;

 • Мързел и отлагане

Преборете се с тях като си направите списък по важност със задачите за деня, седмицата и месеца и ги следвайте. Първо залагайте спешните и важните и се самоконтролирайте за свършеното всеки ден;

 • Грешни приоритети

Не мислете за това как да спестите дадени разходи, а за това как да генерирате повече приходи. Насочете знанията и инвестициите си в тази посока.

 

Как обкръжението ви също е фактор

Близките ни често са наше отражение. Помислете кои са 5-те човека, с които сте най-често заедно. Сумирайте доходите им и ги разделете на 5, за да получите средното възнаграждение на тази група. Вашето е от съшия порядък, нали? Обикновено околната ни среда е от хора от сходни на нашите среди и следваме правила, които си приличат.

Тези, с които се срещаме, могат да ни вдъхновят и мотивират. Ако създадете повече приятелства с личности, които вече са постигнали заложените си цели, неусетно сами ще станете по-целеустремени и търсещи нови пътища към успеха.

 

Какво ни предлагат от Кеш Кредит

 • Използвайте пълноценно времето си (включително за изграждане на стратегии и планиране);
 • Развийте знанията и уменията си (курсове, квалификации);
 • Дайте си сметка кое носи пари (какво продавате най-добре в бизнеса си);
 • Спрете с нещата, които не носят приход;
 • Не търсете оправдания за бездействието;
 • Инвестирайте в себе си и в бизнеса си.

Решителните крачки понякога изискват преодоляване на сериозни вътрешни противоречия и нагласи. Ако сте наясно с посоката, която ще ви изведе към по-високи доходи обаче, нямате повод за отклонение. Пречки със сигурност ще има, но ако сте реално мотивирани, ще намерите решение. А ако затруднение за дадена инвестиция е липсата на свеж капитал, ние сме на ваша страна. Бърз кредит от Cash Credit може да помогне за реализирането на куп идеи. За вас остава да ги развиете!


Новини
Още
 • Как да предпазим безконтактната си карта от злоупотреба

  С Вашата безконтактна карта Вие можете да извършите абсолютно всички операции, които и с обикновената пластика. Основното нейно предимство пред стандартната кредитната карта е бързината, с която се извършва транзакцията.

 • Очаква ли се рецесия и как тя ще се отрази на личните ни финанси

  Все повече хора, към днешна дата се тревожат от неблагоприятните прогнози за настъпването на икономическа рецесия. Спада в икономиката изобщо не е за подценяване, тъй като той несъмнено би довел до негативни последици за Вашите лични парични постъпления.

 • Най-добрите инвестиции

  Имало едно време, преди 10 години, човек, който изгубил посоката на живота си. Не знаел какво да прави, всеки ден му се струвал по-труден и объркан от предишния. Изпадал в безизходица и мислел, че никога няма да..

 • Коя банка е най-сигурна

  Когато имате нужда от голяма сума пари, единственият начин бързо да се сдобиете с тях, е да се обърнете към банката. По въпроса коя е най-сигурна ще чуете различни мнения. Всяка банкова институция предлага различни условия...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам