Полезно

Кешбек - как да харчим и печелим едновременно

„Кешбекът” е изключително широко разпространен в много голяма част от страните членки на Европейският съюз. Особено популярен е и в САЩ, където над 25% от направените транзакции с банкови карти в супермаркетите са съпътствани и с връщане на пари в брой. Това е страхотен начин, по който Вие можете да купувате любимите си стоки от големи търговски центрове или онлайн сайтове, през съответните платформи или мобилни приложения и да възвръщате част от своите пари.

Какво е кешбек

 Cashback отбелязва наградата че Вие, като купувачи сте закупили стока или услуга през програма за допълнителни отстъпки. Той би могъл да бъде твърда сума, но също така и определен процент от стойността на Вашата сделка.  При този вид пазаруване потребителят предварително е запознат с това какво ще получи за направената от него покупка. В някои от случаите се предлага определен процент от стойността на услугата или продукта, а при други сумата която получавате е точно фиксирана без да се влияе от цената на това което купувате. 

Кои са начините да печелим от него 

Какво по хубаво от това да купуваме любимите си продукти и да получаваме в замяна обратно определена парична сума. Необходимо е само да се регистрирате в съответната платформа или мобилно приложение, да разгледате онлайн сайтовете и да добавите във Вашата виртуална кошница желания продукт. А времето, което е необходимо за да получите обратно своя кешбек зависи от онлайн търговеца. Някои сайтове извършват своите плащания в рамките на няколко дни, а други след месеци. Разликата е породена от факта, че някои търговци дават по-голям срок на потребителите за рекламация или замяна на закупената стока. Изплащането на така натрупания cashback най-често се прави под формата на преводи към Вашата банкова карта, PayPal или ePay за българските потребители на пазара. 

Какво ни съветват от Кеш Кредит

Кеш Кредит е Вашият най-сигурен и лоялен партньор, когато желаете да се възползвате от бързи кредити. С нас бързо ще задоволите Вашите финансови потребности, било то за битови сметки или просто да закупите любимите си стоки от любимия Ви онлайн сайт. А пазаруването в интернет пространството никога не е било по-лесно, по-удобно и по-бързо. Когато избирате тази опция за пазаруване, ние от CashCredit Ви съветваме:

 • Регистрирайте се в кешбек сайт;
 • Изберете Вашият любим магазин;
 • Добавете в количката стоката, която желаете;
 • Изчакайте търпеливо. След определен период от време кешбек- мобилното приложение получава определената комисионна и увеличава баланса по Вашата сметка.

Новини
Още
 • Как да предпазим безконтактната си карта от злоупотреба

  С Вашата безконтактна карта Вие можете да извършите абсолютно всички операции, които и с обикновената пластика. Основното нейно предимство пред стандартната кредитната карта е бързината, с която се извършва транзакцията.

 • Очаква ли се рецесия и как тя ще се отрази на личните ни финанси

  Все повече хора, към днешна дата се тревожат от неблагоприятните прогнози за настъпването на икономическа рецесия. Спада в икономиката изобщо не е за подценяване, тъй като той несъмнено би довел до негативни последици за Вашите лични парични постъпления.

 • Най-добрите инвестиции

  Имало едно време, преди 10 години, човек, който изгубил посоката на живота си. Не знаел какво да прави, всеки ден му се струвал по-труден и объркан от предишния. Изпадал в безизходица и мислел, че никога няма да..

 • Коя банка е най-сигурна

  Когато имате нужда от голяма сума пари, единственият начин бързо да се сдобиете с тях, е да се обърнете към банката. По въпроса коя е най-сигурна ще чуете различни мнения. Всяка банкова институция предлага различни условия...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам