Полезно

Кредит за първи път - какво трябва да знаете

На всеки човек може да се случи по една или друга причина да изпадне в положението да изтегли кредит. Както с всичко друго, и тук хората постепенно придобиват рутина, която в последствие им се отблагодарява с това, че знаят какво да очакват, как да покрият изискванията и как по-лесно да преминат процедурата.

Кои са най-важните стъпки, ако теглите за пръв път

Ако не сте теглили заем до сега, добре е да изясните цялата идея в главата си преди да поемете към това ново за вас начинание. Напоследък заеми се отпускат с голяма лекота, ето защо е добре да се помисли дали наистина искате и имате нужда или тази идея се е родила в съзнанието ви съвсем случайно и безпричинно.

Най-важните стъпки при желание за теглене на заем се изразяват в следното:

 • да уточните какви разходи искате да посрещнете;
 • да изберете банка или компания за бързи кредити е по-удачен избор при вас;
 • да откриете точния кредитен продукт в точната кредитна институция;
 • да се подготвите с нужните за това документи;
 • да помислите дали наистина ще имате възможност да погасите задълженията си.

Защо повечето хора имат негативно мнение

Повечето хора действително имат изключително негативно мнение за кредитите и това се дължи на неправилния начин, по който мнозина използват този иначе толкова полезен финансов продукт.

Всички сме чували задължения за дрехи, за техника и за развлечения, които човек нормално не би могъл да си позволи ако не използва заем. Всъщност, ако се използва както си му е редът, заемът може да бъде много полезен като продукт.

Какви са ползите

Ползите от кредитите са изключително големи, стига да се използват както си му е реда и по предназначение. Те могат да се окажат решение на всякакви проблеми, а при нужда са един добър гарант, че можете бързо да получите пари в сметката си. Казано накратко, положителните страни на кредитите са:

 • възможност да получите всичко тук и сега, дори ако не разполагате с парите;
 • възможност да посрещнете проблеми и предизвикателства в ежедневието;
 • независимост от приятели и роднини във всякакви обстоятелства;
 • по-добро управление на времето и финансите.

Допълнителни съвети от Кеш Кредит

CashCredit е фирма за небанково кредитиране, която се подрежда сред предпочитаните в страната и това несъмнено я прави идеален избор в случай, че искате да изтеглите заем.

Експерти от компанията съветват, че вие като потенциален потребител, трябва винаги да мислите добре дали наистина се нуждаете от парите толкова, че да поискате заем или просто живеете над стандартите, които можете да си позволите.

Ако последното се случва инцидентно, това не е проблем, но ако се повтаря системно във времето, тогава трябва да помислите за оптимизиране на бюджета си.


Новини
Още
 • Девет идеи за есенни забавления, които не тежат на бюджета

  След активния летен сезон, в който вероятно сте ходили на почивка или сте правили ремонт, есента е добър момент да внесете баланс във финансите си. Отдайте се на забавления, които не тежат на бюджета. В тази статия Ви предлагаме девет идеи за такива

 • Класна стая у дома. Как?

  България се готви за четвъртата вълна на коронавируса. Не е изключено част от новата учебна година да премине под формата на дистанционно обучение. В тази статия ще научите как да създадете чудесна класна стая у дома.

 • Най необходимото за новата учебна година?

  Започващата учебна година няма да е като останалите. В условията на пандемична обстановка подготовката за 15. септември съчетава традиционните и нови задачи. В тази статия ще разгледаме какво е нужно да направите, преди да бие първият звънец.

Cash Credit
Сума

Време

Вземи сега!
Покажи Скрии

За да подобрим нашите услуги, използваме бисквитки, без лични данни. Виж още.

Приемам