Полезно

Кешбек - как да харчим и печелим едновременно

„Кешбекът” е изключително широко разпространен в много голяма част от страните членки на Европейският съюз. Особено популярен е и в САЩ, където над 25% от направените транзакции с банкови карти в супермаркетите са съпътствани и с връщане на пари в брой. Това е страхотен начин, по който Вие можете да купувате любимите си стоки от големи търговски центрове или онлайн сайтове, през съответните платформи или мобилни приложения и да възвръщате част от своите пари.

Какво е кешбек

 Cashback отбелязва наградата че Вие, като купувачи сте закупили стока или услуга през програма за допълнителни отстъпки. Той би могъл да бъде твърда сума, но също така и определен процент от стойността на Вашата сделка.  При този вид пазаруване потребителят предварително е запознат с това какво ще получи за направената от него покупка. В някои от случаите се предлага определен процент от стойността на услугата или продукта, а при други сумата която получавате е точно фиксирана без да се влияе от цената на това което купувате. 

Кои са начините да печелим от него 

Какво по хубаво от това да купуваме любимите си продукти и да получаваме в замяна обратно определена парична сума. Необходимо е само да се регистрирате в съответната платформа или мобилно приложение, да разгледате онлайн сайтовете и да добавите във Вашата виртуална кошница желания продукт. А времето, което е необходимо за да получите обратно своя кешбек зависи от онлайн търговеца. Някои сайтове извършват своите плащания в рамките на няколко дни, а други след месеци. Разликата е породена от факта, че някои търговци дават по-голям срок на потребителите за рекламация или замяна на закупената стока. Изплащането на така натрупания cashback най-често се прави под формата на преводи към Вашата банкова карта, PayPal или ePay за българските потребители на пазара. 

Какво ни съветват от Кеш Кредит

Кеш Кредит е Вашият най-сигурен и лоялен партньор, когато желаете да се възползвате от бързи кредити. С нас бързо ще задоволите Вашите финансови потребности, било то за битови сметки или просто да закупите любимите си стоки от любимия Ви онлайн сайт. А пазаруването в интернет пространството никога не е било по-лесно, по-удобно и по-бързо. Когато избирате тази опция за пазаруване, ние от CashCredit Ви съветваме:

 • Регистрирайте се в кешбек сайт;
 • Изберете Вашият любим магазин;
 • Добавете в количката стоката, която желаете;
 • Изчакайте търпеливо. След определен период от време кешбек- мобилното приложение получава определената комисионна и увеличава баланса по Вашата сметка.

Новини
Още
 • Девет идеи за есенни забавления, които не тежат на бюджета

  След активния летен сезон, в който вероятно сте ходили на почивка или сте правили ремонт, есента е добър момент да внесете баланс във финансите си. Отдайте се на забавления, които не тежат на бюджета. В тази статия Ви предлагаме девет идеи за такива

 • Класна стая у дома. Как?

  България се готви за четвъртата вълна на коронавируса. Не е изключено част от новата учебна година да премине под формата на дистанционно обучение. В тази статия ще научите как да създадете чудесна класна стая у дома.

 • Най необходимото за новата учебна година?

  Започващата учебна година няма да е като останалите. В условията на пандемична обстановка подготовката за 15. септември съчетава традиционните и нови задачи. В тази статия ще разгледаме какво е нужно да направите, преди да бие първият звънец.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам