Полезно

Кредит през Viber - Как да кандидатстваме

На всеки човек може да му се случи да изпадне в положението да не му достигат пари. Тогава едно от най-лесните решения се оказва да прибегне към фирма за бързи кредити.

Напоследък Кеш Кредит се очерта ясно като лидер на родния пазар, а експанзията на компанията обхваща дори и популярните социални мрежи и чат платформи.

Как да кандидатстваме за кредит през Viber

Напоследък стана изключително популярно кандидатстването за заем през популярни социални мрежи и чат апликации. Viber е един от най-популярните начини за комуникация между млади и не толкова млади хора.

Без съмнение, Viber се ползва от изключително голям авторитет и отлична репутация. Това оказва влияние в хората, давайки им сигурността на една от най-големите чат платформи въобще.

Не може да се пренебрегне и това, че хората масово са запознати с това как се ползва чат приложението, което прави още по-лесни и елементарни условията за теглене на кредит онлайн.

Какви са условията

Да се кандидатства за заем в Кеш Кредит е изключително лесно. На практика единствено трябва да сте пълнолетни и да сте сигурни, че ще можете да погасите задълженията си когато дойде момент за това.

Компанията CashCredit е известна с лесните за посрещане условия, така че вероятността да ви одобрят е наистина много голяма. Единствено трябва да зададете параметрите на сумата, която искате, да определите начина на погасяване, който най-много ви устройва и ще получите отговор до броени минути.

Разбира се, човек не винаги може да получи сумата, която се надява, но все пак малко фирми се съгласяват да финансират хора, които нямат трудов договор или имат лошо ЦКР.

Какви са предимствата

По-голямата част от хората вече притежават смартфон, а това разкрива безкрайно многообразие от възможности. Много потребители на социални мрежи споделят, че прекарват голяма част от времето си във Viber, който е една от най-популярните мрежи за комуникация.

Ето защо възможността да се кандидатства за заем през Viber е изключително удобство за потребителите, което им спестява дори необходимостта да се посещава уеб страницата на кредитната компания.

Защо да изберем Кеш Кредит

CashCredit е една от най-сериозните компании във финансовия сектор като цяло. Небанковата кредитна институция отдавна е станала известна с оптимално добрите условия, при които отпуска заеми. Предлага на своите клиенти следното:

 • Одобрение до 6 минути;
 • Суми между 100 и 4000 лева при елементарни условия;
 • Възможност да кандидатствате изцяло онлайн, например по Viber;
 • Възможности за рефинансиране.

Новини
Още
 • Чат ботове - какво представляват и как се ползват

  Чат ботовете напоследък станаха изключително популярни и се използват все по-широко в компании, където общуването с клиентите е част от бизнеса. Те много успешно изместват истинските служители, а качеството на онлайн услугите така се повишава.

 • Пътуването по света е приключение, а не само лукс

  Всеки човек има желанието да обиколи колкото се може повече места по света, но за съжаление, това често остава единствено във фантазиите на повечето от нас. Едновременно с това, животът бързо се променя...

 • Кредити с лошо ЦКР - какви са опасностите

  Често се коментират въпроси, свързани с Централния кредитен регистър, което е продиктувано от нуждата на хората да теглят кредит с една или друга цел. Това което предопределя дали ще бъдете финансирани или не, в повечето случаи ...

 • Кредит през Facebook - Условия и предимства

  В наши дни кандидатстването за кредит онлайн вече не е предимство, защото повечето небанкови финансови институции го предлагат. Като един от лидерите в сектора обаче Кеш Кредит не спира да изненадва ...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам