Полезно

Кредит без трудов договор с лошо ЦКР? Какви са вариантите

Заем за автомобил, жилище, обзавеждане и още много други - това са все неща, от които всички ние се вълнуваме. Едно от базовите изисквания, за да получим достъп до подобно финансиране, е да имаме постоянен трудов договор. Оказва се обаче, че това не е единствения фактор, а има и още нещо - досието ни в ЦКР.

Във времена, в които масово повечето от нас живеят на кредит, фигурирането на данни с отрицателен характер за нас в Централния кредитен регистър, може да се окаже твърде неприятно.

Колко време се пази информацията в ЦКР

Често задаван въпрос от потребители е кога се актуализира информацията в ЦКР. Истината е, че това се случва постоянно, тъй като от значение са последните 5 години от вашата кредитна история.

Постоянното обновяване на данните се случва във всеки един момент, дори и сега, докато говорим по наболялата тема, която вълнува всеки.

По този начин всеки месец, в който сте били изрядни по отношение на своите задължения, вие градите една “репутация”, която в последствие може да ви бъде от полза при опит да изтеглите заем.

Как можем да изчистим тези данни

Истината е, че така нареченото “лошо ЦКР” няма как да се почисти с магическа пръчка, а още по-малко - това да стане от днес за утре. Въпреки това, ако променим от навиците си по отношение на своите задължения и повишим финансовата си култура, резултатите със сигурност няма да закъснеят.

За да работим в положителна насока, можем да направим следното:

 • трябва да започнем задължително да обслужваме своите заеми и да погасяваме задълженията си навреме;
 • тъй като кредитната история се коригира бавно, трябва да започнем с промяната още от днес;
 • промяната трябва да засегне не само отношението ни към банките, но и всички останали кредитни институции от небанков характер;
 • не бива да теглим пари, когато не сме напълно сигурни, че можем да обслужим задълженията си.

Какви варианти ни предлагат от Кеш Кредит

Ако говорим за ремонт на жилището или купуване на нови мебели, бързите кредити могат да са добър вариант. Има възможност да изтеглим заем, дори и ако не работим на постоянен трудов договор.

Компании като CashCredit предлагат атрактивни продукти при много изгодни условия, а заеми се отпускат дори и на кандидати с лошо ЦКР.

Имайте предвид и още един неочакван плюс - тегленето на заем от Кеш Кредит и неговото системно и коректно погасяване могат да окажат много благоприятно влияние върху вашата кредитна история, което да отвори доста врати пред вас в бъдеще.


Новини
Още
 • Най-добрите инвестиции

  Имало едно време, преди 10 години, човек, който изгубил посоката на живота си. Не знаел какво да прави, всеки ден му се струвал по-труден и объркан от предишния. Изпадал в безизходица и мислел, че никога няма да..

 • Коя банка е най-сигурна

  Когато имате нужда от голяма сума пари, единственият начин бързо да се сдобиете с тях, е да се обърнете към банката. По въпроса коя е най-сигурна ще чуете различни мнения. Всяка банкова институция предлага различни условия...

 • Колко струва прехвърлянето на автомобил

  Купили сте си нова кола? Чудесно! За съжаление, обаче, има куп неща, които трябва да се свършат още със самата покупка. Нека първо поговорим за прехвърлянето.

 • Как да оптимизираме разходите си през зимата

  Зимата е най-красивият сезон от годината, но с настъпването и се увеличават доста от нашите разходи. Важно е да намерим вариант, при който да контролираме парите си и да не усещаме когато те драстично намалеят

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам