Полезно

Какъв кредит да избера - 3 препоръки за всеки

Когато човек изпадне в затруднено финансово положение, много често се изненадва колко може да бъде трудно намирането на пари на заем. Дори и ако се случи да попаднете на фирма или банка, която да се съгласи да ви отпусне малък потребителски заем, все пак условията невинаги са изгодни.


Какво ни препоръчва една от най-реномираните компании в сектора.


Като една от компаниите с най-стабилна репутация в сектора, Кеш Кредит ни съветва да бъдем изключително внимателни в избора си на продукт и да разглеждаме винаги условията в детайли.


Фирмата ни съветва да си отваряме очите на четири в няколко особено деликатни области, но също така подчертават и че потребителите понякога сами си създават грижи и неприятности.


Какъв кредит да изтеглим според лихвата


Компанията ни съветва да обърнем много сериозно внимание на този тънък момент и да разучим всичко, което е свързано с нея. От тази гледна точка можете да попаднете на два типа финансиране - с фиксирана лихва или не. От това зависи ще се промени ли по някакъв начин тя по време на срока на заема.


Важно е да се разбере също така дали можем да погасим задълженията си предсрочно без да трябва да плащаме лихва за времето, в което не сме използвали заема. При банките правилата в това отношение са доста строги, но при компаниите за теглене на бързи пари това е деликатен момент, на който трябва да се обърне внимание.


Относно лихвите, трябва да се има предвид, че те невинаги представляват цялата тежест около заема. Понякога е възможно да се изисква и такса за обработка на документите, която да оскъпи сериозно вашия кредит.


На какво да се спрем според сроковете за погасяване


След като сте разучили напълно финансовата страна, много важен момент е да се провери как стои въпроса със сроковете и какво е времето, за което трябва да погасим своите задължения. Важно е да се има предвид, че макар и условията да изглеждат еднакви, сроковете могат да направят разликата доста сериозна.

Макар че при тази услуга трудно можем да говорим за краткосрочно и дългосрочно финансиране, тъй като то обикновено е за съвсем кратък период от време, то все пак е добра практика да помислите за колко време да планирате погасяването на отпуснатите средства.


Не е рядкост някои компании да предоставят сходни финансови продукти, които обаче следва да бъдат погасени в доста кратки срокове, а така на практика връщането на вашия заем се оформя като сериозно предизвикателство.


Какъв продукт да изберем според размери на сумата


Важно е да се гледа не само лихвата и сроковете за погасяване като ден и месец, но също така и размерите, които се отпускат и предлагат на разположение на потребителите. Имайте предвид, че много често компаниите за бързи заеми предлагат доста малки размери на кредитите, което няма да ви позволи да посрещнете нуждите си на момента.


Ето защо много важен детайл е да разгледате до колко пари се отпускат в съответната фирма и дали това отговаря на вашите нужди в момента. Имайте също така предвид, че много компании ви одобряват за размер по-малък от търсения, защото техните експерти са склонни да ви финансират, но в по-малки размери. Помислете дали това ви устройва или не.


Какво предлага Cashcredit


Компанията е сред най-добрите имена в сектора и тя вече е изключително лесно разпознаваема сред мнозинството от потребители. С гъвкавите си условия, с атрактивните си погасителни планове и ниски лихви, фирмата се превърна в безспорен лидер на пазара.


Високото ниво на професионализъм, прозрачните условия и липсата на скрити правила несъмнено позволяват да се осигури голяма перспектива пред компанията, а разбираемите условия и доволните клиенти са най-добрата реклама.


Новини
Още
 • Как да се подготвим за увеличаването на цените

  В последната година цените се увеличават. В тази ситуация е необходимо внимателно бюджетиране, ограничаване на разходите и повишаване на приходите. Тук ще разгледаме няколко съвета в тази посока

 • Девет идеи за есенни забавления, които не тежат на бюджета

  След активния летен сезон, в който вероятно сте ходили на почивка или сте правили ремонт, есента е добър момент да внесете баланс във финансите си. Отдайте се на забавления, които не тежат на бюджета. В тази статия Ви предлагаме девет идеи за такива

 • Класна стая у дома. Как?

  България се готви за четвъртата вълна на коронавируса. Не е изключено част от новата учебна година да премине под формата на дистанционно обучение. В тази статия ще научите как да създадете чудесна класна стая у дома.

 • Най необходимото за новата учебна година?

  Започващата учебна година няма да е като останалите. В условията на пандемична обстановка подготовката за 15. септември съчетава традиционните и нови задачи. В тази статия ще разгледаме какво е нужно да направите, преди да бие първият звънец.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам