Полезно

Кредит без трудов договор с лошо ЦКР? Какви са вариантите

Заем за автомобил, жилище, обзавеждане и още много други - това са все неща, от които всички ние се вълнуваме. Едно от базовите изисквания, за да получим достъп до подобно финансиране, е да имаме постоянен трудов договор. Оказва се обаче, че това не е единствения фактор, а има и още нещо - досието ни в ЦКР.

Във времена, в които масово повечето от нас живеят на кредит, фигурирането на данни с отрицателен характер за нас в Централния кредитен регистър, може да се окаже твърде неприятно.

Колко време се пази информацията в ЦКР

Често задаван въпрос от потребители е кога се актуализира информацията в ЦКР. Истината е, че това се случва постоянно, тъй като от значение са последните 5 години от вашата кредитна история.

Постоянното обновяване на данните се случва във всеки един момент, дори и сега, докато говорим по наболялата тема, която вълнува всеки.

По този начин всеки месец, в който сте били изрядни по отношение на своите задължения, вие градите една “репутация”, която в последствие може да ви бъде от полза при опит да изтеглите заем.

Как можем да изчистим тези данни

Истината е, че така нареченото “лошо ЦКР” няма как да се почисти с магическа пръчка, а още по-малко - това да стане от днес за утре. Въпреки това, ако променим от навиците си по отношение на своите задължения и повишим финансовата си култура, резултатите със сигурност няма да закъснеят.

За да работим в положителна насока, можем да направим следното:

 • трябва да започнем задължително да обслужваме своите заеми и да погасяваме задълженията си навреме;
 • тъй като кредитната история се коригира бавно, трябва да започнем с промяната още от днес;
 • промяната трябва да засегне не само отношението ни към банките, но и всички останали кредитни институции от небанков характер;
 • не бива да теглим пари, когато не сме напълно сигурни, че можем да обслужим задълженията си.

Какви варианти ни предлагат от Кеш Кредит

Ако говорим за ремонт на жилището или купуване на нови мебели, бързите кредити могат да са добър вариант. Има възможност да изтеглим заем, дори и ако не работим на постоянен трудов договор.

Компании като CashCredit предлагат атрактивни продукти при много изгодни условия, а заеми се отпускат дори и на кандидати с лошо ЦКР.

Имайте предвид и още един неочакван плюс - тегленето на заем от Кеш Кредит и неговото системно и коректно погасяване могат да окажат много благоприятно влияние върху вашата кредитна история, което да отвори доста врати пред вас в бъдеще.


Новини
Още
 • Чат ботове - какво представляват и как се ползват

  Чат ботовете напоследък станаха изключително популярни и се използват все по-широко в компании, където общуването с клиентите е част от бизнеса. Те много успешно изместват истинските служители, а качеството на онлайн услугите така се повишава.

 • Пътуването по света е приключение, а не само лукс

  Всеки човек има желанието да обиколи колкото се може повече места по света, но за съжаление, това често остава единствено във фантазиите на повечето от нас. Едновременно с това, животът бързо се променя...

 • Кредити с лошо ЦКР - какви са опасностите

  Често се коментират въпроси, свързани с Централния кредитен регистър, което е продиктувано от нуждата на хората да теглят кредит с една или друга цел. Това което предопределя дали ще бъдете финансирани или не, в повечето случаи ...

 • Кредит през Viber - Как да кандидатстваме

  На всеки човек може да му се случи да изпадне в положението да не му достигат пари. Тогава едно от най-лесните решения се оказва да прибегне към фирма за бързи кредити.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам