Полезно

Кредит за автомобил - какви са възможностите

Да притежаваме собствена кола се оказва скъпо удоволствие, което не всеки може да си позволи. Изборът на нов автомобил не е лесен и трябва да се обмисли наистина много внимателно.

Трябва да се имат предвид различни фактори, като например броят пътници които ще се возят обикновено в него, средата в която ще се управлява превозното средство, разхода на гориво, с автоматични или ръчни скорости и много други.

Като цяло, това се оказва доста трудна задача, която не е лесна за решаване и изисква дълго обмисляне и преценка. Не на последно място е и дилемата дали колата трябва да е нова или можем да заложим на возило втора ръка.

Какви документи са ви нужни при регистрацията му

Регистрацията на закупен автомобил следва да се извърши в срок не по-голям от 14 дни след като бъде придобит. Имайте предвид, че за целта ще ви бъде необходим един не малък набор от документи, с които трябва да се снабдите. Те са както следва:

 • документ за самоличност;
 • документ удостоверяващ, че сте сключили задължителната застраховка “Гражданска отговорност”;
 • заявление за регистрация, което се издава само на място;
 • митническа декларация (ако колата е внесена извън Европейския съюз);
 • документ за съответствие;
 • документ за платена ЕКО такса;
 • табели с регистрационен номер.

Как да спестим пари за него

Обикновено е много трудно да се спестят средства за закупуване на нов автомобил, освен ако доходите ви не са наистина доста високи. В повечето случаи е нужно да се заделя с години, а дори и тогава няма гаранция, че ще можете да си позволите онова, което ви се иска.

Най-добрият вариант е да изтеглите заем, с който да закупите возилото на момента, а след това да правите ежемесечни вноски за погасяването на сумата. Това е предпочитаният начин, който обаче си има и недостатъци, а именно изисква се наличие на постоянен трудов договор.

Какво ни предлагат от Кеш Кредит

Притежаването на автомобил си е сериозен разход, който започва още от самото придобиване. Изискват се куп документи, застраховки и какво ли още не, а всичко това струва пари, които могат сериозно да натоварят нашия бюджет.

Ако нямате необходимата за целта финансова подготовка можете да се окажете неприятно притиснати от срокове, а последното което ще желаете е да ви наложат някоя глоба още преди да сте подкарали колата.

За да се справите с подобни неочаквано възникнали ситуации, CashCredit предлага на своите клиенти бързи кредити при изключително облекчени условия, от които можете да се възползвате.

Без значение от вашите доходи и от това дали имате постоянен трудов договор или не, вие можете да се възползвате от предоставените ви възможности и да изтеглите своя заем изцяло онлайн.


Новини
Още
 • Фейсбук бизнес - можем ли без пари

  Предприемачеството е един добър източник на финанси, който ще ни освободи от оковите на това да работим от 9 до 5 от понеделник до петък. Ако това ви звучи като сбъдната мечта, вероятно първото, което излиза в съзнанието ви е онлайн бизнес.

 • Трябва ли да се срамуваме при нужда от пари

  Масово явление е хората да се отнасят с известно пренебрежение и да гледат осъдително всеки, който е изпаднал в нужда от пари, а на момента няма как да ги набави, освен със заем. Но повод ли е това за срам?

 • Трябва ли да се срамуваме при нужда от пари

  Масово явление е хората да се отнасят с известно пренебрежение и да гледат осъдително всеки, който е изпаднал в нужда от пари, а на момента няма как да ги набави, освен със заем. Но повод ли е това за срам?

 • По-добре бърз кредит, отколкото заем от приятел

  Всеки човек е попадал в положение на финансови затруднения, в което не може да посрещне даден свой разход. Ако това е нещо, от което можем да се лишим, все някак ще се справим. Ако обаче става дума за битови сметки или нещо друго, което не ...

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам