Полезно

Кредит през Viber - Как да кандидатстваме

На всеки човек може да му се случи да изпадне в положението да не му достигат пари. Тогава едно от най-лесните решения се оказва да прибегне към фирма за бързи кредити.

Напоследък Кеш Кредит се очерта ясно като лидер на родния пазар, а експанзията на компанията обхваща дори и популярните социални мрежи и чат платформи.

Как да кандидатстваме за кредит през Viber

Напоследък стана изключително популярно кандидатстването за заем през популярни социални мрежи и чат апликации. Viber е един от най-популярните начини за комуникация между млади и не толкова млади хора.

Без съмнение, Viber се ползва от изключително голям авторитет и отлична репутация. Това оказва влияние в хората, давайки им сигурността на една от най-големите чат платформи въобще.

Не може да се пренебрегне и това, че хората масово са запознати с това как се ползва чат приложението, което прави още по-лесни и елементарни условията за теглене на кредит онлайн.

Какви са условията

Да се кандидатства за заем в Кеш Кредит е изключително лесно. На практика единствено трябва да сте пълнолетни и да сте сигурни, че ще можете да погасите задълженията си когато дойде момент за това.

Компанията CashCredit е известна с лесните за посрещане условия, така че вероятността да ви одобрят е наистина много голяма. Единствено трябва да зададете параметрите на сумата, която искате, да определите начина на погасяване, който най-много ви устройва и ще получите отговор до броени минути.

Разбира се, човек не винаги може да получи сумата, която се надява, но все пак малко фирми се съгласяват да финансират хора, които нямат трудов договор или имат лошо ЦКР.

Какви са предимствата

По-голямата част от хората вече притежават смартфон, а това разкрива безкрайно многообразие от възможности. Много потребители на социални мрежи споделят, че прекарват голяма част от времето си във Viber, който е една от най-популярните мрежи за комуникация.

Ето защо възможността да се кандидатства за заем през Viber е изключително удобство за потребителите, което им спестява дори необходимостта да се посещава уеб страницата на кредитната компания.

Защо да изберем Кеш Кредит

CashCredit е една от най-сериозните компании във финансовия сектор като цяло. Небанковата кредитна институция отдавна е станала известна с оптимално добрите условия, при които отпуска заеми. Предлага на своите клиенти следното:

 • Одобрение до 6 минути;
 • Суми между 100 и 4000 лева при елементарни условия;
 • Възможност да кандидатствате изцяло онлайн, например по Viber;
 • Възможности за рефинансиране.

Новини
Още
 • Девет идеи за есенни забавления, които не тежат на бюджета

  След активния летен сезон, в който вероятно сте ходили на почивка или сте правили ремонт, есента е добър момент да внесете баланс във финансите си. Отдайте се на забавления, които не тежат на бюджета. В тази статия Ви предлагаме девет идеи за такива

 • Класна стая у дома. Как?

  България се готви за четвъртата вълна на коронавируса. Не е изключено част от новата учебна година да премине под формата на дистанционно обучение. В тази статия ще научите как да създадете чудесна класна стая у дома.

 • Най необходимото за новата учебна година?

  Започващата учебна година няма да е като останалите. В условията на пандемична обстановка подготовката за 15. септември съчетава традиционните и нови задачи. В тази статия ще разгледаме какво е нужно да направите, преди да бие първият звънец.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам