Полезно

Кога е време да сменим автомобила си

Подмяната на автомобила в един или друг момент е на дневен ред във всяко едно семейство. За съжаление, не винаги разполагаме с толкова средства, че да си позволим ново возило.

От друга страна, сравнително лесно можем да намерим необходимата сума пари, с която да въведем превозното средство в състоянието, което искаме. Дори и да не разполагаме с необходимите средства, има сериозни компании, които могат да решат този проблем.

Сред водещите е CashCredit. Тя предлага <бързи кредити, които са специално предназначени за поддръжка, ремонт и обновяване на стария автомобил, така че да ви служи той дълго време в отлично състояние.  

Кога е правилното време за смяна на личния автомобил

Правилният момент за смяна на личния автомобил е когато поддържането на старата кола стане неудачно. Това може да е резултат от прекалено големия разход на гориво на старата кола.

Причина за смяна на возилото може да бъде и неговото физическо и морално остаряване, което води след себе си до необходимост от често ремонтиране и подмяна на части, които вече не функционират правилно.

С какво трябва да се съобразим

Когато избираме бъдещия си автомобил, трябва внимателно да помислим за няколко важни момента. Трябва внимателно да помислим за стойността на возилото и за това до колко нашите финансови възможности съответстват на избора, който правим.

Трябва да се съобразим и с още нещо много важно - става дума за това какво смятаме да правим с колата и в какви условия възнамеряваме да я използваме. В зависимост от това дали живеем в гъсто населен район или в къща извън града нуждите от автомобил са много различни.

Подобно е положението и в зависимост от това дали живеем и ползваме колата сами или имаме голямо многочленно семейство. Доста голям фактор е и финансовото ни състояние. Трябва да се съобразим с възможностите си, независимо дали разполагаме с парите или смятаме да изтеглим заем.

Какво представлява услугата “Кредит за кола”

Услугата “Кредит за кола” е предназначена за собствениците на автомобили, които към момента по една или по друга причина не разполагат с необходимите финансови средства за да се погрижат за автомобила си.

Компанията Кеш Кредит предлага тази услуга, като можете да изтеглите до около 4000 лева. Средствата могат да бъдат използвани за смяна на резервни части, гуми, за ремонти и така нататък.

Този тип кредит кредит е изключително полезен, тъй като дава възможност да поемете отговорност към своето семейство, давайки му необходимата сигурност докато пътувате. С този тип заеми можете:

 • да извършвате редовни прегледи и ремонти на колата;
 • да плащате за подмяна на части;
 • да купувате гуми;
 • да плащате за качествени масла;
 • много други.

Новини
Още
 • Класна стая у дома. Как?

  България се готви за четвъртата вълна на коронавируса. Не е изключено част от новата учебна година да премине под формата на дистанционно обучение. В тази статия ще научите как да създадете чудесна класна стая у дома.

 • Най необходимото за новата учебна година?

  Започващата учебна година няма да е като останалите. В условията на пандемична обстановка подготовката за 15. септември съчетава традиционните и нови задачи. В тази статия ще разгледаме какво е нужно да направите, преди да бие първият звънец.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам