Полезно

Как краткосрочните печалби могат да станат дългосрочни

Всяка фирма има за своя основна цел да реализира положителни финансови резултати. Печалбата първоначално винаги се приема с голям ентусиазъм от всеки един бизнес, но преди да се отдадем на възторг от постигнатото от нас, редно е да се запитаме дали тя е съответно краткосрочна или дългосрочна.

Истина е, че и в двата случая имаме повод за радост, но все пак следва да се отчете, че в дългосрочен план има голяма разлика между двата различни вида. До колко трябва да бъдем удовлетворени, това зависи и от плановете, които имаме за управлявания от нас бизнес.

Какво означава краткосрочни печалби

Обикновено, за краткосрочни печалби говорим когато имаме положителни финансови резултати, но те са краткосрочно явление. Това може да се случи при различни обстоятелства, включително:

 • рекламна кампания;
 • промоция на продукт или услуга;
 • временно нараснал интерес в резултат от странично влияние;
 • много други.

За нас обаче винаги трябва да са дългосрочните печалби, които като цяло дават сигнал, че нашият бизнес се развива добре и се е ориентирал в правилната посока. За да се постигне един такъв траен във времето резултат, ние трябва да се насочим към печелившата стратегия за това.

Независимо дали предлагаме на потребителите някакъв продукт или услуга, следва да ги уверим в това, че това, което могат да намерят при нас им е наистина необходимо. Важно е да се знае още, че потребителят получава повече от нас. Това е един от важните фактори, които стоят зад успешния бизнес.

Понякога може да се стигне до положение, при което краткосрочната печалба поставя в риск дългосрочната. Това може да се случи ако бъде предложен продукт или услуга с ниско качество, от които съответно да се добие голяма печалба, без тя да има покритие.

Как да постигнем баланс

За да бъде успешен един бизнес, ние трябва да осигурим необходимия баланс между краткосрочните и дългосрочните резултати. Не бива да залагаме само и единствено винаги на дългосрочни стратегии, защото рискуване да останем без средства към настоящия момент.

Какво още трябва да знаем за финансите

Финансите са деликатна тема, познаването на която не ви гарантира мигновен успех, но въпреки това обещава по-добри шансове за реализация на вашия бизнес проект. Именно гореспоменатото балансиране на печалбите в бизнеса е част от по-добрата финансова култура.

Как от Кеш Кредит могат да ни помогнат

Кеш Кредит днес е една от най-успешните компании на българските финансови пазари, като без съмнение доминира на арената на небанковия финансов сектор. Със своя смайващ успех компанията е един жив пример за всичко, което трябва да знаем за да си осигурим успех.

Освен че се превърна в безспорен лидер на българския пазар за бързи кредити, CashCredit е и чудесен пример, който да бъде използван за реализиране на вашите настоящи и бъдещи бизнес проекти. Доволни клиенти и високо качество на обслужването са водещите фактори, които стоят зад внушителния успех.

Дружеството днес стои зад хиляди успешни бизнес проекти по един или друг начин. Един от начините е като се подпомогне финансово стартиращият бизнес. Но това не е всичко. Фирмата ни помага да направим плавен преход между последното работно място и реализирането на мечтания бизнес проект.

Това винаги е един много труден момент, който много хора успяват да преминат с цената на много тревоги, финансови лишения, много труд и немалка доза позитивна нагласа. Тук небанковата институция може да ни бъде изключително полезна, осигурявайки ни необходимата финансова подкрепа за да преминем през най-трудните моменти.


Новини
Още
 • Чат ботове - какво представляват и как се ползват

  Чат ботовете напоследък станаха изключително популярни и се използват все по-широко в компании, където общуването с клиентите е част от бизнеса. Те много успешно изместват истинските служители, а качеството на онлайн услугите така се повишава.

 • Пътуването по света е приключение, а не само лукс

  Всеки човек има желанието да обиколи колкото се може повече места по света, но за съжаление, това често остава единствено във фантазиите на повечето от нас. Едновременно с това, животът бързо се променя...

 • Кредити с лошо ЦКР - какви са опасностите

  Често се коментират въпроси, свързани с Централния кредитен регистър, което е продиктувано от нуждата на хората да теглят кредит с една или друга цел. Това което предопределя дали ще бъдете финансирани или не, в повечето случаи ...

 • Кредит през Viber - Как да кандидатстваме

  На всеки човек може да му се случи да изпадне в положението да не му достигат пари. Тогава едно от най-лесните решения се оказва да прибегне към фирма за бързи кредити.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам