Полезно

Кредит за автомобил - какви са възможностите

Да притежаваме собствена кола се оказва скъпо удоволствие, което не всеки може да си позволи. Изборът на нов автомобил не е лесен и трябва да се обмисли наистина много внимателно.

Трябва да се имат предвид различни фактори, като например броят пътници които ще се возят обикновено в него, средата в която ще се управлява превозното средство, разхода на гориво, с автоматични или ръчни скорости и много други.

Като цяло, това се оказва доста трудна задача, която не е лесна за решаване и изисква дълго обмисляне и преценка. Не на последно място е и дилемата дали колата трябва да е нова или можем да заложим на возило втора ръка.

Какви документи са ви нужни при регистрацията му

Регистрацията на закупен автомобил следва да се извърши в срок не по-голям от 14 дни след като бъде придобит. Имайте предвид, че за целта ще ви бъде необходим един не малък набор от документи, с които трябва да се снабдите. Те са както следва:

 • документ за самоличност;
 • документ удостоверяващ, че сте сключили задължителната застраховка “Гражданска отговорност”;
 • заявление за регистрация, което се издава само на място;
 • митническа декларация (ако колата е внесена извън Европейския съюз);
 • документ за съответствие;
 • документ за платена ЕКО такса;
 • табели с регистрационен номер.

Как да спестим пари за него

Обикновено е много трудно да се спестят средства за закупуване на нов автомобил, освен ако доходите ви не са наистина доста високи. В повечето случаи е нужно да се заделя с години, а дори и тогава няма гаранция, че ще можете да си позволите онова, което ви се иска.

Най-добрият вариант е да изтеглите заем, с който да закупите возилото на момента, а след това да правите ежемесечни вноски за погасяването на сумата. Това е предпочитаният начин, който обаче си има и недостатъци, а именно изисква се наличие на постоянен трудов договор.

Какво ни предлагат от Кеш Кредит

Притежаването на автомобил си е сериозен разход, който започва още от самото придобиване. Изискват се куп документи, застраховки и какво ли още не, а всичко това струва пари, които могат сериозно да натоварят нашия бюджет.

Ако нямате необходимата за целта финансова подготовка можете да се окажете неприятно притиснати от срокове, а последното което ще желаете е да ви наложат някоя глоба още преди да сте подкарали колата.

За да се справите с подобни неочаквано възникнали ситуации, CashCredit предлага на своите клиенти бързи кредити при изключително облекчени условия, от които можете да се възползвате.

Без значение от вашите доходи и от това дали имате постоянен трудов договор или не, вие можете да се възползвате от предоставените ви възможности и да изтеглите своя заем изцяло онлайн.


Новини
Още
 • Как да предпазим безконтактната си карта от злоупотреба

  С Вашата безконтактна карта Вие можете да извършите абсолютно всички операции, които и с обикновената пластика. Основното нейно предимство пред стандартната кредитната карта е бързината, с която се извършва транзакцията.

 • Очаква ли се рецесия и как тя ще се отрази на личните ни финанси

  Все повече хора, към днешна дата се тревожат от неблагоприятните прогнози за настъпването на икономическа рецесия. Спада в икономиката изобщо не е за подценяване, тъй като той несъмнено би довел до негативни последици за Вашите лични парични постъпления.

 • Най-добрите инвестиции

  Имало едно време, преди 10 години, човек, който изгубил посоката на живота си. Не знаел какво да прави, всеки ден му се струвал по-труден и объркан от предишния. Изпадал в безизходица и мислел, че никога няма да..

 • Коя банка е най-сигурна

  Когато имате нужда от голяма сума пари, единственият начин бързо да се сдобиете с тях, е да се обърнете към банката. По въпроса коя е най-сигурна ще чуете различни мнения. Всяка банкова институция предлага различни условия...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам